Facebook

Bir_kadin

kardelen
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.090
33
116
44
Belçika
Selam arkadaslar, bu konuda bilgisi olan arkadaslara bir sey sormak istiyorum..
Internette arastirma yaptim degisik cevaplar aldim..
Simdi bana bugun tanimadigim bir insandan esimi ve ailesi hakkinda ileri geri
konusan bir insandan mesaj geldi. Kufur yok sadece soyleler boyleler..
ve esimin ailesinede arkadaslik davetiyesi gondermis..
ben tabii bu mesaji okudugumda sinirlerim hopladi ve "bu ne demek oluyor" diye
telefon actim onlara ve tabii esimi uykusundan uyandirdim
esimin ailesi bu dusmanligin kimin yapabilecegini tahmin ettiklerini ama
emin olmak icin yarin bir tanidiklarinin samimi oldugu bir amirden ogreneceklerini soyluyorlar
esimin ailesi turkiyede ben yurt disindayim
sizce bu sekil ogrenebilirmi?

profil bilgilerini yalan yanlış girmiştir. ıp adresinden bulmaya çalışsalarda pek sağlıklı olmaz. kişi internet kafedende yapmış olabilir. en iyisi siz moralinizin bozulmaması açısından o kişiyi engelleyin engelli listenizde kalsın. belliki çekemeyen birisi yapmış. moral bozan can sıkan şeyler..

sanmıyoruöğrenebileceğini.savcı izni falan filan zor yani peşinde koşmak lazım.bence pek de üzerinde durmamalı.arkadaş haklı

Facebookum yok bencede çok gereksiz olanlarından ya öyle ya böyle moreli bozuluyor insanı seven olduğu gibi gizli sevmeyenide oluyor

Mümkün değil. Amirin bilişim suçları şubesinde olması,şüphelendikleri kişinin bilgisayarına el koymaları,inceleme yapmaları ve sonuca ulaşmaları gerekir ki bu mantıklı değil. İp adresi de değiştirilebilir. Nitekim bulamazlar. Ama belki size öğrendik şüphelendiğimiz kişiymiş derler ama inanmayın bence :)

kesinlikle katılıyorum

Tahmin ettikleri ki$i bir önceki sözlüsü, ni$anlisi felan olmasin?!
Bayan mi acaba sizi bulup size yazilar yazan? Size gönderdigi mesajlari felanda silmeyin, arkada$ listesinde kimse yok mu? Mail adresine felan baktiniz mi? HOTMAIL se farkli bir MSN hesabindan girin konu$un mutlaka bir $ekilde açik verecektir

çogu arkada$ ciddiye alma demi$te... Eger ciddiysen ve birsiyle evlenceksen bu gelen mesajin ne hakla sana yazildigini ögrenmek zorundasin. Yada TLF NO felan almaya çali$ konu$mak istedigini söyle... Ondan sonrasi gelir zaten ;-)

Evet normalde savciliga felan verip Facebook hesabinin kime ait oldugu felan ara$tiriliyor ama mahkemeye vermeden de belki tanidiklari varsa yapabilirler.

Geçmi$ olsun, umarim kötü bir$ey çikmaz ve sizin mutlulugunuzu klskanan biridir.

Canım bildiğim kadarıyla bir_kadin yani konu sahibi arkadaş evli ve hatta sanırım hamile şu anda. Dolayısıyla nişanlıyı ve aileyi tanımaya çalışma gibi bir durum yok. Zaten konu da bu mümkün mü üzerine anladığım kadarıyla.

Bilişim suçu olarak geçiyor,önce savcılığa şikayette bulunuyorsun
Daha sonra eğer dava açılmaya değer görülürse mahkemelik oluyor iş
Savcılar araştırma izni veriyor emminiyetten bilişim suçları görevlisi araştırma yapıyor
İp adresi tespit ediliyor adrese ulaşılıyor,pc el konuluyo raraştırılıyor araştırılıyor...
Okadar uzuyor ki...

Tanıdığınız emniyet görevlisinin bilişim suçlarıyla bağlantısı olması lazım
Bilgiye ulaşacaklarını sanmıyorum,savcılık izni olmadan araştırma yasak!

bu facebook ne yuvalar yıkacak..kimlerin başına bela olacak.hiç üye olmadım olmayıda düşünmüyorum.neden insanlar pat diye bize ulaşabilsin ki..çağın vebası AİDS değil bence İNTERNET ve face gibi siteler..

valla pek bi bilgim yok ama gecenlerde yeni bi dizi basladi KIZIM NEREDE diye orda böyle birseyler olmustu bi kadin facebook adresinden resmi filan yok hic birseyi yok ama hemen buldular polis buldu hemen ve o yaziyi yazan kiza o mesaji yazan üstelik mesajda degil duvara yazilmis bir yaziydi onu yazan kendi öz halasi cikti !! böyle seyler demekki ortaya cikabiliyor

bende üyeyimmm ve bu facebook yüzünden sözlümle kac kere kavga ettikkk cok dogru birseye degindin (bu facebook ne yuvalar yikacak) en iyisi hic kullanmamak !

sorunu neden insanlar hemen face ye atıyor anlamıyorum insanın içinde varsa yapar face sadece alet olur lütfen daha mantıklı düşünün bir_kadın bu lafım sana değil canım

bunu öğrenmek çok uzun surer keske sen kim oldgunu ögrenmeye calıssaydın onlara söylemeden

Evli barklı ınsanların ne isi olur facebook'da anlamam!

neden evlilerin facesi olması yasak mı benimde var eşiminde var ikimizde birbirmizin şifresini biliriz su insanların içinde yatan kötulukleride faceye atmayın ya

Hakatten ha evlinin ne i$i varmi$ Facebookta? O nasil laf öyle?
Ozaman evli bayanlarin ne i$i var bu forumda? Ya forumu geç evli insanlarin evinde internetin ne i$i var? Cep telefonun ne i$i var? Bu böyle sürer gider....

Içinde bir insanin pislik varsa isterse evinde internet olmasin gider internetcafe'den yapar pisligini.

Benimde e$iminde, evli arkada$lariminda hesaplari var herhangi bir sorun ya$amiyoruz bilgisayarimizda $ifrelerimizde kayitli duruyor o benimkine ben onunkine girebiliyorum.

Konuyu açan arkada$tan cevap gelmemi$ ne oldu buarada? Bir haber aldiniz mi?

Konuyu dağıtmayalım,farklı yönlere çekmeyelim lütfen,evli insanların facebook hesabı olur mu tartışılmıyor burada,tanıdık bir amirle mesaj atan kişiler bulunabilir mi diye soruluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…