• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook'tan eklesem mi?

Bazı yorumları ağzım açık kalarak şaşkınlık içinde hayret ya diyerek okudum. Şimdi bi kadın gelip he ekle ekle yollu olduğunu düşünsün derse erkek ne düşünmez değil mi? Kendini sırf kadın olduğu için ilişkilerde arkada durması gerektiğini hep beklemesi gerektiğini şartlandırmışsa biri işi zor. Bunlar yolda birazcık açık giyinmiş biri görse bile aaa yolluya bak diyen tiplerden heralde. Bırakın artık şu tabuları düşün kızların yakasından. Valla bi çekin gidin demek istiyorum.

Yok bulamadım tanışmanın yolunu bulamadım. Facebook'tan başka çare gelmiyor aklıma. Hiç de sevmem bu siteyi. Yapay,sevimsiz,samimiyetsiz şey. :KK62:
Önceki konumu okuyanlar vardır. Karşı komşumuz oluyor kendileri. Ortak kimse yok,tanışma imkanı yok. Eklesem çok mu abes,basit olur acaba? Peşinden koşuyor gibi bir izlenim de oluşturmak istemiyorum. Ya da tanışmak için farklı fikirlere açığım kızlar :KK19:
bana yaz facenını çocugun ben anlatayım ona senın ondan hoşlandığını :)

yada ilk olarak çakma bi faceten ekle bak bakalım profilinde kızla resmi varmı

[QOTE="gunessel, post: 38826266, member: 274735"]yada ilk olarak çakma bi faceten ekle bak bakalım profilinde kızla resmi varmı[/QUOTE]

İyi fikiir :-)

Bazı yorumları ağzım açık kalarak şaşkınlık içinde hayret ya diyerek okudum. Şimdi bi kadın gelip he ekle ekle yollu olduğunu düşünsün derse erkek ne düşünmez değil mi? Kendini sırf kadın olduğu için ilişkilerde arkada durması gerektiğini hep beklemesi gerektiğini şartlandırmışsa biri işi zor. Bunlar yolda birazcık açık giyinmiş biri görse bile aaa yolluya bak diyen tiplerden heralde. Bırakın artık şu tabuları düşün kızların yakasından. Valla bi çekin gidin demek istiyorum.
Yaa bende şaşırdım arkadaşın tepkisine.

Benim aklıma gelen instagram hesabınız varmı varsa karşı tarafında varmı diye onu araştırın orda herkes herkesi sorgusuz sualsiz takip edebiliyor karşılığında o da sizi farkedip takip ederse zaten faceden arkadaşlık teklifi göndermeniz daha kolay olur:) en azından sizi rahatlatıp ilk adımı atıcak geçerli bir sebebiniz daha olur :)

Benim aklıma gelen instagram hesabınız varmı varsa karşı tarafında varmı diye onu araştırın orda herkes herkesi sorgusuz sualsiz takip edebiliyor karşılığında o da sizi farkedip takip ederse zaten faceden arkadaşlık teklifi göndermeniz daha kolay olur:) en azından sizi rahatlatıp ilk adımı atıcak geçerli bir sebebiniz daha olur :)
Adını ilk öğrendiğimde bakmıştım yalnızca facebook hesabı var. :)

Ya benn bu konuyu merak ediyorum !!! Noldu eklediniz mi kabul etti mi? Hayirlisi olur umarim. Zaten komsunuzmus bence onu ozel bi cabayla bulduğunuzu farketmeyecektir. immm isteee oyle gezerkeneee gormussunuz mesela ahahah gelismeleride bildirinn catlariiim.

Ya benn bu konuyu merak ediyorum !!! Noldu eklediniz mi kabul etti mi? Hayirlisi olur umarim. Zaten komsunuzmus bence onu ozel bi cabayla bulduğunuzu farketmeyecektir. immm isteee oyle gezerkeneee gormussunuz mesela ahahah gelismeleride bildirinn catlariiim.
Hala düşünüyorum canım. Önce ortak tanıdık birini bulayım diyorum. Önce onu ekliyeyim. Belki o zaman fark eder. Umarım yani :) İyi dileklerin için teşekkür ederim :KK51:

Back
X