• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Fahriye Evcen'in cildi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba hanımlar;
Ben sizinde gözlemine güvendiğim için bi soru sormak istiyorum izninizle;
Fahriye Evcen'in yüzünde sivilce lekesi vb. bunun gibi seyler gözleminize carptı mi?
Bunu neden merak ettim.Bi ara ben görmüştüm ama şuan göremedim.
Benimde cilt lekem var 2 3 tane.Cildi için ne kullanıyo yada kullandi.
Onunla ilgili biseyde bulamadım acıkçası.
Ve cok ama cok merak ediyorum.
Sizden bekiyorum.Tesekkurler.

Milyonluk bakımlar uygulansa bizim cildimizde güzel olur.
Evet güzel hatun, cildi de güzel.
Ne kullanır soruna "fondöten" diyesim geldi.
fndoten tamam var ama.bozktu cildi.Makyajsız halide puruzsuz gibi geldi bana.işte onda ne kullandı?

Bi marka sanirim. Geçende lansmani tanitimi vardi. Kendisinin roportajini izledim ama marka ismi buzlanmıştı arkasinda

fndoten tamam var ama.bozktu cildi.Makyajsız halide puruzsuz gibi geldi bana.işte onda ne kullandı?
Hani ünlülerin makyajsız hali diyorlar ya, far yoksa ruj yoksa makyajsız diyorlar.
Ben hiçbir ünlünün "varsa da çok nadirdir" fondötensiz allıksız çıktığını sanmıyorum.
Ha bak mesela Demet Akalın gayette makyajsız dolaşabiliyor yüzü ortada.
Yani "ayh arkadaşlar makyajsız yakaladınız" diyen ünlülere inanmıyorum ben :deli:

Benim yengem setlerde makyaj yapıyor. Ve fahriye evcenede yapmış merak edip sormuştum. Makyajsızda güzel mi diye. Evet güzel demişti. Geçici sivilce tedavisi görmüş olabilir. Yaprak dökümü dizisinde belki ondan öyleydi yüzü. Gerisi klasik bakım zaten. Günlük yıkama,nemlendirici, göz,yüz falandır. Başka ne olacak ki

Benim yengem setlerde makyaj yapıyor. Ve fahriye evcenede yapmış merak edip sormuştum. Makyajsızda güzel mi diye. Evet güzel demişti. Geçici sivilce tedavisi görmüş olabilir. Yaprak dökümü dizisinde belki ondan öyleydi yüzü. Gerisi klasik bakım zaten. Günlük yıkama,nemlendirici, göz,yüz falandır. Başka ne olacak ki
işte 100 000 tane sivilce tedavisi var.ve hepsi bu kadar etkili olamabiliyor.

Back
X