facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

Beni suclayan bazilariniz saydirdigi kufurleri gorsenoz sizde dayanamazdiniz kimsede boyle kufur etme hakkina sahip degil.aaa bana kufur etmiyor sonucta diyip uyarmayanlar insanlar oldugu surece bence daha cok kufurler okuyacagiz demekki...

peki sonuç ne oldu konu sahibi, yediğin küfür dışında? kadın artık küfür etmeyecek mi? bir küfür eden azaldı mı? senin sinirinin bozulması ve fb sayfanı kapaman haricinde ne oldu? seni suçlamıyoruz, bu tür insanlara ders veremezsin, gelir böyle sıçrarlar diyoruz..

Beni suclayan bazilariniz saydirdigi kufurleri gorsenoz sizde dayanamazdiniz kimsede boyle kufur etme hakkina sahip degil.aaa bana kufur etmiyor sonucta diyip uyarmayanlar insanlar oldugu surece bence daha cok kufurler okuyacagiz demekki...

Valla ben de görüyorum ana avrat dümdüz giden yorumlar. Diyorum ki bu insanın seviyesi, görgüsü bu demek ki. Kendi bilir. Sizin facebooktan yaptığınız "sen kadın mısın!!!" 'uyarısı' ile tövbe edip af dileyeceğini düşünüyorsanız bu dünya için fazla naifsiniz bence.

Siz niye tanimadiginiz bi kadina yorum yaziyorsunuz ki? Ben yillardir Face kullaniyorum ve evet sizin dediginiz gibi akrabalarla ve uzakta olan arkadaslarla irtibatta olmak icin kullaniyorum ama hic aklima (sinir oldugum cok sey görmeme ragmen) kalkip tanimadigim kisilere yorum atmak gelmedi, hem ne yazayim sonra profilimi ögrenecekler nekadar gizli olsada paylasimlarim... Birakin kim naparsa yapsin, tanimadiginiz alakaniz olmayan kisileri gecin gitsin...

Yaa inanin birisiyle tartisiyor olsaydi boyle kufur etse amaaan banane diyip gecerdim...ama her haber sitesinde ayni kadin farkli farkli kufurler ..
Dayanamadim yazdim ki kendisi bana mesengerdan mesaj cekti... cok agir kufirler vardi esim gordu sildi ...ve face dondurdu boyle insanlarla muhattap olmani istmyrm dedi..sadece olan bana oldu.. face me oldu

Uyarınca birşey mi oluyor sanıyorsunuz? O kadın sizi unutmuş, başka paylaşımların altında saydırmaya devam ediyordur.
Siz siteden hesabınızı kapatıp buralarda dert yanıp, yediğiniz küfürleri hazmetmeye çalışırken...
Uyarmayan insanlar ve uyaran insanların olmasıyla ilgisi yok bu durumun. O başka mesele, siz fazla ütopik düşünüyorsunuz.

E eşiniz haklı kızmakta. Siz kimdir nedir bilmeden böyle insanları üstünüze sıçratırsanız bela da alırsınız başınıza. Manyak çok.

heh işte biz de bunu diyoruz.. karışma derken "aman salla küfür etsin, oh yarasın" demiyoruz.. olan sana olur diyoruz.. bak daha bu sabah haberlerde kavgayı ayırmak için araya giren gencecik bir çocuğu kafasından vurduklarını, çocuğun 12 gündür komada olduğunu söylediler.. sadece "ayırmak" için yapılan bir müdahale ölümle sonuçlanacak belki de.. artık buna bana dokunmayan yılan mı dersiniz, pisliğe taş atmamak mı dersiniz bilmiyorum ama lütfen karışmayın.. evlatlarınız, evlatlarımız, ailelerimiz var.. bırak kendi pisliğinde boğulsun..

Ben hayatimda onun ettigi kufurleri duymadim..sadece kaşari anladim...
Neyse dediginiz gibi ütopik dusunuyor olabilirim ..

Siz uyarınca o kadın küfür etmekten vazgeçti mi? Hayır. Üstüne size de küfür etti. Küfür etme hakkına sahip olmasaydık bu işin cezai bir yaptırımı olurdu. Olmadığına göre demek ki küfür etmek yasak değil. Rahatsızsanız kendinizi koruyacaksınız, bu kadar basit. Ağzı bozuk insanlarla muhattap olmamayı seçerseniz başınıza böyle şeyler gelmez.

Küfür yeri ve zamanı ise iyidir rahatlatır deşarj eder ben kullanırım hakedene mesela eski sevgilime çokk saydırdım iyi yaptım aferin bana
Ne yalan söyleyeyim ben de bazı arkadaşlarımla birebir konuşurken küfür ederim.
Aslında bu yüzümü açığa çıkarmayacaktım da tek başınıza kalmanıza gönlüm razı olmadı.

Kizlar essek salak gibi kufurler degilde hepiniz sanirim bu kufurleri bu gibilere yordunuz oyle degil ordan burdan s*kerler gibi kufurler ya..

Peki facebookunuzun kapanmasını siz istiyor muydunuz? Evet internet alemine çok yabancısınız (küfreden birini kibar bir uyarı ile başınıza sardığınız için) ama böyle böyle öğreneceksiniz. eşinizin internet kullanımınıza bu kadar müdahale etmesini anlamsız buldum. Ayrıca internetle biraz daha haşır neşir olmalısınız ki ilerde çocuklarınıza hangi alanlarda kısıtlamalar getirebilecekleri konusunda fikriniz olsun. İnterneti kısıtlanan facebooku kapatılan bir çocuk gibi olmasun durumunuz.

Olayı böyle yazarsanız öyle bir duruma sokuyorsunuz ki yani, ne desem bilemedim. Siz o insanlarla gerçekten muhatap olmasaydınız, eşinizin o lafı ve hareketi de olmazdı, kim olsa dayanamazdı falan demeyin, ben de her sinirimi bozan şeyi eşime söylesem veya göstersem, o da haklı olarak der yani, ya sinir olma ya da beni meşgul etme, çocuk gibi girdiğin sitelere mi karışayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…