arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
Eee bu kadar rahatsızsan kapat tabiii...
Elalemin hem fotoğraflarına bakıyorsun,yorumlarını okuyorsun hem de kızıyorsun,yalancılıkla itham ediyorsun.
Ekrana bakarken silah mı dayamışlardı alnına pardon?
ben kimseyi yalancılıkla itham etmedim onu nerden çıkardınki her hallerini paylaşıyorlar ve cıvıtıyorlar onu söledim sadece
kavga ederken ki videolarınımı yüklesinler...
birbirine ters ters bakarkendi foto da olabilir...
insanlar sadece eşiyle olan değil kardeşiyle annesiyle arkadaşıyla olan güzel zamanlarınıda paylaşmak istiyolar sanırım...
o sitenin genel kullanılma amacı bu sonuçta...
"çok rahatsızsan bakma kardeşim" derler yakınana...
arkadaşlar bu facebook hayatımıza girdi gireli herşeyi paylaşır olduk maksadım kimseyi kınamak değil ama benim listemdeki bir kaç kişeden rahatsız oldum artık yok kocişimle kahve keyfi yok kocişim bana şunu aldı bunu aldı ayyy ne bulursalar paylaşıyorlar yaaa
birde beğen diye yazmıyorlarmı hepten tepem atıyor
toptan kapatıcam gidicek bende rahatlıycam bazı kişilerin sahte mutluluk tablosunu görmekten
Rahatsız oluyorsanız o kişileri silersiniz yada engellersiniz olur biter,kimse kavga ederken durun bir resim çekelimde İnternet'e yükleyelim diye düşünmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?