facebook ??

bence herkımınse ılgısını cekmeye calışmış ve basarmısta sanırım, ve en sonunda sız gormeyesınız dıye sılmış, yanlıs yonlendırmek ıstemem ama bu bayana karsı ılgısı olabılır ,hem ne demek kız arkadasım yazdı; deyıp uzerıne atmak bu iş hiç hoş degıl.

daha neler duyacağız neler göreceğiz.Allah akıl sağlığı yerinde insanlarla karşılaştırsın.Kusura bakma ama dedikleri ve yaptıkları pek normal biri izlemini vermiyor.Bu tabiki benim yorumum.Yaptığı birşeyi sana mal ederek arkadaşına anlatması onda bir kompleks olduğunu gösterir bence .Yani bana göre değil ama napalım işte idare ediyorum gibilerinden bir tavır sergilemesi çok kafa karıştırıcı ki sen bunu paylaşmak istemişsin.iYİ DÜŞÜN KARARINI ONA GÖRE VER EVLİLİK SEVGİLİ OLMAYA BENZEMİYOR .Nacizene benim düşüncem yine de kararı verecek olan sensin.Hakkında hayırlısı olsun

facebook u dondurmasını ıstedım baska ne tur yaptırımlar olabılır?? napabılırım offff çok kötüyüm...ayrılsammı acabaa ayrılmasam pişman olurmuyum

Annesi aracılığıyla tanışmışsınız, yani görücü usulüyle. 4 ay bu zamanda biri ile evlilik kararı almak için çok erken. Hem facebookla ne alakası var, bu konuşmayı herhangi bir arkadaşı ile yüzyüze de yapabilirdi. Facebooktan olması mı rahatsız edici yoksa evleneceği insan için bu tarzda konuşması mı? Pazardan elmamı alıyorsun kırmızı yoktu yeşil aldım der gibi...

Son düzenleme:
Facebook dondurması çözüm değil ki. Ona bunu yaptıran, yazdıran ve düşündüren şey facebook değil, karakteridir. Facebook sadece bir araç bu durumda.

Kurumlararası geçişten koyuverin kapıya dingili :12:

vala sinirlendim kusura bakmayın, bir kadın ilişkisini kusursuz yaşamaya çalışırken erkek böylesine umursız davrandığında geliyorlar bana soldan soldan:37:

face kullanmadığımız için bi kez daha mutlu oldum açıkçası.. hesabını sorardım ama vericeği cevap beni tatmin etmezdi heralde..

facebook u dondurmasını ıstedım baska ne tur yaptırımlar olabılır?? napabılırım offff çok kötüyüm...ayrılsammı acabaa ayrılmasam pişman olurmuyum

kaybedersem üzülürüm, der gibi halin var
seni parmağında oynatır,küçümser,çok üzülürsün daha

Facebook dondurması çözüm değil ki. Ona bunu yaptıran, yazdıran ve düşündüren şey facebook değil, karakteridir. Facebook sadece bir araç bu durumda.

Kurumlararası geçişten koyuverin kapıya dingili :12:

vala sinirlendim kusura bakmayın, bir kadın ilişkisini kusursuz yaşamaya çalışırken erkek böylesine umursız davrandığında geliyorlar bana soldan soldan:37:

:1:
Kendi kurumumdan bulamadım diyen birine kapak olsun :32:

niye ayrılıyorsun ki.Laf olsun diye yazmış.Sen onu istiyorsan oda seni istiyorsa ayrılma yahu.madem kariyeri senden iyi.sende kendi durumundan üstün birini aramadın mı?Bu olabilir bir şey.Açıköğretimden yaz güzel bir bölüm oku derim.ukalalalık gibi algılama lütfen.Biraz savaşıcaz hayatın kanunu bu.yoksa yerinde sayar insan.biraz daha ilişki süresini uzatıp gözlemle.madem kuşkun var.ama bu meseleyede uzun uzun takılma derim.mutluluklar:)))))

Canım böyle birşey affedilir mi Allah aşkına.. daha sevgiliyken bunları yapan adam evliyken neler neler yapar ne işler çevirir kim bilir.. Arkana bile bakma arkadaşım bir ilişkide güvensizlik ve yalan varsa asla ve asla mutlu olunmaz.. 2 gün üzül, sonrada şükret geleceğin kurtulduğu için..

ayrıl bekleme bile.ahh bu facebookk..
sırf facebook yazışmaları nedeniyle 2 senelik erkek arkadaşımdan ayrıldım.sonucunda erkek arkadaşım 'ama makaraydı' dedi, yani klasik erkek yalanları sonra kabul etti tabi.dondurmakta çözüm değil heleki bu öneri senin tarafından ona sunulduysa, böyle konuşabilen bi adam senin bilmediğin adresten bi hesap açar, seni ve ortak tanıdıklarınızıda engeller kaldığı yerdende devam eder..bence çok iyi düşün, 4 aydır tanışıyorsanızda baştan böyle olması çok iyi olmuş, evlendikten sonra böyle bişeyle karşılaşsaydın daha zor olurdu..hakkında hayırlısı..

aslında daha önce yıne aynısını yasadık..Kızın tekine aşk meşk yalan fılan yazmıştı..Bende dedimki bana aşık değilsin niye öyle şeyler yazdın filan dedim. Kızı sildi faceden.Dairede beni aradığında bıtanesı filan diye konustuğu için mesai arkadaşı (bayan) bununla dalga geçiyormuş kılıbık falan diye..Aslında dengesiz sanırım seviyor gibiydi hediyeler alıp gönderiyor bende alıyorum tabıkı sürekli beni arıyor. Benım ıcım 13 saatlık yoldan geliyor.nasıl yaptı bunu :(((

facebook ya ne canlar yakıyo ki suç onun degil konuştugun kişinin bende çok kez aldatılmışımdır facebook üzerinden en son yakaladım ayrıldım uslanmazlar
böyleleri hakkında hayırlısı olsun.

e bu adam o kıza böyle diyip aklınca seni küçük düşürüyorsa başkalarınada der :34: saniye durmam :33: kendi kurumunda arayışa dvam et belki bulursun kurumumdan buldum diye hava atarsınn , hee bide karakterinin ve düşüncelerinin bu şekilde işlediğini bilseydim senle muhattap olmazdım kaldı kii önemlii olan kurum değill zeka , edep , kalp güzelliğidir.Bunların hiç bri sende yok demek ki o tip bir cümle kuruyorsann , senle zaten işim olmaz bu saatten sonra :51: derim

Back
X