Facebook yznden ckan tartmalar...

bizde facebook kullanmayanlardanız. karşıyız.
eski arkadaşlarımızı bulmaya gerek yok zaten yanımızda olması gerekenler hep yanımızda.
bu bizim şahsi fikrimiz

bende sırf bu yüzden eşimle tartıştım gerçi benimde birçok eski arkadaşım vardı ama işte tartışınca vazgeçtik ikimizde biraz sakıncalı aslında özellikle evli çiftler açısından ne gerek var yani sanki eski kız arkadaşıyla konuşunca ne oluyor....
bu konuyu açan arkadaşa teşşekkür ederim bende tek ben eşimle bu yüzden tartışıyorum sanıyordum:)))
nyski hallettik artık

Eşim üye değil ama üye olduğu an bende üye olacam bunu bildiği için üye olmuyor :roflol: olmasında ne gereği var geçmişin, yanında ben varım yetmez mi :lepi:

ben evliyim ve hemen hemen 1 senedir hatta daha fazladir facebookum var bir kere olsun esim dememistir gelen kutusuna postalarina bakayim veya bu kim su kim demedi listemde sadece normal erkek arkadaslarim da kayitli birbirine guven oldugu surece birsey olmaz o da acsa bende umursamam cunku ne amacli kullandigini biliyorum

hem eski sevgili de neymis eski eskide kalmistir beni eski sevgilim ekleyemez etsede kabul etmem ve facebook u kullanmasini bilene guzeldir, abazanliga gerek yok orda

facebook yuzunden cok kavga ettik erkekler bu konuda cok rahat ne var bu arkadasım bu suyum bilmemne resimlerine veya duvarına samimi yorum yapan kızlara kıl oluyorum sildiriyorum :) gerci suan profil resmi olraka birlikte resmimiz var ama olsun ne kızlar var yolunmalık anlamazlar

bizimde tek kavgalarimiz facebook yuzunden listemde insan koymadi sildi ve bircok resim ve hic bir erkek ekleyemiyorum cok yakin bi arkadasimda olsa artik bikkinlik geldi ama facebook trdeki arkadaslarimi bulmami saglio kapatmak istemiyorum ;s

Bence face book cok amacından sapmıs bır sekılde bu yuzden butun herseyım gızlı kımse benı gormes ancak ben gorurum ben amaca uygun kullanıyorum o yuzden sorun olmuyo sadece kaybettıgım arkadaslar ıcın kullanırım ben oda bunun farkında cnm kocam

bnm facem onun için çok sorun oluodu bi kaç kere söledi bana. bn kapatmk istemedm. Sonra tkrar etmedi ama rahatsz olduğunu anlayabliyordm. Sonra kapattım ondan değerli değil sonuçta hem çok fzla zaman harcıyordum facede. onunki hala açık toplam kız sayısı 5i geçmz kapat desem kapatr o da bliyorm ama istemiyorum şifresi bende var nasıl olsa :jeyyar:

bız de ben resım ekledım dıye cok buyuk kavga etmıstık
sonra onu liseden kızlar eklemeye basladı ben kavga cıkardım
sımdı benım kontrolumde hersey
:jeyyar:

Benim var face sevgiliminde.. Ama sifrelerimizi bilioruz ben onukini kullaniorum o benimkinikullanio kafasina gore:) bence bi sorun yok, hem oyalansin arkadaslariyla nolcak sanki silim istersen dedi bn gerekmez demistim :)
Hem sanki yasaklamis olsam gizliden acinca bnm haberim nerden olcak, oyle olacagina bnde bileyim en gzli

Mümkün değil kullanamaz kırarım parnaklarını. :)) Ailemizdeki kızlardan başkası listesinde olamaz, ben bakıorm yerine şifreyi mifreyide vermiorm.

ikimizinde facebook"u var ama hic bu yüzden tartismadik...
Tanismadan öncedde vardi simdide var kapatmayi dusunmedik..
Cunkii askimizi ilan ettigimiz yer:kedi:Hatiramiz oldusırnaşık şey
sifrelerimizide biliriz ztn sevdigime güvenirim..online bile olmaz video izler paylasir sadece..

Cnm valla , ayri sehirlerdesiniz kendini yanliz hiseetti ? boyle bi bahane olamaz . EE iyi sende yap ozmn madem okdr normalse ? Buyuk konusmayi sevmem ama benim gozumde bitmis olur o kisi.. Dha simdi boyleyse evlendikten sonrasini dusunemiorum...

bizde benim facem var diye tartışıyoruz nasıl sinir oluyorum
adam ciddi ciddi kavga çıkarıyo benim öyle başkaları gibi 100 200 arkadaşımda yok
belirli bilgilerim kısıtlı yok isteseler ulaşırlarmış bilgilerime
sanki FBI peşimde
gıcık oluyorum şu gereksiz takıntılatına klava:

Son düzenleme:
canım peki ben bu durumu yani bu sıkıntımı ona nasıl hangi yoldan açıklarım bunu bilmiyorum.söze nasıl giricem..bugüne kadar hiç böyle bir konu diil konu başllığı bile geçmedi aramızda..

Tatlim yani nasil bukdr sakinsin ona sasirdim acikcasi.. Ben olsam aninda patlardim sen kendini ne saniosun fln diye.. Nyse sen dusunceli davranmak istiosun oda gzl..
Facebook sifresini iste, sakladigin bsyler varmi diye sor. Eger lafi dolandirirsa sende pat diye soyleyiver bunlari bunlari biliorum diye. Sonucta suclu olan o, senin bsyden cekinmene gerek yokki.. Bakalim kendisini nasil savunacak beyimiz

benim facebookum var onun yok, şimdi benimkine kapat demiyo ama gereksiz boş işler deyip duruyo, ama sallayan kim :hulya:

facebook yüzünden tartışan çok insan tanıyorum :1no2: benim de 4 yıllık bir ilişkim var bir gün bilgisayar açıkken başından kalkmıştım, densizin biri saçma sapan şeyler yazmış o sırada da erkek arkadaşım görmüş, sen bilmiyor musun bu kızın erkek arkadaşı olduğunu diye çıkışmış baya, bu akıl yoksunu insan da kendini temize çıkarmak için bana iftira atmış, biz hep böyle konuşuruz onunla diye açıklayana kadar göbeğim çatladı saatlerce kavga ettik, sonuç; facebookuma veda ettim :a015:

evliyim ikimizinde facesi var hatta ben eşimin şifresini biliyorum ama o benimkini bilmiyor istemiyorda facebooku amac dısı kullananlar olduu sürece bu tartısmalar cok olur eşim var diye hiç erkek arkadasım olmayacakmı saçma :umursamaz: sonucta evli oldumu herkes bilio benle nasıl konusacaklarınıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…