facede aldatirken fena yakaladim onu...sinirden titremekten zor yaziyorum...

Ailen istemiyosa vardır zaten bi bildikleri. Neyse ki sende gözünle görmüş oldun daha iyi oldu. Evlenmeden çıktı foyası ortaya sevinmelisin bence

haklisin...ailem onu huysuz buldu hic olgun birisi degil demislerdi...o iradesiz nasil ev gecindiricek demisleridi ve haklilarmis

haklisin...ailem onu huysuz buldu hic olgun birisi degil demislerdi...o iradesiz nasil ev gecindiricek demisleridi ve haklilarmis

Aileler %95 haklılardır bi bildikleri mutlaka vardır ama biz körler göremeyiz yada görmek istemeyiz, üsteleriz iyi bişey yapıyomuş gibi oysa ki kimse evladının kötülüğünü istemez. Kötü anne-babalar çok nadirdir.

valla bende aynisini düsündüm bu ne yahu cocuk gbi..ve hatta vermeye beraber gittik, ayip ya..yesyeni sey yani mümkün olamaz sanki eskiciden almisim muamelesi yapdi. pazartesi sana vereyim onu geri ver istemiyorum dedi.hayrett ya..en iyisi kalsin sende dicen

kesinlikle kendisi nasıl kıvıracağını bilememiş bence uzak dur barış istese bile sakın ama sakın barışma şimdiden böyle yapıyorsa hem yalan söylüyor hemde aldatıyor bari itiraf et mert olda evet bendim de !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…