- Konu Sahibi police_woman25
-
ya krem geldi 2 gün oluyo anneme tlfnda sormuşlar 50 lik 49 100 lük 70 hangisinden gelsin diye annem 100 lük demiş krem geldi geldide üstünde multivitamin yazıo dediğiniz gibi kokusuda kötü değil arko krem kokuyo sürüncede bi beyazlık vermiyo gerçi 2 gün oldu ama bide çok kuru bi krem sahte falanmı acaba ya :S
merhaba kızlar ben 2 aydan uzun süredir kullanıyorum bu kremi, süt gibi beyaz değil ama beyaza yakın bir ten rengim var. Bu krem ten rengimi açtı mı derseniz kesinlikle hayır hatta ben dekolte bölgeme falanda sürdüm ama ten rengini açmıyor yani benm açmadı, ama yan etkisi oldu mu derseniz olmadı hatta yüzüme biraz duruluk kattı ve sıktığım sivilcelerimin daha çabuk kaybolmasını sğladı sırf bundan dolayı hala düzenli kullanıma devam ediyorum hatta bitince tekrar bile alabilirim. ama ten rengini kesinlikle açmıyor belki cilt tonunu düzenliyor ama 1-2 ton açmıyor bence öyle
bana herkes rengimin daha beyazladigini soyluyo =) gerçi benimde beyaza yakin bi tenim var =) ama annem bile dedi senin rengin açiliyor diye :) ben gunes kremiyle kullanmiyorum gerçi ama yapcak bisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?