facebookta aşk olur mu???

uçuk_kaçxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
146
0
96
İstanbul
slm kızlar:a015:
facede bir kaç aydr biriyle konuşuyorum ama sadece facede ve ondan hoşlanıyorum.ama sorun şu ki ben facede ilk kez tanımadığım birini ekledim ve başta ona eğer biri msnmi isterse silerim faceden aşk mı bulunur falan diye katı ama kendimce makul kurrallarımdan bahsettim.sadece facede konuşuyoruz ve bir kaç gün önce onu tesadüf çarşıda gördüm ilk tokalaşma anında eilimi tuutu ve uzun süre bırakmadı öyle etkilendim ki anlatamam sizce benden hoşlanıyor mudur nasıl anlarım bunu bilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
amaaan hicbirseye sasirmiyorum artik.
olur kardes olur.. yakinda internetten sanal cocuk da yapilir hatta, besler buyutursunuz..
tanimadigin etmedigin adami ekliyip konusup nasil guvenip yola cikmayi planliyorsun.. elini tutmusmus ilk tanismada..
allah korusun seni ne diyim.

]

aşk degildir bu sadece aldatmacadır..
sanal aşklara güven olmaz asla..
sanalda dolaşan her insan en azından 1 -2 kere yalan söylemiştir.
ama kısmetinde nerden cıkacagı belli olmaz

cevap veriyorum: bi halt olmaz.

ön cevap: ay hayır ne farkı var amaa (( diye cevap verceksen hiç konuyu açıp soru sorma bacım insanların da sinirini zıplatma. pls ltf tşk.

olur yaa niye olmasın kaçta evlenen var tanıdığım sanalda tanışıp da çok da mutlulular
bu kadar sert çıkanlar sanalda kendilerini aşk aramadım diye lanse etmek için mi böyle büyük tepki veriyorlar
tamam güvenmek çok zor ama iyice tanıdıktan ve emin olduktan sonra olur bence

katılıyorum doc opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…