• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookta online durum

xxxkisisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
52
5
1
Diğer
Arkadaşlar, daha önce facebookta mesajlaştığım ama arkadaş listemde olmayan birinin online olup olmadığını, en son ne zaman online olduğunu görmem mümkün mü? Mümkünse nasıl?

Arkadaşlar, daha önce facebookta mesajlaştığım ama arkadaş listemde olmayan birinin online olup olmadığını, en son ne zaman online olduğunu görmem mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Görünmez diye biliyorum.Arkadaş listenizde olmayan birine bile attığınız mesajlar diğer kutusuna gidiyor ve geç görüyorlar,o yüzden ne zaman online olduğu görünmez diye tahmin ediyorum.

daha önce arkadas olup sonra sildiysen android te facebook mesenger üzerinden mesajlarınızın en başında o kişinin adının yanında görünüyor,
bi bak belki de daha önce arkadas olmasan da görünebilir bilmiyorum ama :28:

Mesajlastiysaniz daha onceden gorunebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mesajlastiysaniz daha onceden gorunebilir

daha önce arkadas olup sonra sildiysen android te facebook mesenger üzerinden mesajlarınızın en başında o kişinin adının yanında görünüyor,
bi bak belki de daha önce arkadas olmasan da görünebilir bilmiyorum ama :28:

Telefonum iphone, Messenger yükledim ama göremedim. Daha önceden de arkadaş değildik ama mesajları açtığımda yukarda cep telefonunda yazıyordu, artık yazmıyor :(

Telefonum iphone, Messenger yükledim ama göremedim. Daha önceden de arkadaş değildik ama mesajları açtığımda yukarda cep telefonunda yazıyordu, artık yazmıyor :(

hmmm malesef canım o zaman bence sahte bi hesaptan arkadaş olarak ekle ve bak kesin ve kolay çözüm :52:
belki bi arkadaşı adına hesap açabilirsin başkasını kabul etmez diyosan :17: :18: :20:
(ahlaksız tavsiyelerim için üzgünümmm :27: )

hmmm malesef canım o zaman bence sahte bi hesaptan arkadaş olarak ekle ve bak kesin ve kolay çözüm :52:
belki bi arkadaşı adına hesap açabilirsin başkasını kabul etmez diyosan :17: :18: :20:
(ahlaksız tavsiyelerim için üzgünümmm :27: )

Teşekkür ederim ama arkadaş ekle butonu yok, sadece kendi ekleyebiliyor sanırım :(

samsung telefonumdan girdiğimde ben görebiliyorum. o kişi arkadaş listemde olmasa bile eğer mesajlar kısmında onun bir mesajı varsa mesajı tıkladığımda üst tarafta şu kadar dakika önce aktifti ya da şu an aktif diye yazı oluyor.

Arkadaş ekle butonu yok, hem de ekleyemeyeceğim biri :( yoksa canlı canlı takip ederdim ;)

diğer kutusunu takip eder mi bilmiyorum ama fake bir adresten mesaj at atılıyorsa mesajı gördüğü zaman facebook messenger uygulamasından görünüyor şu kadar zaman önce aktifti diye..

Teşekkür ederim ama arkadaş ekle butonu yok, sadece kendi ekleyebiliyor sanırım :(

Ayy kimmki kız :D ünlü birine mi yaktın abayı :D ark isteğini iptal ettiğine göre...

Buarada göremezsin normalde ne yazık ki.. Ama hani önceden msjlaşmışsan baya ve yandan çok konuştuklarında duruyosa ve sonra arktan çıkarırsan görebilirsin belki bilemiyorum ama..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Facebook Messengerdaysa pencereyi actiginda gözüküyor olması lazım

Ayy kimmki kız :D ünlü birine mi yaktın abayı :D ark isteğini iptal ettiğine göre...

Buarada göremezsin normalde ne yazık ki.. Ama hani önceden msjlaşmışsan baya ve yandan çok konuştuklarında duruyosa ve sonra arktan çıkarırsan görebilirsin belki bilemiyorum ama..

Pabucumun ünlüsü 😜 bi kibir, bi kibir... Ne yapayım anacım, yaktım abayı 😔

Pabucumun ünlüsü 😜 bi kibir, bi kibir... Ne yapayım anacım, yaktım abayı 😔

Nerden tanıyorsun ki, hani tanış mısınız yoksa uzaktan uzağa mı.. Onun olduğu mekanlara falan takılsan, tanışık değilseniz tanışsan falan uygun bir yolla :)

Back
X