Facebooktan yanlışlıkla arkadaşlık teklifi yolladım.Umarım yanlış anlaşılmam

andie

Kendime yenibir ben lazım
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
1.399
291
373
merhabalar...
Biraz önce faacebooktan bir kız arkadaşımı ekleyecektim o arada nişanlısı olan kişinin profiline tıkladım birlikte fotoğrafları vardı ona bakmak için kafam dalmış arkadaşıma arkadaşlık isteği göndereceğime nişanlısının profilindeyken istek göndere tıklayıverdim :5:
anında farkettim isteği iptal ettim o panikle hesabımı kapattım yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum ne düşünürler ya hakkımda nasıl yaptım böyle bir salaklığı hala aklım ermiyor...:50:

kasıtlı fesatlı bişey yapmamışsın ki canım.dert etme yanlışlıkla olmuş.hem hesabını kapatmana gerek yok.isteği iptal ettiysen o kişiye gtmez arkadaşlık isteğin.sıkma canını

merhabalar...
Biraz önce faacebooktan bir kız arkadaşımı ekleyecektim o arada nişanlısı olan kişinin profiline tıkladım birlikte fotoğrafları vardı ona bakmak için kafam dalmış arkadaşıma arkadaşlık isteği göndereceğime nişanlısının profilindeyken istek göndere tıklayıverdim :5:
anında farkettim isteği iptal ettim o panikle hesabımı kapattım yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum ne düşünürler ya hakkımda nasıl yaptım böyle bir salaklığı hala aklım ermiyor...:50:

Bence hesabını aktifle ve kız arkadaşına arkadaşlık istegi ile birlikte olayı anlatan bir mesaj yolla. Hallolur o zaman. Ben olsam kötü bı şey düşünmezdim böyle yapsaydin

Ya da kızı ve nişanlısını engelle seni göremezler o zaman.

İnsanlar yanlış anlamaya çok meyilli ne bileyim o panikle birden öyle yaptım sağol içim rahatladı biraz...

​Arkadaşlık isteği maile de gidiyor, bana geliyordu. O yüzden açıklama yapmak en mantıklısı galiba...

Bence hesabını aktifle ve kız arkadaşına arkadaşlık istegi ile birlikte olayı anlatan bir mesaj yolla. Hallolur o zaman. Ben olsam kötü bı şey düşünmezdim böyle yapsaydin

Ya da kızı ve nişanlısını engelle seni göremezler o zaman.

aklıma gelmedi değil... Ama olan oldu bir kere şimdi üzerine bir de açıklama yaparsam böyle oldu ben böyle yaptım diye anlamsız olur gibime geliyor bilmiyorum ki

​Arkadaşlık isteği maile de gidiyor, bana geliyordu. O yüzden açıklama yapmak en mantıklısı galiba...

Görünmemesi için hesabımı kapattım çırpındıkça baatım sanırım...:26:

Face'den anlamıyorum ama isteği iptal edince, istek iptal edildiği belli oluyo rmu ?

Oluyorsa, tekrar o arkadaşınıza istek yollayın, arkadaşınıza mesaj atın, ''az önce fotoğraflarınıza bakıyordum, başka profildeyken sana atacağıma nişanlına attım, hemen iptal ettirdim, bu konuda seni bilgilendirmek istedim '' diyebilirsiniz.

haklısın cnm ben de senın yerın de olsam panıklerdım .
dedıgın gıbı herkes yanlıs anlamaya cok meyıllı.
ama ıstegı ıptal ettıysen ,o'na arkadaslık ıstegı gıtmez zaten .

Back
X