facebookta erkek gibi kufur eden kadinlar..

mesela artık o iş arkadaşım benim yanımda öyle küfretmiyor
Peki bunu internet üzerinden hiç tanımadığınız birine söyleseydiniz o kişi sizi gördüğü yerde ayağını denk alıp küfür etmeyecek miydi? Daha beterini edecekti, hatta direkt size edecekti. O zaman ne yapacaktınız? Nasıl bir tepki gösterecektiniz?

farkındaysanız bende öyleyse dinle değil insanlıkla bağdaştırın diye yazdım
Farkındayım.Zaten bende size ilk başta ne için mesajinizi alinti yaptigimi soyledim..siz tekrar bende size soracak degilim dediniz ben fikrinize bisey demiyorum ztn uyari almamaniz için ben uyarmak istedim ilk basta.

Yoo. Ben ne zaman öyle bir şey söylemişim? Kendi kafanızdan ürettiğiniz düşünceleri bana yakıştırmayın lütfen.

uyardım diyelim daha beterini etti şikayet ederim

Valla kadinlar da bu kufur olayi sanalda degil heryerde karsimizda.Hayir yani birde agizlarina yakistiklarini dusunenler var... igrenc ve itici buluyorum...

Yoo. Ben ne zaman öyle bir şey söylemişim? Kendi kafanızdan ürettiğiniz düşünceleri bana yakıştırmayın lütfen.
kafamda üretmiyorum öyleyse benimle zıt fikirde olan fashion nickli diğer arkadaş olmalı karıştırmışım demek

uyardım diyelim daha beterini etti şikayet ederim
Burda bana özel mesaj üzerinden hakaret eden bir arkadaşa dava açmaya çalışıyorum. Hem maddi hem manevi yönden oldukça yıpratıcı bir süreç. Siz nereye şikayet etmeyi planlıyorsunuz küfür edeni? Şikayet dediğiniz şey dava açmaksa her küfür edene dava açacak sabrınız varsa ayakta alkışlarım sizi.
Bu arada biz kadınlar küfür etsin çok süper bişey demiyoruz. Müdahale etmek gereksiz diyoruz. Elmalarla armutları karıştırmayın.

Burda da küfür edenleri uyariyoruz doğal olarak. En yakin zamanda bir üye eltisinden falan filan diye pis pis bahsetmisti ve herkes konuya değil direk kufurlere yonelmis ve uyarmis hatta eltinin ve kaynananin vay haline demisti.
E o kadina da hakaret o zaman.
Küfürü tabiki uyaracaksiniz. Terbiyesiz, bi de ne biçim küfür etmiş artik nasil hirsini alamamissa.
Böyle kadinlari gorerek ben kendimden utaniyorum... Uyarin tabiki. Uyarin. En dogal hakkiniz. Kimse küfür ederek benim ozgurlugumu gasp edemez...

Hadi canim? Dava mi aciyorsunuz?

elbetteki dava açmayı kasdetmiyorum hangi sitede bu şekilde ulu orta yerde küfretmişse zaten adminin buna madahele etmesi gerekir. genelde sitelerde "şikayet et" butonu olur yahut site yöneticisine bildirebilirsin. elmalarla armutları karıştırmıyorum elbette bende şahsi fikrimi dile getiriyorum . kimi insan vardır doğru bulmadığı şeyi kendisi yapmaz yapana da sesini çıkarmaz kimisi vardır hem kendisi yapmaz hemde yanlış bulduğu şeyi etrafındakilerde yapmasınlar diye tepkisini dile getirir elbet kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez ben ortalık yerde yapılan küfrü kastediyorum. gben 2. sınıftayım herkesin kendine göre doğruları var benim doğrum bu.

ama canım bazı kişilere göre de siz küfrettiği için uyarınca ona müdahele etmekle hata yapmış oluyorsunuz . ben öyle düşünmüyorum elbette yanlış yanlıştır ben tepki göreceğim diye sessiz kalmayı doğru bulmuyorum

Kesinlikle ben de dogru bulmuyorum. Toplum böyle yozlasiyor zaten. 1 2 uyarsan küfür eden sayısı da azalır...

Kesinlikle ben de dogru bulmuyorum. Toplum böyle yozlasiyor zaten. 1 2 uyarsan küfür eden sayısı da azalır...
evet aynen insanlar sesini çıkarmadıkça istedikleri gibi takılıyorlar birde üstüne sanki yanlış olan bizim yaptığımız gibi dışlanıyoruz.

Valla kadinlar da bu kufur olayi sanalda degil heryerde karsimizda.Hayir yani birde agizlarina yakistiklarini dusunenler var... igrenc ve itici buluyorum...
Bir de bir kısmısı bunu erkeklere yaranmak içi yapıyor, o daha da itici.
Küfürlerin geneli de kadını aşağılayıcı.

bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti yüzünden, bu kadar duyarsız bir millet olduk.
arsız güçlü oldu, haklı suçlu oldu.

Neden cinsiyet ayrimciligi yapiyorsunuz ?
Kufur etmek -cinsiyet ayrimi olmaksizin- hicbir insana yakismiyor benim gozumde. Sadece kadina degil erkege de yakismiyor.

Ayrica niye tanimadiginiz bir insani kadin misin? Gibisinden gercekten sinir bozucu bir sekilde itham ediyorsunuz? Kadinin uslubu belliymis, size verecegi cevabi az cok tahmin etmis olmaniz gerekirdi. Her seye burun sokmamak gerekiyor iste :)

Son olarak; gecen bir konunuzu daha okumustum biriyle konusmussunuz ve daha sonra o kisi erkek cikmis falan filan. Benden size tavsiye; sanal yazismalari bu kadar dikkate almayin. Inanmayin. Klavye basinda aslan kesilenler mi dersiniz, kendini kadin tanitip eski sevgililerine entrikalar yapanlar mi dersiniz.. surusune bereket.

Interneti bilincli ve amaciniz icin kullanin.. haber okuyorsaniz okuyun , cikin.. boyle yersiz tartismalara girmeyin... bir soz vardir.. aptalla tartisma, daha kazananini gormedim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…