- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kadın erkek küfür hiç kimsenin ağzına yakışmaz. Ancak insanların özel alanlarına müdahale etmek de küfür etmek kadar insana yakışmayan bir şey. Rahatsız olursanız uzaklaşırsınız, engellersiniz olur biter. Ama "kadın mısın sen" gibi ağır bir kelime öbeğiyle güya uyarmak küfür yemeye davetiye çıkarmaktır.Aslinda cok fazla facwbooka girmeyen bir kizim hatta acali daha 1 ay oldu .sadece yurtdisindayim arkadaslarimin akrabalarimin fotolarini gormek icin neyse bugun bir haber sitesinde bir kadin cok agrili laflar ediyordu bende kadinmisin? sen bu laflar hic yakismiyor dedim.
ve esim geldi kahvalti ettik.taaa gitmesine yakin mesengerdan msj ckmis seni s*kerler g*t filan daha agza alinamiyacak seyler esim bu kadn kim diye sordu bnde tanimadigimi haber sitesinde ona kadinmisin sen kadinsan kufur etme dedim...esim facebooku dondurdu ki girmiyordum....
simdi soyluyorum size bna msj cekip agza alinmayacak laflar soyluyor...ve bu bir kadin terbiyesiz ahlaksiz kadin sinirlerimi bozdu..
Burdan face kullanan kizlara birsey soylemek istiyorum...
lutfen kufur bir kadina yakismaz ...etmeyin ...
Cunku agza alinmayacak hakaretler ediyordu .Bir insana kadın mısın gibi bir ithamda bulunmak da hiç hoş değil mesela, sosyal medyada ve sosyal yaşamda herkes ağzından çıkana daha da dikkat etsin, kötü söz sahibine aittir ve söz uçar yazı kalır.
küfür bence erkeğe de yakışmıyor ama bizler erkeklere duymaya alıştığımız için kadınlarınki kadar yadırgamıyoruz. benim çalıştığım yerde de 2 bayan var böyle küfrediyorlar birşey dedim mi de ben kötü oluyorum. sanki anormal biziz de normal olan onlar. insanlar bir garipAslinda cok fazla facwbooka girmeyen bir kizim hatta acali daha 1 ay oldu .sadece yurtdisindayim arkadaslarimin akrabalarimin fotolarini gormek icin neyse bugun bir haber sitesinde bir kadin cok agrili laflar ediyordu bende kadinmisin? sen bu laflar hic yakismiyor dedim.
ve esim geldi kahvalti ettik.taaa gitmesine yakin mesengerdan msj ckmis seni s*kerler g*t filan daha agza alinamiyacak seyler esim bu kadn kim diye sordu bnde tanimadigimi haber sitesinde ona kadinmisin sen kadinsan kufur etme dedim...esim facebooku dondurdu ki girmiyordum....
simdi soyluyorum size bna msj cekip agza alinmayacak laflar soyluyor...ve bu bir kadin terbiyesiz ahlaksiz kadin sinirlerimi bozdu..
Burdan face kullanan kizlara birsey soylemek istiyorum...
lutfen kufur bir kadina yakismaz ...etmeyin ...
Yorumumu yazdim bide cok kisileri oyle goruyorum ama bu acayip kufur edyrdu ..kadinmisin sen yaa dedim cunku kadin olan o kufurleri soyleyemez..Sizeneki haber sitesinde yorum yapan kadindan
Tamamda onun derdi sizimi gerdi?hic sevmem ustune vazife olmayan seylere yorum yapanlariYorumumu yazdim bide cok kisileri oyle goruyorum ama bu acayip kufur edyrdu ..kadinmisin sen yaa dedim cunku kadin olan o kufurleri soyleyemez..
Sokarim yaparim gibi laflar ediyordu ama...o yuzden oyle dedim kadinda haketi.Sende kadinmisin diyerek ondan farkli olmamissin...
Yorumumu yazdim bide cok kisileri oyle goruyorum ama bu acayip kufur edyrdu ..kadinmisin sen yaa dedim cunku kadin olan o kufurleri soyleyemez..
Ben onu kufurle uyarmadim bana agza alinmayacak laflar etti yaa ..esimde face dondurdu..Bu kadar seksist bakmayalım olaylara
Ayrıca birini uyarırsanız ona da cevap hakkı doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?