facebookta sürekli laf soktuğunu zanneden eski sevgili

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
merhaba kızlar bana bir akıl verin kendisine sevgili eski,yeni herhangi bir şey demeye dilim varmasa da malum şahıs bana sürekli ahımı aldın ve benzeri tarzda profil fotoğrafı yüklüyor sizce ben de ona karşı bir şey yüklemeli miyim yoksa onu görmezden gelmeye devam mı etmeliyim.

Görmezden gel çatlar iyice :) istediğini verme ona.

LG-P710 Tapatalk

Görmezden gel çatlar iyice :) istediğini verme ona.

LG-P710 Tapatalk

şimdiye kadar vermedim zaten haksa benim hakkımı ödeyemez de ne bileyim saçmalıyor iyice.sanki kendi haklıymış gibi en son ben ona aldatığı kızla yazışmalarını eline verip ayrıldım ama adam hala bana umut verip yarı yolda bıraktın gibisinden profil yüklüyor neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum :)

kısa yoldan engelleyin gitsin.

İlgi çekmeye çalışan bi zavallı işte.Bi şeyler içinde patlıyor demekki

LG-P710 Tapatalk

sende sana yazıldığına eminsen sana laf sokmaya çalşıtığına eminsen mutlu olduğunu gösteren , onu unuttuğunu gösteren şeyler paylaş. bu yetr ona..

sende sana yazıldığına eminsen sana laf sokmaya çalşıtığına eminsen mutlu olduğunu gösteren , onu unuttuğunu gösteren şeyler paylaş. bu yetr ona..

yahu bizim düğün olacakken bu şahıs kaç kşiyle yazışmış reelde de kaç fındık kırmış.bana da ağlıyordu şöyle seviyorum böyle ölüyorum diye.en son ben yazışmalarını çıkarttım eline verdim ve cevabımın hayır olduğunu söyledim ve düğünümüz olmadı ve bu onlara ailesine çoook koydu beter olsunlar.sonra ben yoluma baktım.bana demediğini bırakmadılar ailecek bizse o anda bitirdik ne ailem adını andı ne başkası.sonra bu sessiz telefonla aramalar felan. madem kötüyüz neden hala peşimi bırakmıyorsun.bir sürü dedikodu felan yani mide bulandırıcı bir işe yaramaz bir insan.iyiki evlenmemişim.allahım beni korudu.
keşke bana yazmasa tavuk keserdim :)

az önce bende bi derdimi paylaştım baya benzeşiyoruz. ama ben senin gibi kolay atlatamadım

benimde başıma gelmişti. Ben ayrılınca faceden silmiştim. Arada girip bakıyordum, şarkılar, bana laf sokan özlü sözler paylaşmış. Bir de ben arkadaşlıktan sildiğim için herkese açık bir şekilde paylaşıyor. Ben de gittim, face imi dondurdum. Bir süre sonra bi açtım, baktım yani şeyler paylaşmamış, eskilerini de kaldırmış.
Tavsiye ederim, face ini dondur.. bir süre sabret..

az önce bende bi derdimi paylaştım baya benzeşiyoruz. ama ben senin gibi kolay atlatamadım

Bende kolay atlatamadım bu kişilksiz yüzünden kaç ay evden çıkamadım çünki kaçıracaklar diye muhabbet vardı etrafta her gün ağladım onu sevdiğimden değil ama pişmanlığımdan.aklıma geldikçe saçlarımı yoldum ağlarken nasıl tanıyamadım diye.ama zaman bunun en iyi ilacı geçti büyüdüm artık.son olsun bu acı inşallah

bende düşündüm aslında ama hani yeni açtım zaten abim bir şey sanar rahatsız ettiğini felan düşünür diye sabrediyorum en kısa zamanda silicem sevmedim zaten facebook'u alışamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…