Facete Söz , Nişan , Düğün Fotosu görüp ERROR Verenler ??

Onların suçu ne ki böyle kıskançlıkla bakılıyor kendilerine? Şahsen arkadaşlarım fotoğraflarını paylaşsın isterim, mutluluklarını görüp "hala ne kadar mutlular" der, sevinirim. Başkaları mutsuz olursa mutlu olacak mısınız gerçekten?

Aşık olup sürünmektense aslında yalnız olmayı tercih ederdim. Çünkü o zaman insanlar o kadar da samimi gelmiyodu , insan yaşayınca anlıyomuş. İmkansıza doğru gidiyor , içinde bulunduğum durumun tadını çıkaramıyorum malesef:(

Yaşadığın aşk seni süründürüyorsa sıkıntı var demektir.
Seninki aşk acısının yarattığı bir duygu aslında.
Şimdi anladım meseleyi.
Yoksa, yani çok mutlu olsan, sevdiğin insanla her şey harika gitse, gördüğün fotoğraflar karşısında sen de mutlu olurdun; aksi mümkün olmazdı.
En iyisi bir süre bakmamak o tarz karelere.
Bir de olmuyorsa zorlamamak tabii. :ssz:

Bende ozeniyorum mutluluklarina dugundekilerin ama yeni nisan attim nisanlanali iki ay bile olmadi.. ve ailem karsi cikti direndim sevdim dedim.. dedim dedim de ne oldu o da bende bi suru fedakarlik yapti basta ama aileler istemeyince gitmiyor sonu dikkat et.. onunki onu benmkiler beni doldurdu.. birbirimizegirdik.. bitirdi.. aileme karsi geldigimle kaldim.. sevgi hersey bosmus herseyi duruyo bohcasi bile daha gelip almadi.. simdi o resimleri gorunce icim daralio.. seviyorum hala ama bitti.. hayrlisi ise diye dua et kapilma ask mesk hepsi yalanmis.. kavusamadgimiz zamanlar hersey o kadar guzeldi ki keske hep sevgili olsaydik.. aileler girince ve birde basta istemeyince sonu cok zor gidiyor yada bizimki gibi gitmiyor..

Aynı derdi yaşıyoruz desene ... Üzüldüm durumuna benim de babam istemiyor. Kesinlikle olmaz dedi son olarak... Seni çok iyi anlayabiliyorum. Eminim sen de beni anlarsın.

Onların suçu ne ki böyle kıskançlıkla bakılıyor kendilerine? Şahsen arkadaşlarım fotoğraflarını paylaşsın isterim, mutluluklarını görüp "hala ne kadar mutlular" der, sevinirim. Başkaları mutsuz olursa mutlu olacak mısınız gerçekten?

Fesatça kıskanmak ile özenip aynı şeyi yaşayamayıp kendi haline üzülüp mutsuz olmak farklı şeyler. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin hiç kötü gözle bakmam bakamam zaten hakkım da olamaz..

Fesatça kıskanmak ile özenip aynı şeyi yaşayamayıp kendi haline üzülüp mutsuz olmak farklı şeyler. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin hiç kötü gözle bakmam bakamam zaten hakkım da olamaz..

Ama sizi rahatsız etmiş, yani sizin tabirinizle error vermişsiniz.

Yaşadığın aşk seni süründürüyorsa sıkıntı var demektir.
Seninki aşk acısının yarattığı bir duygu aslında.
Şimdi anladım meseleyi.
Yoksa, yani çok mutlu olsan, sevdiğin insanla her şey harika gitse, gördüğün fotoğraflar karşısında sen de mutlu olurdun; aksi mümkün olmazdı.
En iyisi bir süre bakmamak o tarz karelere.
Bir de olmuyorsa zorlamamak tabii. :ssz:

Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil.
Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.

- F.M.Dostoyevski

Beni özetliyor. Yaşadığım aşk herşeye rağmen çok güzel fakat ailem istemiyor canım , sevdiğim çok uzaklarda , tükeniyorum.

bu arada yazmadan edemedım benım hayatımda kımse yok etrafımda butun arkadaslarım yasıtlarım evlı resımlerınıde gordum hatta gıttımde her bırının nişan dugun torenıne bu yonden rahatım kotu olmuyorum ben takarsamda kendı halımde

Ben de kendi halime takılıyorum kafayı , yoksa herkes mutlu olsun , mutlulukları daim olsuun :) İnşallah en yakın zamanda hayalindeki aşka kavuşursun :)

Back
X