- 19 Nisan 2013
- 442
- 153
- 133
- Konu Sahibi Nickimnick
-
aynen katılıyorum sana canım. ne kadın ne erkek kimsenin ağzına yakıştıramıyorum bende.Neden cinsiyet ayrimciligi yapiyorsunuz ?
Kufur etmek -cinsiyet ayrimi olmaksizin- hicbir insana yakismiyor benim gozumde. Sadece kadina degil erkege de yakismiyor.
Ayrica niye tanimadiginiz bir insani kadin misin? Gibisinden gercekten sinir bozucu bir sekilde itham ediyorsunuz? Kadinin uslubu belliymis, size verecegi cevabi az cok tahmin etmis olmaniz gerekirdi. Her seye burun sokmamak gerekiyor iste :)
Son olarak; gecen bir konunuzu daha okumustum biriyle konusmussunuz ve daha sonra o kisi erkek cikmis falan filan. Benden size tavsiye; sanal yazismalari bu kadar dikkate almayin. Inanmayin. Klavye basinda aslan kesilenler mi dersiniz, kendini kadin tanitip eski sevgililerine entrikalar yapanlar mi dersiniz.. surusune bereket.
Interneti bilincli ve amaciniz icin kullanin.. haber okuyorsaniz okuyun , cikin.. boyle yersiz tartismalara girmeyin... bir soz vardir.. aptalla tartisma, daha kazananini gormedim diye..
kadına küfür yakışmaz.
kadının eline sigara yakışmaz.
kadına göbek yakışmaz.
kadına aldatmak yakışmaz.
kadına yüksek sesle gülmek yakışmaz.
kadına alkol almak yakışmaz.
kadına gece dışarı çıkmak yakışmaz.
kadına flört yakışmaz.
kadına erkek arkadaş yakışmaz.
kadına sevgilisiyle nikahsız yaşamak yakışmaz.
vs. vs. vs.
bu tip normların sadece kadına olması sinirimi bozuyor. erkeğe yakışan her şey kadına da yakışır. erkeğe yakışmayan her şey kadına da yakışmaz. insana yakışır mı/yakışmaz mı bunu tartışalım. kadınlığını erkekliğini değil. size ne kadınsa kadın. küfür ediyorsa ediyor. kaşındığınızı düşünüyorum.
tabi ki öyle evet. fakat erkeklere küfür yakışmıyor diye bas bas bağıran yok gördüğüm kadarıyla. hep kadınlara yakışmadığından söz ediliyor. yakışmıyorsa kimseye yakışmıyordur, konuşulacaksa bunu konuşmalıyız.ilk 3 maddenin değeri benim için paha biçilemez.Ama sonuncusu için, bi erkeğin küfür ediyor olması benim de etmem gerektiğini göstermiyor.
- Erkekler okula gidiyor, kızlar da gitmeli!
- Erkekler araba kullanıyor, kızlar da kullanmalı!
- Erkekler para kazanıyor, kızlar da kazanmalı!
- Erkekler küfür ediyor, kızlar da etmeli(?!)
"Aptalla tartışma,daha kazananını görmedim" çok beğendim bu sözü..Neden cinsiyet ayrimciligi yapiyorsunuz ?
Kufur etmek -cinsiyet ayrimi olmaksizin- hicbir insana yakismiyor benim gozumde. Sadece kadina degil erkege de yakismiyor.
Ayrica niye tanimadiginiz bir insani kadin misin? Gibisinden gercekten sinir bozucu bir sekilde itham ediyorsunuz? Kadinin uslubu belliymis, size verecegi cevabi az cok tahmin etmis olmaniz gerekirdi. Her seye burun sokmamak gerekiyor iste :)
Son olarak; gecen bir konunuzu daha okumustum biriyle konusmussunuz ve daha sonra o kisi erkek cikmis falan filan. Benden size tavsiye; sanal yazismalari bu kadar dikkate almayin. Inanmayin. Klavye basinda aslan kesilenler mi dersiniz, kendini kadin tanitip eski sevgililerine entrikalar yapanlar mi dersiniz.. surusune bereket.
Interneti bilincli ve amaciniz icin kullanin.. haber okuyorsaniz okuyun , cikin.. boyle yersiz tartismalara girmeyin... bir soz vardir.. aptalla tartisma, daha kazananini gormedim diye..
Açıyoruz, vekalet verdim avukata.Hadi canim? Dava mi aciyorsunuz?
Açıyoruz, vekalet verdim avukata.
MuhtemelenTahmit ettigim kişi mi acaba? Hakkinizda hayirlisi. Insanlar dilini tutmayinca böyle tatsiz olaylar yaşanıyor işte. .
Boşveer kuzum, hatırladıkça sinirleniyorum. Densiz densiz konuşmalar işte.aaa ne oldu ki?
Sırf o tür msjlar almamak için msj kutum sadace arkadaş listemdekilere açık,sen de yap istersen,görmek zorunda kalmassın.Açıyoruz, vekalet verdim avukata.
Forumda da yapabiliyor muyuz ki onu? Takip ettiklerimize mi açıyoruz?Sırf o tür msjlar almamak için msj kutum sadace arkadaş listemdekilere açık,sen de yap istersen,görmek zorunda kalmassın.
Evet canım sadece takip ettiklerim msj atabiliyor,msj ayarlarından bir dene..Forumda da yapabiliyor muyuz ki onu? Takip ettiklerimize mi açıyoruz?
Muhtemelen
Yenilir yutulur şeyler değildi. İnsanın dilinin kemiği olmalı. Namusuma kadar gelince dayanamadım artık. Hayırlısı.
Ayy dur bakayım hemen, varsa öyle bişey şahane olur.Evet canım sadece takip ettiklerim msj atabiliyor,msj ayarlarından bir dene..
Ama sadece prolar için mi yoksa tüm üyelera yapabiliyor mu bilmiyorum..
Özür dilemek yerine aynen devam etti bilgece. İnanılmaz bişey... Garip bir ruh hali.Bana da yapilmisti vallahi çok sinirlenmistim ben de mahkemeye verecektim ama sonra Özür falan dilendi ben de vazgectim, o yapanlar utansin. Insanin namusuna laf etmek kadar igrenci yok..
Agizdan çıkana dikkat etmek lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?