facebooktaki mutlu aile tabloları hepsi gerçekmi

Toptan kapatmaya gerek yok. Benim siyasi içerikli paylaşımlarından rahatsız olduğum ama arkadaşlıktan da çıkarmak istemediğim bir akrabam vardı. Onun bildirimlerini görmek istemiyorum şeklinde hallettim olayı. Böyle bir kaç kişi ise bu şekilde yapabilirsiniz.

Valla artık hastane fotoğraflarını bile paylaşıyorlar :120: Son zamanlarda bana en garip gelen şey bu facele ilgili. Güzel an ya da kötü an diye bir şey kalmadı. Ne var ne yok takip ediyoruz ünlüleri takip edermiş gibi Bu da bence çoğu kişinin dediği gibi yok paylaşım sitesi yok bilmem ne gibi basit sözlerle açıklanacak bir durum değil. Herkes sevinçli anlarını sevdikleriyle paylaşmak gibi masumane sebeplerle koymuyor böyle fotoğrafları. Herkesin sebepleri başka başka. Kimsenin niyetini bilmeden yargılamak doğru değil ama bazen gerçekten bazı kişilerin paylaşımları rahatsız edici oluyor. Herkes çocuğunun fotoğraflarını paylaşıyor mesela ama bazılarına sinir oluyorum bilemiyorum belki her saniyelerinin fotoğraflarını koydukları için belki de paylaşırken kullandıkları kelimeler yüzünden. Tatile giden herkesin fotoğraflarına ıyy demiyorum mesela. Bazılarına vay ne kadar güzel derken bazılarına da gene mi sen diyorum. Peki bu neden kaynaklanıyor? Paylaşmak var paylaşmak var çünkü

Birkac gun kapattim facemi kafam o kadar rahatti ki anlatamam Ama yine actim maalesef, bir kac gruba uyeyim ancak ordan haberlesme saglanabiliyor.
Ben de bazi paylasimlardan rahatsizlik duyuyorum ama gormezden geliyorum artik napim. Cok rahatsiz edici seyler var gercekten ama kimin ne paylasacagina biz karar veremeyiz ki. Adi ustunde sosyal paylasim sitesi.
Mutluluk tablosuna bi ornek vereyim. Bi arkadasim vardi kocasiyla kaynanasiyla o kadar mutlu fotolar paylasirdi ki millet giptayla bakardi. Meger disi seni ici beni yakarmis. Su an ayrildilar. O yuzden ben inanmiyorum oyle mutluluk pozlarina. İnanmadigim gunden beri de esimle veya bi baskasiyla cekilmis foto paylasmiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşın bahsettiği gibi insanlar gerçekten var
görümcesine laf atanı mı ararsın
kaynanasına iğneleyici laflar söyleyip nispet yapanı mı ararsın
geçen arkadaş evli iki çocuk sahibi tesettürlü bir bayan arabanın önüne oturmuş eline de bi anahtar almış kocişimin bana sünnet hediyesi yazmış
ne dersin....
demek istiyor ki oğlanlarını sünnet ettircez kocası beyfendiler de karısına araba hediye etmiş
hey gidi hey sanki durumunu bilmiyoruz

komik duruma düşüyor bazıları rahatsiz değilim sadece gülüyorum ben de onlara

Herkes ne istiyorsa paylaşsın benim hoşuma bile gider mutlu insanlar görmek.

Hey maşallah DD Yok artık. Görsem öyle bişi şok olurdum vallahi ben yaaa. Hakkaten yuhhh yani :))))

benim demek istediğimi ne kadarda güzel anlatmışsınız tşk ederim

hastane fotosunu paylaştı tamam buna. ancak "özel hastane acili" gibi sıfat kullanınca irrite edici olduğu kesin.

ben facede her şeyi paylaşmanın uygun olmadığını düşünüyorum....
bebeklerinin doğumunu hastane resimlerini paylaşıyolar ....peki bebeği olmayan ne yapsın...kadıncağızların o bebeklere ağzının suyu akıyo vallahi...iç çekiyolar...

hele de zıkkımlandığı kebabların resimlerini yükleyenler...rejim yapan ne yapacak...maddi durumu olmayan kebabçıya gidemeyen...insanların nefsi siner diye düşünene yok....

sevgilisi ile resimler paylaşıyolar....yeni ayrılan hanımlar böyle resimleri gördükçe daha çok üzüntüleri artıyor...

yani işin dozunu kaçırmamak lazım...

cnm o ksinin ıletini gormeye bılırsın.. onu unfollow yaparsan onun poaylastıkların ekrana cıkmaz.. lıstende olur ama cıkmaz.. sende bölelıkle gormessn

hiç aralıksız hergün paylaşımda bulunan bi komşu gelinimiz var paylaşımlar aynen böyle

1.gün canımın canı biricik oğlum ve canımın içi kocam herşeyimsiniz

2.günbal kaymak oğlum paşam herşeyin seni verene kurban olayım güzel ailem
3.gün...aşık hissediyor..oğlummmmmm anne diyen dilini ......
4.gün kocasına aşık oğluna apaşık

offf anladık işte kime neyin ıspatıdır bu

işte aynen ya içtiği çayı paylaşıp demiyolarmı öle kocişimle çay keyfi yaa sen cins olduğumda o

yanlız sizin listedeki de iyice işi abartmış cevizler falan

Son düzenleme:
Aynen tamamen ispat cabasi.
Sanki sen oraya yazmasan biz bilmiyoruz senin oglusunu sevdigini

böle bir arkadaşım var kocasını ve oğlunu yere göğe koyamaz kocası ona çok aşık tek oğlan doğuranda o sanki

Son düzenleme:
benim demek istediğimi ne kadarda güzel anlatmışsınız tşk ederim

Rica ederim ne demek

hastane fotosunu paylaştı tamam buna. ancak "özel hastane acili" gibi sıfat kullanınca irrite edici olduğu kesin.

Hah işte bakın böyle detaylar aslında beni rahatsız eden. Tabi bi de sinek mi böcek mi bir şeyin ısırıp kıpkırmızı ettiği gözün paylaşımı da aynı zamanda :120:

Velhasıl bazıları cidden abartıyor :92:

Çok böyle ıslak ıslak bir ilişki gibi.. vıcık vıcık..çok gıcık..
Eğlendiklerini düşünüyorum. Takılıyorlar zararsız tarafından.

ben sadece sevdiklerimin resimlerine bakıyorum , inceliyorum..mutlu bir resimse gördüğüm daha da mutlu oluyorum
..gerisine göz ucuyla bile bakmıyorum çokta önemli değil ne yaptıkları... ama yedikleri içtiklerini koymalar özellikle birilerine nispet yapmalar gözlerine sokmalar komik...
onların düştüğü hallere gülüp geçiyorum..çokta önemli değil yani bence..takılmıyorum

böle bir arkadaşım var kocasını ve oğlunu yere göğe koyamaz kocası ona çok aşık tek oğlan doğuranda o sanki

Belki de boyle seyler paylasmayanlari da esi sevmiyor, mutsuz,yemek resmi paylasmayanlari ac, fakir falan diye degerlendiyorlardir insanoglu bu her seyi der valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…