- Konu Sahibi police_woman25
-
cnm ben antimarks aldim. netten aldim valla :)) orjinaldir diye dusunuyorum :)))) hawaiian tropic 70 faktorlu kullaniyorum. ama sanki vichy 50 faktrlu cilt için daha iyi gibi bu aralar hiç surmuyorum ama :S geçen gun annem dedi sen bu aralar beyazladin baya diye.
ben de 3 aydır kullanıyorum fair and lovely ve 3 ton açıldı rengim :)) tek geçerim antimarks kullanıyorum sivilcelerim de geçti kullanmayı bırakmıyorum ama sanırım ömür boyu kullanıcam işe yaramadığını söyleyen arkadaşların ya ciltleri kalındır ya da sahte kremlere denk gelmiş olabilirler çok fazla sahtesi var çünkü.
evet sanırım cildim kalın olduğu için işe yaramadı urfada yaşıorum güneşimiz çok sert cildimizde kendini korumak için kalınlaşıp bronzlaşıo öyle kolay krem etki etmez bana
Içinde kanserojen madde içermeyen daha organik sağlık bak belgesi olan super skin ligtener süper cilt leke giderici krem artık türkiyede hemde eczanelerde çok uygun fiyata üstelik 50 gram.lohusalar dahi kullanabiliyor.çok kısa sürede etkisini gördüm....
boşuna para vermeyin bende hiç bi işe yaramadı... ama pohli krem diye bi krem var 1 hafta oldu onu kullanıyorum işe yaradı gibi daha temiz görünüyo cildim...
kızlar bu kremi iç rahatlığıyla alıp kullanabilir miyiz yani aylarca kullananlar niye geri dönüşler yapmıyor.Kullanıp memnun kalan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?