Facebook yznden ckan tartmalar...

ya kızlar aynı dertten muzdaribim bende (((((((( offff bu erkeklr niye böle benimkinin gözü hep dışarıda yanımda utanmadan karı kızdan bile laf ediyo yok şöle güzel şöle taş gibi beni sevdiğine inancım kalmadı senin için geliyorum diyor ama insan bazı haraketleriylede bunu gösterebilmeli yakında askere gidiyo ve ne yapacağımı bilemez durumdayım ((( çok üzülüyorumm.

biz hiç bulaşmadık facebooka
çünkü onun eski kız arkadaşları rahat bırakmaz,mesaj atarlar rahatsız ederler ben deliririm o umursamaz biliyorum. hiç bulaşmadık huzurumuzu bozmadık klava:

işte sırf bu yüzden 2 yıllık ilişkim bitmişti...
eskilerden ona gelen bir merhaba bana güle güle oldu... :1closedeyes:

şarkı yazmışsınız ben de yazayım ;

sende akıl olsaydı terketmezdin beni
gerizekalı sevgilim ... böyle bişiydi işte -tatlicadiarzu-

ben de hiç hoşlanmıyorum facebooktan... şu an sadece yurtdışındaki arkadaşlarımla mailleşme aracı olarak kullanıyorum... mailde iş adresime düştüğü için hiç açmıyorum bile... ne manasız bir site... :umursamaz:

Benim yanımda bi kıza taş dicek heee alır yerden bi taş kafasına fırlatırım o zaman asıl taşı görürklava:
Valla arkadaşım ne kadar süredir çıktıgınızı bılmıyorum ama böyle konusan davranan insandan hayır gelmez askere gidene kadar düzeelmezsede yol ver gitsin

eşimin neden face hesabı açmama izin vermemesine şaşmamalı bu mesajları okuduktan sonra

benimde face hesabım yok eşiminde yok sevmiyoruz facebooku

Offf sinir oluyorum şu face'e bikere bu yüzden tartışmamız olmuştu kapadım face'i kurtuldum kafam rahat ohhh bayanssulusmile

Kavga edemez benimle.Edecek kişi zaten sevgilim olamaz.Tamam, bir şeyi paylaşıyorsun onunla ilişki yaşıyorsun ama bu resimlerine senin ne yapmak istediğine karışacak kadar asla olamaz.Tabi benim fikrim bu.

ya bizim facete bakın 2 sene oldu tek resim koymadı birlikte fotomuz olan. hala aynı profil resmi duruyor.
ben en az 200 tane birlikte foto ekledim ve tagledim onu ama o yok hala duruyor. eskiden şifresini bilirdim arada girer bakardım o çok çok az girer(di) face e yani ben ondan önce görürdüm herşeyi aslında. ama o benim şifresini bildiğimi bilmesine rağmen ayrılmadan önceki kavgalarımızdan birinin sebebi olarak face şifresini değiştirmesiydi. o benim şifremi bilmezdi ki sorsa sölerdim direk gizlim saklım yok. şifresi plakasıydı bütün ailesi biliyormuş ondan değiştirmiş ama yenisini sorduğumda söylememişti. benim için o kadar şoktu ki.. yani alt tarafı dandik bi face. bi halt yemediğini de biliyorum sadece arkadaşlarının videolarını fln izliyordum ben. baya esaslı bi kavga ettik o gün. lanet olsun dedim şifrene (içimden tabi :))
o günden beri hiiiiiiiiiiiiiiç konusunu açmıyorum. ama profilimde hep ikimizin fotosu olurdu. artık uyuz olmaya başladım 2 senedir insan hiç mi değişmez yani. insanların gözünde ben direk saf kız o da takmayan erkek modunda oluyor halbuki hiç öyle değil. biliyorum insanların düşünceleri önemli değil ama o onları önemsemese şimdiye kadar değiştirirdi. gerçi gerçekten çok az giriyor sadece arkadaşlarının tekliflerini kabul ediyor o kadar. ama bilemiyorum. ben de bi karar aldım güzel bi fotomu koydum bi daha da birlikte fotomuzu profil resmi yapmıcam işte. biraz da o delirsin şifremi fln merak etsin hıhh banane

Yapcak oLan baska face , baska msn aLır qene yapar...
niyetine baqLı..

ama nekadar qüwensekde, biz kızLar cok kıskanıorz qaliba :)
:kedi:

örnek konuşmamız :

-ben : -cnmmm

o : -----söyle cnm

-ben : --ben insan değil mıyım cnm ya benım neden fasbukum yokk

-o : -----olmaz cnm sen insan değil meleksin

ben : --offf

işte böle bı konuşmamız gectii dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…