sabredebilirsen birazcııııkkkk azıcıkk daha bekle
Epeydir sabrediyorum aslında. Hiç bir hareket yok.Başka çare yoksa ekle, sen yazma kabul ederse o sana muhakkak yazar eklediğin için
Dimi :) bayılıyorum sizlere hanımlareklemekle peşinde koşmanın ne alakası var
çok zorda kalırsan tanıdık geldiniz ekledim rahatsız olduysan siliyorum dersin olur biter
Epeydir sabrediyorum aslında. Hiç bir hareket yok.
Yazarsa ne diyeceğim. Sen kimsin der muhakkak. Görmüştür birkaç kez ama hatırlamaz ya da hatırlar bilemedim.
eklemekle peşinde koşmanın ne alakası var
çok zorda kalırsan tanıdık geldiniz ekledim rahatsız olduysan siliyorum dersin olur biter
Öyle mi dersin ? Bir şey yapmazsam bir şey olmayacak gibi. Karşılaşamıyoruz bile.bencede tatlım ekleme akışına bırak sen adım atma.. birazcık daha dayanhayırlısı olur inşallahhhh
İpekcim eklemek kötü bişey değil neticede değilmi :)bencede tatlım ekleme akışına bırak sen adım atma.. birazcık daha dayanhayırlısı olur inşallahhhh
Ben de ondan korkuyorum.Bence eklemeya olumsuz cvp alırsan
İpekcim eklemek kötü bişey değil neticede değilmi :)
olacağı varsa eğer ve karşı taraf kızımızı fark etmişse zaten konuşacaktır etmemişse şayet niye ekledin derse bu cevabı verir aksi takdirde tanışma olasılıkları yok . .
Yok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey.
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar
İçimden eklemek geliyor ama sonundan korkuyorumtabikii kötü bişe değilll :) yanlış anlaşılmasınnnniçinden ne geliyorsa onu yap tatlım biz arkandayız
Yok karşılaşamıyoruz. Zaten aynı binada değiliz. Karşılıklı binalardayız.Facebooktan eklemek yerine kapıda ya da bina girişinde filan karşılaştığınızda gülümseyip merhaba diyerek başlasanız nasıl olur? Tabii karşılaşıyorsanız.
İçimden eklemek geliyor ama sonundan korkuyorum
Evet bunu diyebilirim.komşumuzsun ekledim, bir sorun olcaksa rahatsız ettiysem silebilirim dersin..pembecanta da böyle demişti sanırımmm :):)
Evet bunu diyebilirim.Tabi kabul etmeme ihtimali de var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?