facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Aslinda cok fazla facwbooka girmeyen bir kizim hatta acali daha 1 ay oldu .sadece yurtdisindayim arkadaslarimin akrabalarimin fotolarini gormek icin neyse bugun bir haber sitesinde bir kadin cok agrili laflar ediyordu bende kadinmisin? sen bu laflar hic yakismiyor dedim.
ve esim geldi kahvalti ettik.taaa gitmesine yakin mesengerdan msj ckmis seni s*kerler g*t filan daha agza alinamiyacak seyler esim bu kadn kim diye sordu bnde tanimadigimi haber sitesinde ona kadinmisin sen kadinsan kufur etme dedim...esim facebooku dondurdu ki girmiyordum....

simdi soyluyorum size bna msj cekip agza alinmayacak laflar soyluyor...ve bu bir kadin terbiyesiz ahlaksiz kadin sinirlerimi bozdu..

Burdan face kullanan kizlara birsey soylemek istiyorum...
lutfen kufur bir kadina yakismaz ...etmeyin ...

kadın görünümlü erkekti ne biliyorsunuz face alemınden haberınız yok belli ki öyle kadın profili açıp erkek olan çok kişi var, öyle küfür eden hesaplarda fake oluyor zaten amaçları can sıkıntısını gidermek ona buna sövmek.

Kadın erkek küfür hiç kimsenin ağzına yakışmaz. Ancak insanların özel alanlarına müdahale etmek de küfür etmek kadar insana yakışmayan bir şey. Rahatsız olursanız uzaklaşırsınız, engellersiniz olur biter. Ama "kadın mısın sen" gibi ağır bir kelime öbeğiyle güya uyarmak küfür yemeye davetiye çıkarmaktır.

Cunku agza alinmayacak hakaretler ediyordu .
Bir kac ornek versem mune abla bni burda banlar bende kadinlarin bu gibi konusmalarndan hoslanmiyorum ...tmm nie bnm sana msj attigim yerden yaz o siteden niye mesengere cvb yaziyorsun offf coook sinirlendim hicbir kadina kufur etmek yakismaz kadin olsaydi o kufurleri etmezdi zaten...

küfür bence erkeğe de yakışmıyor ama bizler erkeklere duymaya alıştığımız için kadınlarınki kadar yadırgamıyoruz. benim çalıştığım yerde de 2 bayan var böyle küfrediyorlar birşey dedim mi de ben kötü oluyorum. sanki anormal biziz de normal olan onlar. insanlar bir garip

bazı arkadaşlar özel alana girip arkadaşın tepki vermesini yanlış bulmuşlar ama ben katılmıyorum. eğer özel bir konu olsaydı arkadaşımız bu bayanın küfrünü okumazdı. elalemin başkalarına ettiği küfürlere tahammül etmek zorundamıyım. afedersin kadın olsun erkek olsun yolda küfreden insanlara rastlıyorum etraftan insanlar bunlara birşey demeyince yaptıklarının gayet normal olduğunu düşünüyorlar. böyle düşünen insalar için " bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyetinde olduğunu düşünüyorum .

Yorumumu yazdim bide cok kisileri oyle goruyorum ama bu acayip kufur edyrdu ..kadinmisin sen yaa dedim cunku kadin olan o kufurleri soyleyemez..

ee ediyormuş işte.. 85 milyonluk ülkede her türlü insan var, ne diye kendi başınız iş açarsınız ki?

Niye elaleme karisiyorsunuz ki..
Kufur etmek basli basina hos bir sey degil zaten..
Sadece erkeklere has birseymis gibi yansitiyorsunuz..
Kimse kimseye ahlak dersi vermesin kadina ahlaksiz bile demissiniz..

Bende hoslanmam kufurden ama eden kadindan bana ne..
Sahsima etmedigi surece mudahale etme hakkim yoktur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…