facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

Ahlak dersi vermedim bu gibi insanlarada veremem zaten..5 abim var simdiye kadar ailemde olsun esimin ailesinde olsun kufur eden kimse yoktur.. kadinlara yakistirmiyorum..bu gibi i sanlarinda her haber sitesinde kufur ettiklerini gormek zorunda degilim..

haklısınız ama her doğru heryerde söylenmiyo..
kaşınmışınız...

Girmeyin okumayin o zaman..
Cesit cesit insan var..
Onlarda size uymak zorunda mi siz birseylerden hoslanmiyorsunuz diye..

Hey Allahim yaa insanlar baskalarina bukadar mudahale hakkini nerden buluyorlar anlamiyorum.

Ama her haber sitesinde onu goruyorum ya tv izleyemiyorum haber sitelerini okumayacak miyim her yerde onun kufurleri..
Heryerde onun kufurleri dediginiz kisi kim allah askina kadin haberin birinin altina kufur yazmis hepsi bu sanki butun haberlerde onu goruyosunuz abartmayin

Öyle her yere yorum yaparsanız olacağı o.. Kadın küfür etmiş yorumda size ne demesini bekliyordunuz ki? Kusura bakmayın hanımefendi bir daha olmaz mı diyecekti?

Sokarim yaparim gibi laflar ediyordu ama...o yuzden oyle dedim kadinda haketi.
Kadinin kufurunden nolucak sokucak neyi varki
Saka bir yanada herkes bir baskasinin ozurlugunu kisitlamadan istedigini soyleme ozgurlugune sahiptir. Size kufur etmediyse karismasaniz daha iyi olurdu

Özel alandan kastım özel mesaj gibi bişey değil. Kişinin özel alanından bahsediyorum. Alışkanlıkları, yaşam tarzı, uygun bulup bulmadığı şeyler vs. Küfür etmekten hoşlanan bir kadındır belki ya da ağız alışkanlığıdır sadece. Küfür sizi kastetmediği sürece bu tarz uyarıları hoş karşılamıyorum. Sosyal bir mecrada bir yaptırırmı da yoksa insanlar istedikleri şeyleri yazabilirler. Hem bunu yazan bir erkek olsaydı konu sahibi uyarmayacak okuyup geçecekti. O zaman tahammül etmiş olacaktı ama kadın olunca tahammül edilemiyor öyle mi?

Ben de diyorum ki, insanlar küfür ediyorlar, etmiyor değiller, ağza alınmayacak hakaret eden kişiye de yine aynı şekilde karşılık vermek kimseyi daha yukarı taşımıyor. Genellemelerinize katılmıyorum, onu ayrıca üslup çerçevesinde tartışabiliriz.

Ben de özele gel demezdim sizin yerinizde olsaydım, şahsıma hakaret olursa zaten çirkefe taş atmayayım üstüme sıçrar diye düşünüyorum. Ama beni alakadar etmeyen bir şeyse, kadın mı, erkek mi olduğunu merak etmiyorum, onun konuşma becerisi de o kadarmış deyip geçiyorum. Öteki türlü düşünsem internete giremem ki, devamlı denk gelicem zaten, bir de sinirlenecek miyim her defasında, kırırım o bilgisayarı yeminle.

Son düzenleme:
Ohoo facebookta o tür sayfalarda tonla küfür içeren kadın ve erkek yorumları var. Sen küfürbaz bir kadına kadın mısın bilmem ne gibi çıkışırsan tabii ki küfürden nasibini alırsın. Ne bekliyordun, özür dilemesini mi?
Tavsiyem oralarda tanımadığınız insanlara ahlak dersi vermeye kalkmayın. Yoksa daha çook küfür yersiniz.

Haklısınız, öyle küfürler eden birinin size cevaben "muhterem hanımefendiciğim, etmiş olduğum küfürler için sizden özür diliyorum, rica ederim kusuruma bakmayınız, bir daha tekrarlanmayacağını temin ederim" gibi bir şey yazması lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…