facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

aynen katılıyorum sana canım. ne kadın ne erkek kimsenin ağzına yakıştıramıyorum bende. birz hanımefendi olun kibar olun öyle değil mi

kadına küfür yakışmaz.
kadının eline sigara yakışmaz.
kadına göbek yakışmaz.
kadına aldatmak yakışmaz.
kadına yüksek sesle gülmek yakışmaz.
kadına alkol almak yakışmaz.
kadına gece dışarı çıkmak yakışmaz.
kadına flört yakışmaz.
kadına erkek arkadaş yakışmaz.
kadına sevgilisiyle nikahsız yaşamak yakışmaz.
vs. vs. vs.

bu tip normların sadece kadına olması sinirimi bozuyor. erkeğe yakışan her şey kadına da yakışır. erkeğe yakışmayan her şey kadına da yakışmaz. insana yakışır mı/yakışmaz mı bunu tartışalım. kadınlığını erkekliğini değil. size ne kadınsa kadın. küfür ediyorsa ediyor. kaşındığınızı düşünüyorum.

kadının sinirlenince daha güzel olması aklıma geldi, klişenin tam anlamını bulduğu yerlerden biri olmuş yorum.

Kadınların da ne yapıp ne yapmayacagina en çok da kadinlar karışıyor. Şahsi bir küfür değilse neden bizi geriyor ya da neden herkesi terbiye etme gayretindeyiz anlamadim

• Erkekler okula gidiyor, kızlar da gitmeli!
  • Erkekler araba kullanıyor, kızlar da kullanmalı!
  • Erkekler para kazanıyor, kızlar da kazanmalı!
  • Erkekler küfür ediyor, kızlar da etmeli(?!)
ilk 3 maddenin değeri benim için paha biçilemez.Ama sonuncusu için, bi erkeğin küfür ediyor olması benim de etmem gerektiğini göstermiyor.

tabi ki öyle evet. fakat erkeklere küfür yakışmıyor diye bas bas bağıran yok gördüğüm kadarıyla. hep kadınlara yakışmadığından söz ediliyor. yakışmıyorsa kimseye yakışmıyordur, konuşulacaksa bunu konuşmalıyız.

Annesinin veremediği terbiyeyi siz vermeye kalkmışsınız
o da kendini size göstermiş

"Aptalla tartışma,daha kazananını görmedim" çok beğendim bu sözü..

Ayy terbiyesiz insan cok canim ya inan ben hic kimse ile muhatap olmuyorum oyle pislik insanlar laftan anlamaz çünkü.. Adiniza uzuldum esiniz en dogrusunu yapmis bence kapatmak en iyisi

Tahmit ettigim kişi mi acaba? Hakkinizda hayirlisi. Insanlar dilini tutmayinca böyle tatsiz olaylar yaşanıyor işte. .
Muhtemelen
Yenilir yutulur şeyler değildi. İnsanın dilinin kemiği olmalı. Namusuma kadar gelince dayanamadım artık. Hayırlısı.

Muhtemelen
Yenilir yutulur şeyler değildi. İnsanın dilinin kemiği olmalı. Namusuma kadar gelince dayanamadım artık. Hayırlısı.

Bana da yapilmisti vallahi çok sinirlenmistim ben de mahkemeye verecektim ama sonra Özür falan dilendi ben de vazgectim, o yapanlar utansin. Insanin namusuna laf etmek kadar igrenci yok..
Agizdan çıkana dikkat etmek lazim...

Bana da yapilmisti vallahi çok sinirlenmistim ben de mahkemeye verecektim ama sonra Özür falan dilendi ben de vazgectim, o yapanlar utansin. Insanin namusuna laf etmek kadar igrenci yok..
Agizdan çıkana dikkat etmek lazim...
Özür dilemek yerine aynen devam etti bilgece. İnanılmaz bişey... Garip bir ruh hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…