facebook :(

Facebook'a suç atıp durmayın yaa. Nedir bu Facebook? Büyü müdür ilah mıdır bize birşeyleri yaptırsın, nedir yani?
Biz kullanıyoruz onu, ellerimiz gözlerimiz beynimiz kullanıyor o bizi yönetmiyor ki.

Çok çok özür dileyerek yazıyorum ki başlığınız Facebook :( değil Nişanlımın/erkek arkadaşımın karaktersizliği :( olmalıydı.

Ben de nişanlıyım . Nişanlanmadan önce nişanlım beni etiketleyerek ilişkisi var yazı.

Nişanımıza yakın da hep derdi. Artık orda nişanlı yazsın istiyorum diye , ben demeden kendisi değiştirdi.

Nasıl konuşmuş nişanlınız öyle, kaç yaşında bu adam.

Ve hala da listesinde duruyor mu eski takıntıları . Ya da görseler ne değişecek . Çok saçma . Size sadık değil bence hala aranıyor.

arkadaslar az once cok kotu kavga ettım nedenı ıse su : dedımkı bak facebook unda ılıskı durumunu nısanlı yap o da ben kullanmıyorum felan sadece kus gruplarına bakıp cıkıyorum dedı hayır ılıskı durumuna nısanlı yapacaksın dıye ustune gıttım o da ılk once sadece benım gormemı saglayan ozel ayarı kullandı sonra bunun hesabını sordum sonra bazı arkadaslarını ozel yaptı karsında senın aptal mı var dedım o da herseyı acıkladı ben bu facebooku capkınlık ıcın kullandım senden once gorustugum ınsanların gormesını ıstemıyorum dedı dedı sonra verdım verıstırdım buna sen karaktersız herıfın tekısın dedım agzıma gelenı soyledım sonra o da bana sen bana karaktersızsın dedın senı aramıcam dedı bende arama zaten dedım aldıgın herseyı sana postalıcam dedım uff cok kotuyummm:2:

yuuuhhhhh :53: be pislik madem yaptın bu işi, komple kapat ya da o kişileri sil engelle yap. senden ayrılmak istiyo galiba bu direkt itiraf moduna geçmiş

arkadaslar az once cok kotu kavga ettım nedenı ıse su : dedımkı bak facebook unda ılıskı durumunu nısanlı yap o da ben kullanmıyorum felan sadece kus gruplarına bakıp cıkıyorum dedı hayır ılıskı durumuna nısanlı yapacaksın dıye ustune gıttım o da ılk once sadece benım gormemı saglayan ozel ayarı kullandı sonra bunun hesabını sordum sonra bazı arkadaslarını ozel yaptı karsında senın aptal mı var dedım o da herseyı acıkladı ben bu facebooku capkınlık ıcın kullandım senden once gorustugum ınsanların gormesını ıstemıyorum dedı dedı sonra verdım verıstırdım buna sen karaktersız herıfın tekısın dedım agzıma gelenı soyledım sonra o da bana sen bana karaktersızsın dedın senı aramıcam dedı bende arama zaten dedım aldıgın herseyı sana postalıcam dedım uff cok kotuyummm:2:

çapkınlıga kaldıgı yerden devam etmek istiyor anlaşılan

nisanliniz hem pastam dursun,hem karnim doysun modunda.bu iliskiden hayir gelmez bence.gercekten bitir iliskini.evlendikten sonra ayrilmak daha zor.acikca soylemis zaten,niye kullandigini.bidaha guvenebilicekmisin gelip ozur dilese.

hesabını dondurdu yeni bir hesap acicam dedi ikimizin adı olacak felan..ben 25 oda 32 yaşında ..ikimizde eylül ayında nisanlandik,o polis memuru bende infaz kor.memuruyum..yoruldum artık..off offf

hesabını dondurdu yeni bir hesap acicam dedi ikimizin adı olacak felan..ben 25 oda 32 yaşında ..ikimizde eylül ayında nisanlandik,o polis memuru bende infaz kor.memuruyum..yoruldum artık..off offf

bi onceki konuna bakdimda sen bildigin ate$le oynuyorsun
gider bi hesap daha çar nerden bileceksin ki
bence haytini mahvetmek uzeresin

en çok sevdiği üzermiş insanı... şuan yolun başında olduğun için değişir diye düşünürsün evlenince bırakır dersin.. çocuğunuz olunca evine sana çocuğuna bağlı kalır sanırsın.. çocuğun olduktan sonra aldatmaya devam ettiğinde anlarsın onun peşinde koşarak ne büyük yanlış yaptığını ama geç olur.. pişkin bir şekilde sana bunları açıkça anlatan biri seni umursuyor olsaydı en başından bunları yapmazdı arkadaşlarımın dediği gibi karaktersiz biriymiş.. bence sen daha iyilerine layıksın.. unutma! kimse ve hiçbir şey senden değerli değildir..

Anlamıyorum ben eski konunuza baktım. 1 ay önce ayrıldım demişsiniz falan filan. Şimdi yeniden...

Anladım ben siz belanızı arıyosunuz. Ama daha çok aramayın lütfen bulmuşsunuz işte :37:

haklısınız kızlar kime neye göre savaşıyorum ki yaptığım onca şeyi o görebildi mi ki tabiki hayır iliskimin sonuna geldim artık bir yandan hafifleyecem diye mutlu bir yandan onun olmayacağını bilmek mutsuz ediyor.25 yaşındayım istediğim beyaz atlı prensimi hala bulamadım moralim çok bozuk..

O adamdan hayır gelmez ağzıyla söylemiş.zaten evlensenizde daha daha değişir düzelmez.

allahım her seyın hayırlısını versın elbet bunu da unuturum ..sadece zaman ..zaman herseyın ılacı ..az once abdest alıp namaz kıldım ferahladım sukurler olsun ..yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar benım aılemdekı hıckımse onu ıstemedı .az once ablam da evıme gelıp tesellı verdı .ama yıne en buyuk tesellı ınsanın kendıne veerdıgı tesellı ...rabbım sen bana onu unuttur oyle bırını cıkar kı hıc aklıma gelmesın ..

Back
X