Facebook'taki resim.

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Arkadaşlar bu benim değil çok yakın arkadaşımın bir sorunu onun ağzından anlatıyorum...

Sevgilim başka şehirde yaşıyo orada lise son sınıfı okuyo 1 senedir beraberiz yani öyleydik aramız biraz limoniydi son zamanlar ama dün akşam düzeltmiştik fakat bu sabah facebookta bir resim gördüm resim de 3 kızla beraber birbirlerine yakınlaşarak ayakkabılarının resmini çekmişler. Sorunsuz gibi bişey görünse de asıl sorun şu ben çok kıskanç biriyim bana sürekli sınıfta ki kızlarla muhattap olmadığını selam bile dahi vermediğini söylüyodu fakat bu sabah o resmi gördüm ve ona mesaj attım böle böle dedim o da bana sınıfta onun adıyla biri daha oldğunu söyledi fakat daha sonra kendisi olduğunu itiraf etti ben ayrılmıştım şuan kafam çok karıştı bırakma beni diye mesajlar atıyo sizce ne yapmalıyım

converse'ini çeken gençlikten galiba sizin sevgili...

(arkadaşınıza hitaben yazıyorum ama siz diye hitap edeceğim)

bence büyük bir fanus bulabilirseniz, akvaryumcularda ondan alın.
ya da kafes de olabilir.
ama kafesten allah muhafaza kolunu bacağını falan çıkarırsa tehlikeli..
ayağını uzatıp resim falan çektirir sonra...bu da düpedüz aldatmadır.

boğmayın şu adamları ya..

Aynen katılıyorum canım.. nedir bu kadar boğmak şu erkekleri.
Bu çocuğun hiç mi arkadaşı olmıycak, hiç mi kızlarla aynı ortamda bulunup şakalaşmıycak, hiç mi gençlik eğlencesi yapmıycak...
Offf iyi dayanıyor bu adamlar size yaa..
Ben olsam çoktan çıkıp gitmiştim hayatından..
Ben eşimi bu kadar sıkmam, eşimin de böyle sıkmasına asla müsade etmem...
Herkesin kendine özel bir hayatı vardır,bu hayatın merkezinde sevgililerimiz eşlerimiz olur, ama yanında başkaları da olur...

Bu kıskançlık değil ki düpedüz adamı sosyal çevresinden uzaklaştırıyorsunuz. robot mu anacım erkekler. Biraz güvenmeyi öğrenin eğer ki güvenmiyorsanız da yol erin gitsin. ne kadar yakınlaşmış olabilirler ki he allahım

ona söylesin ayağının fotosunu çekeceğine üniv. sınavına çalışsın. arkadaşına da deki ayak fotolarına bakacağına derslerine baksınlmaz:

Arkadaşlar ben de büyüttüğünü söyledim ama nafile ne diceğimi şaşırdım en son dedim kk ya açayım istersen mevzuyu onlar yardımcı olurlar dedim açtım

Ya bilmiyorum ama tuhaf geliyo böyle şeyler bana..
Bıraksın arkadaşın aşkı meşki geleceğini kurtarmaya çalışsın. Okusun düzgün şeylerle kafasını yorsun..
Elbet erkek arkadaşı olacak ama çok fazla kafa yorup kendine dert etmesin...
ıleride yaşı geçince güler geçer bu hallerine...
:1closedeyes:

princess :))))) muhtesemsin aynen katılıyorum :))))) çok güldüm ya :))))

Şu an itibariyle anladımki yaşlanmışım
Kocamın facebook da kızlarla çekilmiş ayakkabılı resmi yok..
Ve muhtemelen hayatındaki ilk ve son sevgilisi olmacak bir
erkeği hayatının en önemli sorunuymuş gibi addeden bir
kızın bu sorunuda bana çok önemliymiş gibi gelmedi..
Kesin Yaşlanmışımmmm

Canımmm arkadaşına söylee boşşşverrrsinnnn
Bi conversli resim de o çektirsin o da eklesinnn

Çocuğu okuldan alsın annesi. Nedir bu canım sevgilisi kızıyor hem sınıf arkadaşlarıyla filan selamlaşır mazallah kız arkadaşının kulağına gider.

uyyy tıkandımakannehir

Ula benim herifin feysbukunda tanımadığım 10-15 kız ekli akşama hesabını sorsammı ne:icecream:,

kıskanıcaksanız da adam gibi şeyleri kıskanın bari ya bu ne çok çocukca....

ahh kuzumm sen bir de benim herifin feysbuuukunu görsen akannehir

cok sinir bu durum ne oyle bogmalar fılan salın gıtsın anacım be :hulya:

ay kuzum bence hemen yarın boşanma davası aç sana bunu nasuuu yapar-tatlicadiarzu-

aldatmaya gırer

cunku hıc bır kızla gorüsmuyorum demıs ama converselı ayakkabılarının resmını cekıcek kadar samımılesmısler

aldatmaya gırer

cunku hıc bır kızla gorüsmuyorum demıs ama converselı ayakkabılarının resmını cekıcek kadar samımılesmısler

O da saf yerine konduğunu sorun ediyo işte kimseyle işim yok diyip te öyle resimler çektirdiğine kızıyo :bbo:

:1shok:
Daha neler,allahtan ayaklarının fotosunu çekmemişler,çorap ve ayakkabı var arada,söyle arkadaşına ten teması yokdelikafadulden
Yok anacım yok,kıskançlığın da bir raconu vardır,yeni yetmeler arasında kıskançlık cinayetleri işlenirken söyle arkadaşına,kırsın dizini otursun.Beceremiyorsa da rahibe hayatı yaşasın,ya da biraz daha olgunlaşsın da öyle ikili ilişki kursun,zira kurduğu ilişkiden ziyade itişki kakışkı zannımca

ay kuzum bence hemen yarın boşanma davası aç sana bunu nasuuu yapar-tatlicadiarzu-

Flörtte boşanma varmidur kikafamçokkarıştı

Ne conserveymiş bah aldatma şeysi cıktı
Convereyiselere hayır:icecream:

arkadaşlar birşey atlıyorsunuz ; bu arkadaşlar lise sonda... belki kızımız daha da küçük...
ehh o zamanlar aşk daha başka oluyor tabii ; bir ayakkabılı fotoğraf ilişkiyi bitiriyor da ; ayakkabılı resmimiz var diye heyecan yapılıp bir ilişkiye başlanıyor da...

ahh ahh gençlik yıllarım valla ben de isterdim tek derdimin sevgilimin ayakkabılı fotoğrafı olmasını mafoldumben

ulan benim sevgilim bile yok peehhh ; bırak ayakkabılı fotoyu ben nerelere gitsem acabaa laelaelaelaelae

Bu ne rezillik yaaa -tatlicadiarzu-
Bayu devrülsün ayunun işaallah kötükedihüso -tatlicadiarzu-
ayakkabısını çeken adam çocuktur kanımcaa :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…