• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'tan eklesem mi?

:KK71:
He he ekle gec bile kaldin. Masallah erkekleri gectiniz. Nasil bi kafa yapiniz var şaşırıyorum dogrusu. :KK67:
Bi de ekle nolucak arkandayiz diyenler var. Hey Allahim ya. Hic mi gururunuz yok sizin.

gururla ne alakası var bunun Allah aşkınaa :KK70: ya sanki adam kızla konuşmuş ortada bırakmış biz zorla barış diye çabalıyoruz :KK71:

komşumuzsun ekledim, bir sorun olcaksa rahatsız ettiysem silebilirim dersin.. @pembecanta da böyle demişti sanırımmm :):)
Tabi tabi. Zaten facebook nicin var? Butun mahalleyi eklemek icin var dimi. Bir de adama komsumuzsun ekledim ne var bunda desin de, adamin kafasinda tam bir yollu imaji cizsin. Butun mahalleyi eklemistir bu kiz diye dusunur.

Tabi tabi. Zaten facebook nicin var? Butun mahalleyi eklemek icin var dimi. Bir de adama komsumuzsun ekledim ne var bunda desin de, adamin kafasinda tam bir yollu imaji cizsin. Butun mahalleyi eklemistir bu kiz diye dusunur.
Simyacım biri seni bu konuda üzdü mü? Paylaş bizimle,dök içini. Ne oldu tam olarak?

SADECE BU CÜMLEYİ KULLANARAK YORUM YAPABİLİRDİN BİZİM YORUMLARIMIZA SAYGI DUYABİLİRDİN..

üye olduğu gruplar falan gorunuyor mu? ortak noktanızın olduğu bi grup bulun, ordan gönderilerine yorum falan yazın derim. ben olsam asla ilk adımı atmam, tanıdığım biri olsa (o da beni tanıyorsa) eklerdim gerisini ona bırakırdım ama

Ayyyy kız yavaşşş gel :KK53: Bu ne celal :KK12:
Hic yol yordam bilmez misiniz siz? Facebook a eklemek en son yapilacak is. Sen kalkip da en son yapacagin seyi en basta yaparsan nolur? Karsindaki insanda nasil bir intiba birakirsin hic dusunmuyor musun? Bu kadar akilsizca davraninca insanin cinlerini tepesine cikariyorsunuz. Genclerin akli bi karis havada. Rahatlik hat safhada.

SADECE BU CÜMLEYİ KULLANARAK YORUM YAPABİLİRDİN BİZİM YORUMLARIMIZA SAYGI DUYABİLİRDİN..
Insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz hanimefendi. Buna hakkiniz var mi? Yaptiginiz yanlis. Ona bunun yanlis olacagini soyleyeceginize, kafasindan tutup camura sokmak gibi bisey sizin yaptiginiz.

Hic yol yordam bilmez misiniz siz? Facebook a eklemek en son yapilacak is. Sen kalkip da en son yapacagin seyi en basta yaparsan nolur? Karsindaki insanda nasil bir intiba birakirsin hic dusunmuyor musun? Bu kadar akilsizca davraninca insanin cinlerini tepesine cikariyorsunuz. Genclerin akli bi karis havada. Rahatlik hat safhada.
Cinlerine sahip ol sorun yok. Relaksss :KK47:

üye olduğu gruplar falan gorunuyor mu? ortak noktanızın olduğu bi grup bulun, ordan gönderilerine yorum falan yazın derim. ben olsam asla ilk adımı atmam, tanıdığım biri olsa (o da beni tanıyorsa) eklerdim gerisini ona bırakırdım ama
Yok görünmüyor.

Yok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey. :KK62:
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar :KK19:
bende daha önceden hoşlandığım birisini eklemiştim yine bi arkadaşım gazına gelip sana niye ekledin demez eminim oda seni görmüştür sohbet muhabbet olur benim eklediğim kişi tam öküzdü birlikte olduğumuz sürece hiçbir zaman bunun lafını etmedi ama sağlıklıda bir ilikşki olmadı tabi karşındaki insanla alakalı :D ayrıca eşimlede facebook sayesinde tanıştık çünkü onunlada başka tanışma imkanımız yoktu ortak arkadaşımız var bizim ona çok demiş bizi tanıştır diye ondan ses çıkmazyınca o beni ekledi önce iş teklifinde bulundu samimiyeti kurdu şimdi evliyiz :)

Simyacı hanım ortada henüz akılsızca davranılmış bir sorun yok. Laflarınıza dikkat ediniz. İşi hakaret boyutuna getirmeyiniz. Zaten ben burada fikir almak için yazdım. Siz ise ortada olmayan bir şey için yargılama yapıyorsunuz. Ki olsa dahi yargılamak size düşmez.

Simyacım biri seni bu konuda üzdü mü? Paylaş bizimle,dök içini. Ne oldu tam olarak?
Ooo. Noldu hanimefendi. Soylediklerim agir gelince aklinca isi bana mi yontacaksin? Yok canim merak etme. Benim basima boyle seyler gelmedi. Cunku tanimadigim hic kimseyi face e eklemeye kalkismadim. Kendimi o durumlara dusurmem. Ama bu yorumundan sonra, sana ne desem bos. Acizligini gosterdin. Saldir hemen.

diğer yorumları konuyu okumadım .ailesiyle mi yaşıyor bu şahış tekmi yaşıyor?

Simyacı hanım ortada henüz akılsızca davranılmış bir sorun yok. Laflarınıza dikkat ediniz. İşi hakaret boyutuna getirmeyiniz. Zaten ben burada fikir almak için yazdım. Siz ise ortada olmayan bir şey için yargılama yapıyorsunuz. Ki olsa dahi yargılamak size düşmez.
Sen zaten burda seninle ayni akil yasina sahip kisilerden aldigin gazla, o akilsizca davranisi gidip yapacaksin belli. Ama dogru soyledigin birsey var. O da su: Benim seni uyarmam gereksizdi. Sen zaten uyaridan anlayacak bi tip degilsin yazdiklarina bakilirsa. Ne halin varsa gor.

Sen zaten burda seninle ayni akil yasina sahip kisilerden aldigin gazla, o akilsizca davranisi gidip yapacaksin belli. Ama dogru soyledigin birsey var. O da su: Benim seni uyarmam gereksizdi. Sen zaten uyaridan anlayacak bi tip degilsin yazdiklarina bakilirsa. Ne halin varsa gor.
Mersi. Keşke sen de kendi halini görmekle meşgul olsaydın.

Back
X