Facebookta yanlislikla veliyi ekledim :(

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
Merhaba kizlar
.Dondurulmuş bir hesabim vardi .Anneme hep bahsettiğim bir öğrencim var çok tatli
.Onu göstermek için velimin ( bayan ) profiline girdim hesabimi acip yanlislikla istek gondermisim.Tam donduracagim sirada kabul etti .Bende hesabi dondurdum .Sizce sorun olur mu kafama taktim çünkü etut merkezinde öğretmenim ve velilerle neredeyse hic konusmayiz :KK43:(

Merhaba kizlar
.Dondurulmuş bir hesabim vardi .Anneme hep bahsettiğim bir öğrencim var çok tatli
.Onu göstermek için velimin ( bayan ) profiline girdim hesabimi acip yanlislikla istek gondermisim.Tam donduracagim sirada kabul etti .Bende hesabi dondurdum .Sizce sorun olur mu kafama taktim çünkü etut merkezinde öğretmenim ve velilerle neredeyse hic konusmayiz :KK43:(
direk aç faceini çık arkadaşlıktan. sorarsada yanlışlıkla oldu dersin.

yani bayanmış zaten ben babayı eklediniz sandım.
ne olacak ki.

görüşmek istemiyorsanız da "kusura bakmayın yanlışlıkla oldu" dersiniz.

kendinize dert edecek kadar üzmeyin.

Tüh ya, bosverin birsey olmaz herhalde be olabilir en kotu. Belki sizi tanımaz bile :)

Kizlar pek anlamam da faceden.Acip engellesem mi

Kizlar hesabim donsa bile veliye görünür mu ad soyad seklinde?

Yok Canimi ortak arkadaş yok .az öncede girdim engelledim dondurdum boyle görünür mu ismim ?

Çok teşekkürler Canimi ya içim rahatladi :) umarim sorun olmaz

Merhaba kizlar

Daha beteri var :d

Teyzem sinif ogretmeni ve birgun velilerine bir duyuru yapmak icin hepsine sms atmaya karar vermis. Yaklasik 30 kisiye mesaj atmak icin rehberden secmis coklu mesaj icin. Sonra nereye bastim nasil oldu bilmiyorum diyor (sanirim sablon eklemis) hepsine seni ozledim diye mesaj atmis yanlislikla :KK70: rezil olmustu :KK70:

Ayy ya çok guldum :) ama benim veliler en ufacik şeyi sorun yapıyorlar o yuzden taktim kafama :)

X