• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebooka cep telefonu üzerinden girenlere bir sorum var.

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
88
0
İstanbul
Arkadaşlar facebooka cep telefonu üzerinden girenlere bir sorum var.

Fotograf ekleme kısmına tıkladıgımda altta e-posta olarak yükle kısmı var. Orada kişisel yayınlama adresine ekinde fotograf bulunan bir e-posta gönder yazıyor.

Buraya kadar herşey normal, fakat belirtilen e-posta çok müstehcen bir kullanıcı adıyla alınmış yani .......@m.facebook.com şeklinde. Benim e-mail adresim degil.

Böyle bir mail adresini kim nasıl benim adresime tanımlamış olabilir ki? Ayarları falan kontrol ettim pcden sorun yok, sadece cepten girince fotograf yükleme kısmında bu adres çıkıyor.

Cepten giren arkadaşlar bir bakabilir misiniz? Sizinkide de var mı böyle bir şey?

Son düzenleme:
facebook artık kullanıcılara kendisi face üzerinden hesap tanımlıyor mesela benimkinde de ismim@facebook.com normalde ama telden girince ismim@m.facebook şeklinde değişiyor.. m.facebook zaten face in telefondan giriş adresidir.. kısaca bi sorun yok korkmayın..

Tanimladigini biliyorum onda sorun yok Ama iste benimki boyle degil telden girince cok sacma bir mail adresi cikiyor buraya yazamiyorum bile o derece kotu bir sey

Tanimladigini biliyorum onda sorun yok Ama iste benimki boyle degil telden girince cok sacma bir mail adresi cikiyor buraya yazamiyorum bile o derece kotu bir sey

hımm ben şimdi anladım.. benimkide otomatik alınan bir adresti ve çok normal bişiy geldi şansıma değiştirmeyi denesen o adresi??
bu arada senin facebookuna giren başkaları var mı yani şifreni bilen? yoksa bile yine de değiştir şifreni bence..

Şifremi de degiştirdim kimse girmez faceme.

Eşim dahi bilmez şifresini. Fakat bunu degiştiremiyorum işte otomatik olarak facebook öyle vermiş. Ama sinir oldum ya. Çok cinsel içerikli bir adres :(

facebook a mail atmayı dene o zaman bir de ben çözemediğim birkaç sorun için yardım bölümünden soru yazmıştım ve cevabı da hemen gelmişti..

Back
X