Benimde en cok sasirdigim ve cocuk icin sahiden uzuldugum paylasimlardan birisi suydu :
Kiz cocugu henuz 7 8 yasinda var.. Cocuk tuvalette oturmus, ic camasirida inmis tabi bacaklarinda gorunuyor ..
oturuyor klozetin ustunde. Malum kucuk abdestini yapiyor belkide.. Heryeri gorunuyor o masum yavrunun..
Annesi olacak kadinda onun oyle fotografini cekmis facebooka koymus. inanin ben gorunce beynimden vurulmusa dondum.
kiz cocugu ya bu, bu kadar da olmaz ki kardesim!!! bu kadar rahatlik bu kadar genislik PES!...
Asla kinamiyorum annesini herkez yaptigindan mesul sonucta. Ama inanilmaz sasirmistim...
Allah akil fikir versin..
Sinirlenmeyin lütfen, zira beni anlamanızı güçleştiriyor.
Bu bahsettiğiniz utanç sebepleri(!)nin hepsi bize öğretilen şeyler. Ben de diyorum ki o kız belki de bunları öğrenmemiştir belki de ona bunlar öğretilmemiştir. Yani kendi vücut gelişiminin utanılası, yerin dibine girilesi bir durum olduğundan belki de bu kızcağızımız haberdar değildir? Bir dakikalığına kendi duygularınız, kendi düşüncelerinizi unutun. Belki de o sizden bizden farklı hissediyordur ve kendisinden utanmıyordur. Olamaz mı?
Benimde en cok sasirdigim ve cocuk icin sahiden uzuldugum paylasimlardan birisi suydu :
Kiz cocugu henuz 7 8 yasinda var.. Cocuk tuvalette oturmus, ic camasirida inmis tabi bacaklarinda gorunuyor ..
oturuyor klozetin ustunde. Malum kucuk abdestini yapiyor belkide.. Heryeri gorunuyor o masum yavrunun..
Annesi olacak kadinda onun oyle fotografini cekmis facebooka koymus. inanin ben gorunce beynimden vurulmusa dondum.
kiz cocugu ya bu, bu kadar da olmaz ki kardesim!!! bu kadar rahatlik bu kadar genislik PES!...
Asla kinamiyorum annesini herkez yaptigindan mesul sonucta. Ama inanilmaz sasirmistim...
Allah akil fikir versin..
Hepsini geçtim ama ben daha dün bebeği altına yaparken birlikte resim çekip koymuş birini gördümçocuk orda s..... O resim çekme derdinde hemde bu dediğim kişi gayet ünlü biri
klavye başındasınız diye farklı olmak adına bu kadar saçmalamanıza gerek yok. bu meselenin elle tutulur, savunulacak bir tarafı da yok. sen inanmayabilirsin ama sünnet bir gelenekten öte dini bir zorunluluktur. kaldı ki, adet görmenin karşılığı sünnet değildir. bir baba günün birinde ''bugün çok mutluyum, oğlum ilk spermini üretti'' diye paylaşımda bulunursa tekrar görüşelim.
Öncelikle, temenniniz için teşekkürler
Bir çocuk sünnet olduğunda neden benim oğlum erkek oldu diye söylenir hiç düşündünüz mü? SanmıyorumÇünkü siz size öğretileni, sizin gördüğünüzü %100 doğru olarak kabul etmeye meyilli bir yapıdasınız.
Sünnetten sonra tebrik, ziyaret (düğün değil ama sadece ziyaret/tebrik, burası önemli) zaten benim karşı çıktığım şeyler değil. Önce bu konuda bir anlaşalım, ama ne yazık ki anlaşamadığımız öyle sanıyorum ki de anlaşamayacağımız nokta şu ki bu adam ve onun gibilerin yaptığı sizin tabirinizle saçma olan şeylerin içinde ciddi bir ima ve toplumsal yara barındırdığıdır. Size de fikir diliyorum, naçizane
Sinirlenmeyin lütfen, zira beni anlamanızı güçleştiriyor.
Bu bahsettiğiniz utanç sebepleri(!)nin hepsi bize öğretilen şeyler. Ben de diyorum ki o kız belki de bunları öğrenmemiştir belki de ona bunlar öğretilmemiştir. Yani kendi vücut gelişiminin utanılası, yerin dibine girilesi bir durum olduğundan belki de bu kızcağızımız haberdar değildir? Bir dakikalığına kendi duygularınız, kendi düşüncelerinizi unutun. Belki de o sizden bizden farklı hissediyordur ve kendisinden utanmıyordur. Olamaz mı?
klavye başındasınız diye farklı olmak adına bu kadar saçmalamanıza gerek yok. bu meselenin elle tutulur, savunulacak bir tarafı da yok. sen inanmayabilirsin ama sünnet bir gelenekten öte dini bir zorunluluktur. kaldı ki, adet görmenin karşılığı sünnet değildir. bir baba günün birinde ''bugün çok mutluyum, oğlum ilk spermini üretti'' diye paylaşımda bulunursa tekrar görüşelim.
milletin yediği-içtiği,çoluğu-çocuğu beni ilgilendirmiyor da aynı evde yaşayan insanların aynı odadan farklı bilgisayarlar kullanarak msjlaşmaları hakikaten tez konusu olabilir..hep düşünürüm konuşmak varken aşkısıaa seni seviyoruumm diye neden msj atılır.
Hatanızı düzeltmek istiyorum. Zira başkalarının size ters gelen düşüncelerini çürütmek adına saçmalayan sizsiniz..
Sünnet, adı üstünde sünnet olduğu rivayet edilen bir uygulamadır, müslümanların sünnet olmazı farz değildir yani dini zorunluluk olarak addedilemez, ancak toplumsal zorunluluktur o yüzden evlenecek olan gayri müslim müslüman olduktan sonra bir de sünnet edilir.
milletin yediği-içtiği,çoluğu-çocuğu beni ilgilendirmiyor da aynı evde yaşayan insanların aynı odadan farklı bilgisayarlar kullanarak msjlaşmaları hakikaten tez konusu olabilir..hep düşünürüm konuşmak varken aşkısıaa seni seviyoruumm diye neden msj atılır.
Ben bir kaç kere aynı evde olmamıza rağmen eşimin paylaşımının altına yorum yapmıştım. Sebep şu ki abuk sabuk kız arkadaşlarının sürekli yorumları beni germişti, ben de facebooktan "ben buralardayım" mesajı vermek istemiştim
Ahahah şeyma dimi :) dün ona bende çok gülmüştüm :))
Konuya gelecek olursak benim kendi kişisel fikrim beni kimin neyi ne sıklıkta ve ne iğrençlikte paylaştığı hiç ilgilendirmiyor. Çünkü kimin gerçekten mutlu yada mutsuz olduğuyla ilgilenmiyorum. Ben mutlu muyum? Önemli olan o benim için... Hoşuma giderse beğenirim gitmezse bakar geçerim. Bende kullanırım sosyal medya fotografta paylaşırım ama kimseye bişey kanıtlama çabasında olduğum için değil eğlendiğim için yaparım... Sanırım beni rahatsız etmiyor.
böyle birileri yok çevremde,gerçekten ilginç bu durum
yalnız arkadaşımın çocukları var,pek anlaşamazlar ama face'te aman Allahım sevgi böcükleri,bir gün sordum bu ne diye,kız dedi ki,egem teyze abim bana zorla yazdırıyor,artık her görüşümde ben de gülücük koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?