- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Aynn herkes sizin gibi benim gibi dusunmuyor...demekkiE yuh uyardı diye konu sahibini suçlu etmişsiniz. Orayı çocuklar vs okuyabilir. Yani çok mu iyimser bakıyorsunuz ben anlayamadım.
Yurtdisindayim gazate yokki..Bilmem kaçtane haber sitesi var , oralara takıl , Yada benim gibi al büfeden gazeteni oku . Oh mis
Beni suclayan bazilariniz saydirdigi kufurleri gorsenoz sizde dayanamazdiniz kimsede boyle kufur etme hakkina sahip degil.aaa bana kufur etmiyor sonucta diyip uyarmayanlar insanlar oldugu surece bence daha cok kufurler okuyacagiz demekki...
Yaa inanin birisiyle tartisiyor olsaydi boyle kufur etse amaaan banane diyip gecerdim...ama her haber sitesinde ayni kadin farkli farkli kufurler ..peki sonuç ne oldu konu sahibi, yediğin küfür dışında? kadın artık küfür etmeyecek mi? bir küfür eden azaldı mı? senin sinirinin bozulması ve fb sayfanı kapaman haricinde ne oldu? seni suçlamıyoruz, bu tür insanlara ders veremezsin, gelir böyle sıçrarlar diyoruz..
Uyarınca birşey mi oluyor sanıyorsunuz? O kadın sizi unutmuş, başka paylaşımların altında saydırmaya devam ediyordur.Beni suclayan bazilariniz saydirdigi kufurleri gorsenoz sizde dayanamazdiniz kimsede boyle kufur etme hakkina sahip degil.aaa bana kufur etmiyor sonucta diyip uyarmayanlar insanlar oldugu surece bence daha cok kufurler okuyacagiz demekki...
Yaa inanin birisiyle tartisiyor olsaydi boyle kufur etse amaaan banane diyip gecerdim...ama her haber sitesinde ayni kadin farkli farkli kufurler ..
Dayanamadim yazdim ki kendisi bana mesengerdan mesaj cekti... cok agir kufirler vardi esim gordu sildi ...ve face dondurdu boyle insanlarla muhattap olmani istmyrm dedi..sadece olan bana oldu.. face me oldu
Küfür yeri ve zamanı ise iyidir rahatlatır deşarj eder ben kullanırım hakedene mesela eski sevg
siz kendinize yakistiriyorsaniz siz bilirsiniz..
Yurtdisindayim gazate yokki..
Yaa inanin birisiyle tartisiyor olsaydi boyle kufur etse amaaan banane diyip gecerdim...ama her haber sitesinde ayni kadin farkli farkli kufurler ..
Dayanamadim yazdim ki kendisi bana mesengerdan mesaj cekti... cok agir kufirler vardi esim gordu sildi ...ve face dondurdu boyle insanlarla muhattap olmani istmyrm dedi..sadece olan bana oldu.. face me oldu
Ben hayatimda onun ettigi kufurleri duymadim..sadece kaşari anladim...Uyarınca birşey mi oluyor sanıyorsunuz? O kadın sizi unutmuş, başka paylaşımların altında saydırmaya devam ediyordur.
Siz siteden hesabınızı kapatıp buralarda dert yanıp, yediğiniz küfürleri hazmetmeye çalışırken...
Uyarmayan insanlar ve uyaran insanların olmasıyla ilgisi yok bu durumun. O başka mesele, siz fazla ütopik düşünüyorsunuz.
Siz uyarınca o kadın küfür etmekten vazgeçti mi? Hayır. Üstüne size de küfür etti. Küfür etme hakkına sahip olmasaydık bu işin cezai bir yaptırımı olurdu. Olmadığına göre demek ki küfür etmek yasak değil. Rahatsızsanız kendinizi koruyacaksınız, bu kadar basit. Ağzı bozuk insanlarla muhattap olmamayı seçerseniz başınıza böyle şeyler gelmez.Beni suclayan bazilariniz saydirdigi kufurleri gorsenoz sizde dayanamazdiniz kimsede boyle kufur etme hakkina sahip degil.aaa bana kufur etmiyor sonucta diyip uyarmayanlar insanlar oldugu surece bence daha cok kufurler okuyacagiz demekki...
Ne yalan söyleyeyim ben de bazı arkadaşlarımla birebir konuşurken küfür ederim.Küfür yeri ve zamanı ise iyidir rahatlatır deşarj eder ben kullanırım hakedene mesela eski sevgilime çokk saydırdım iyi yaptım aferin bana
Suudi arabistan burda turkiye gazatesi bulamm herhalde..
Hangi yurtdisi bu? Uzay falan mi?
Kizlar essek salak gibi kufurler degilde hepiniz sanirim bu kufurleri bu gibilere yordunuz oyle degil ordan burdan s*kerler gibi kufurler ya..Siz uyarınca o kadın küfür etmekten vazgeçti mi? Hayır. Üstüne size de küfür etti. Küfür etme hakkına sahip olmasaydık bu işin cezai bir yaptırımı olurdu. Olmadığına göre demek ki küfür etmek yasak değil. Rahatsızsanız kendinizi koruyacaksınız, bu kadar basit. Ağzı bozuk insanlarla muhattap olmamayı seçerseniz başınıza böyle şeyler gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?