- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bende onun kufur saydirmasini okumak zorunda miyim?Tamamda onun derdi sizimi gerdi?hic sevmem ustune vazife olmayan seylere yorum yapanlari
Ya okumayin gecin o zaman allah allah kusura bakmayinda sacmaliyosunuzBende onun kufur saydirmasini okumak zorunda miyim?
Ahlak dersi vermedim bu gibi insanlarada veremem zaten..5 abim var simdiye kadar ailemde olsun esimin ailesinde olsun kufur eden kimse yoktur.. kadinlara yakistirmiyorum..bu gibi i sanlarinda her haber sitesinde kufur ettiklerini gormek zorunda degilim..Niye elaleme karisiyorsunuz ki..
Kufur etmek basli basina hos bir sey degil zaten..
Sadece erkeklere has birseymis gibi yansitiyorsunuz..
Kimse kimseye ahlak dersi vermesin kadina ahlaksiz bile demissiniz..
Bende hoslanmam kufurden ama eden kadindan bana ne..
Sahsima etmedigi surece mudahale etme hakkim yoktur zaten.
Aslinda cok fazla facwbooka girmeyen bir kizim hatta acali daha 1 ay oldu .sadece yurtdisindayim arkadaslarimin akrabalarimin fotolarini gormek icin neyse bugun bir haber sitesinde bir kadin cok agrili laflar ediyordu bende kadinmisin? sen bu laflar hic yakismiyor dedim.
ve esim geldi kahvalti ettik.taaa gitmesine yakin mesengerdan msj ckmis seni s*kerler g*t filan daha agza alinamiyacak seyler esim bu kadn kim diye sordu bnde tanimadigimi haber sitesinde ona kadinmisin sen kadinsan kufur etme dedim...esim facebooku dondurdu ki girmiyordum....
simdi soyluyorum size bna msj cekip agza alinmayacak laflar soyluyor...ve bu bir kadin terbiyesiz ahlaksiz kadin sinirlerimi bozdu..
Burdan face kullanan kizlara birsey soylemek istiyorum...
lutfen kufur bir kadina yakismaz ...etmeyin ...
Ama her haber sitesinde onu goruyorum ya tv izleyemiyorum haber sitelerini okumayacak miyim her yerde onun kufurleri..Ya okumayin gecin o zaman allah allah kusura bakmayinda sacmaliyosunuz
Ahlak dersi vermedim bu gibi insanlarada veremem zaten..5 abim var simdiye kadar ailemde olsun esimin ailesinde olsun kufur eden kimse yoktur.. kadinlara yakistirmiyorum..bu gibi i sanlarinda her haber sitesinde kufur ettiklerini gormek zorunda degilim..
Heryerde onun kufurleri dediginiz kisi kim allah askina kadin haberin birinin altina kufur yazmis hepsi bu sanki butun haberlerde onu goruyosunuz abartmayinAma her haber sitesinde onu goruyorum ya tv izleyemiyorum haber sitelerini okumayacak miyim her yerde onun kufurleri..
Kadinin kufurunden nolucak sokucak neyi varkiSokarim yaparim gibi laflar ediyordu ama...o yuzden oyle dedim kadinda haketi.
Özel alandan kastım özel mesaj gibi bişey değil. Kişinin özel alanından bahsediyorum. Alışkanlıkları, yaşam tarzı, uygun bulup bulmadığı şeyler vs. Küfür etmekten hoşlanan bir kadındır belki ya da ağız alışkanlığıdır sadece. Küfür sizi kastetmediği sürece bu tarz uyarıları hoş karşılamıyorum. Sosyal bir mecrada bir yaptırırmı da yoksa insanlar istedikleri şeyleri yazabilirler. Hem bunu yazan bir erkek olsaydı konu sahibi uyarmayacak okuyup geçecekti. O zaman tahammül etmiş olacaktı ama kadın olunca tahammül edilemiyor öyle mi?bazı arkadaşlar özel alana girip arkadaşın tepki vermesini yanlış bulmuşlar ama ben katılmıyorum. eğer özel bir konu olsaydı arkadaşımız bu bayanın küfrünü okumazdı. elalemin başkalarına ettiği küfürlere tahammül etmek zorundamıyım. afedersin kadın olsun erkek olsun yolda küfreden insanlara rastlıyorum etraftan insanlar bunlara birşey demeyince yaptıklarının gayet normal olduğunu düşünüyorlar. böyle düşünen insalar için " bana dokunmayan yılan bin yaşasın" zihniyetinde olduğunu düşünüyorum .
Hahaha aklıma birşey geldi ...Hak etmissiniz demek istemiyorum ama öyle saça böyle tarak.
Hahaha aklıma birşey geldi ...
Cunku agza alinmayacak hakaretler ediyordu .
Bir kac ornek versem mune abla bni burda banlar bende kadinlarin bu gibi konusmalarndan hoslanmiyorum ...tmm nie bnm sana msj attigim yerden yaz o siteden niye mesengere cvb yaziyorsun offf coook sinirlendim hicbir kadina kufur etmek yakismaz kadin olsaydi o kufurleri etmezdi zaten...
Engellersiniz,böylece okumak zorunda kalmazsınız..Bende onun kufur saydirmasini okumak zorunda miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?