Facebook

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

dün okudum facbook kapaliyormus. ne guzel olur valla benim nisanlimda orda kayitli sinir oluyorum oraya girdigindeklava:

acaba gercekden kapanirmi facbook

yaa ben anlamıyorum gerçekten.
madem eşler sevgililer facebook aracılığıyla çapkınlık yapıyor demek ki bu insanın içinde var.
facebook kapanır, kendine başka bir yer bulur orada yapar yapacağını; ne farkeder yani..

benim de facebook hesabım var ve bende girip erkekleri ekliyorum; çünkü sadece kız arkadaşlarım yok benim.
he erkekleri eklediğim için kocamı aldatıyor da sayılmıyorum.

çok ilginç gelicek belki ama sanırım kocam da girip kızları ekliyor ve ben sesimi çıkarmıyorum.

galiba aile birliğimiz kökünden sarsılmış bizim.

:roflol::roflol:

bencede kapansın.gercı benımde esımınde bı uylıgı yok orda bıze faydası da zararıda yok ama duydukarım gorduklerım bı cok evlılıge zarar verıyor bıtmesıne yol acıyor kapansın......

neden evliliklere zarar versinki eşiminde var benimde hesabımız orda ve üniversiteden olan liseden olan ortak arkadaşlarımız var uzun zamandır görüşemediğimiz ....bence o biten evlilikler güvensizlikten bitiyor ..yapan adam orası kapansada yapar kapanmasada .......içinde olucak bir insanın içinde.........

katıLıyorum...kuLLanmayı biLirsen hiç de birşey oLmaz...ne kawga çıkar ne de ewLiLik biter...
yeter ki amacına uygun kuLLAnıLsın...

tabıı bu konuda haklısın.yapacak olan adam gene yapar her yerde yapar.ama ulke olarak toplum olarak oyle bı hale geldık kı ınternetın gırmedıgı ev yok neredeyse.herkes amacına uygun faydalı bı sekılde yararlanmıyor kı.kkya uyelıgım henuz yenı oncesındede epey mısafır olarak dolastım.msndı face bookdu chat sıtelerıydı sorun yazan esıyle bu konuda catısan ayrılma noktasına gelen okadar cok bayan varkı.belkı guven belkı guvensızlık o cıftlerın bılecegı sey.
yoksa soyledıgım gıbı bıze bı eksısı yada artısı yok.ben sadece duyduklarıma ve gorduklerıme duyarsız kalmamak ıcın soyledım.

ılginç sahiden;

Sevgilim / eşim / nişanlım - kızları / erkekleri - ekliyor; facebook kapansın !

ıhanetse; yapacak olan her türlü yolunu bulur...

Benim anlamadığım; ıhanet nasıl "Çapkınlık" diye tabir ediliyor. Ve buna nasıl göz yumuluyor.

Nasıl kabulleniliyor ?

Güvenden yoksun ilişki; Facebook kapanınca yoluna mı girecek ?

hakkaten yaa facebook yoksa yüzlerce farklı arkadaşlıık sitesi var
kapansa da oluuur kapanmasa da
eşimin de benimde üyeliğimiz vardı
eşime kapatma kalsın eski arkadaşlarını bulursun dedim ama istemedi kapattı
benimki ilk zamanlarından beri hala açık ama kapatmam için ısrar ediyor hatta açınca söyleniyor
ama bende kırk yılda bir de olsa bakıp arkadaşlarım neler yapmış yeni ne var ne yok öğrenmeyi seviyorum
kapanırsa işime gelir diyebilirim
ama olsa da olur olmasada

Face kapansa daha faceden beter bir sürü site var...
Kapanma değil de bende paralı olacak diye birşey duymuştum herhal...
Aman Allahtan benimki anlamıyor böyle şeylerden içim rahat :CüvCüv:

bencede farketmez kapansın yada kapanmasın biz kullanmıyoruz.......hem zaten yapan istese facebook filan dinlemez....

ben hiç yararlı bulmuyorum o ayrı çünkü onun bile cılkını çıkarmayı başardılar fikrimce..

Son düzenleyen: Moderatör:

Vah Vah çok kötü :roflol:

şahsen benim hesabım bile yok orada ama yine de kapatılmasını doğru bulmuyorum..
o zaman hi5 var,netlog var,bilmem neler var onlar nolcekkaydirigubbakcemile2

4 yıllık ilişkim bitti facebook yüzünden... aslında tabi facebook yüzünden değil. facebook sadece günah keçisi. ama yok birini ekledi filan diye değil eski sevgilisinin bi fotoğrafına yorum yapmıştı hiç hoşlanmayacağım tarzda yani aldatmak olarak bile sayılabilir. ama iyi ki bitmiş. ya ileride evlendikten sonra yapsaydı böyle bir şey, o zaman her şey daha zor olurdu. facebook kapanmasın insanların içlerindeki insan ortaya çıkarıyor. ama çok zaman alıyor yahu sınıfta kalıcam valla kapansa da iyi olabilir :)

şöyle bi google a yazdım baktım da kapanıyomuş galba hakketen öncelikle premium hesaplarla açık kapatılacakmış zarardaymış
amacına uygun kullanılmıyordu belli ki yoksa kalkıp sadece herhangi bi kadının kocası ve ya herhangi bi kocanın karısı birilerini ekledi diye kapanmaz muhakkak ki
bende burda gördüğüm kadarıyla baya bi insan dertliydi bu yüzden aa tabi yapan her türlü yapar ona sonuna kadar katılıyorum ama en azından yapanlar için bi yol kapanmış oldu en azından diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…