facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

bence siz anlamıyorsunuz değil işinize gelmiyor. çünkü kendi doğrularınızı kabul ettirmeye çalışıyorsunuz. sürekli yok konumuz taciz değil yok insanların linç etmesi mi gerekiyor bilmemne. konumuz ne konumuzküfür. küfür de bir tacizdir değil mi sözlü taciz . peki madem böyle düşünüyorsunuz ve benim tacize uğradığım zaman insanları bana yardım etmemekte haklı görüyorsunuz öyleyse yorum yapmayın. ben size katılmıyorum dersiniz olur biter .hem konumuz bu değil deyip hemde sürekli konuyu gündemdde tutma çabanız bana böyle düşündürdü. ama bir önemi yok insanlığı yahut nasıl yapmam gerektiğini sizden öğrenecek değilim.

Ben uyardi, onun seviyesine dusmedim esimde face dondurdu zaten ...

Rabisa ,
Boswer canim yaa herkesin dogrusu kendine yanlis birsey diyormusuz gibi sozcukler havda ucusuyor..

Beş sayfa öncede kalmış, üstüne size bu konuda cevap vermediğim bir mesajı niye tekrar gündeme getirdiğinizi anlamamakla birlikte, konumuzun küfür olduğunu ancak tacize sizin getirdiğinizi, burada konu sahibinin şahsına bir küfür olmadığı için benim için konu sahibine yönelik bir taciz olmadığını, sizin beklediğiniz yardım insanların birini dövmesiyse evet aynı fikirde olmadığımızı, konuyu kaç sayfa geriden getirerek gündemde tutma çabası içinde olanın siz olduğunuzu düşündüğümü söylemek istiyorum. Bu da sizinle birebir son mesajımdır, ikili tartışmaya girmenin lüzumu yok.

evet lütfen ben mesajınızı yeni gördüğüm için cevap verdim bende konuşmak istemiyorum

hadi adamlar kaba saba oluyorda,kadınlar neden argo kelimeler kullanır,küfür eder hiç anlamam
hele internette o küfürlü yorumları okuyunca şaşırıyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…