Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba kızlar bende sürekli ağda yaptığımdan sanırım genital bölgemde ve koltuk altımda kararma var çok çirkin duruyor buda beni çok rahatsız ediyor biraz araştırdım ne yapabilirim diye Fair and lovely beyazlatıcı krem den bahsediyordu herkez internette araştırdım bakimli ol mak co m sitesinde 42 tl ye buldum 3 hafta önce sipariş verdim 3 haftyadır kullanıyorum genital bölgem baya pembeleşmeye başladı koltuk altımdada 2 ton falan açılma oldu gibi daha devam edeceğim gerçi ben çok memnun kaldım bu kadar işe yarayacağını hiç tahmin etmemiştim bence sizde deneyin bakimli ol mak com siye google dan aratırsanız site çıkar.

bende kullandım bu kremden zaten beyazım daha beyaz olmak için almştm yüzümdeki sivilce lekelerinin hepsini geçirdi 1 haftada ama tabi sonra bitti param olmadığı içinde alamadm işe yarıo bnce

valla renk açici etkisi olduguna gore bunuda açmali ben de kullanmaya basladim ama daha bir hafta bile olmadi ...

ben gg den 100 ml ligini 17.5 a aldim gerçi simdi sanirim 50 liligi o kadara satiliyor en erken etkisi 1. haftanin sonunda belli oluyormus. Ben zaten beyaz tenli sayilirim ama oyle bembeyaz da degilim ondan bende daha geç belli olur gibime geliyo sonuçlari. ama bana yinede simdiden çok hafif bir aydinlanma varmis gibime geliyo. zaman zaman tekrar girer yazarim ben sonuçlari =)

kızlar bu konuyu yeni gördüm ve fiyatına bir bakayım dedim ben yaklaşık 1-2 yıldır kullanıyorum bu kremi ve Türkiye de olduğunu bilmiyordum..fiyatı görünce şok oldum.çünkü ben eşimin ıraklı olması sebebiyle ıraktan ve şu an libya da çalışması sebebiyle de libyadan temin ediyorum.büyük boyunun fiyatı en fazla 5 dinar yani yaklaşık 7.5 tl falan ki çoğu yerde daha da ucuz.burada 50 lira fiyatı görünce yuh dedim insan insanı bu kadar istismar edebiilir..arkadaşlarım mümkün olduğunca orada birilerinden temin etmeye çalışın bu vicdansız satıcıları ihya etmeyin..tahmin ediyorum urfa,şırnak,diyarbakır,mardin gibi illerde ıraktan gelen ürünler uygun fiyatla satılıyordur..varsa oradaki yakınlarınızdan ricacı olun..bunlara prim vermeyin..

evet canim haklisin zaten bende genelde ne kadar ucuz oldugunu biliyorum ama hiç tanidigim yok malesef bu saydigin sehirlerde :S bende artik 17.5 tl ye 100 ml lik iki tane aldim napim yoksa hiç kullanamicaktim. sen nasil etkisini gordun mu canimm. ben daha yeni kullanmaya basladimm. yarin tam 1 hafta olucak.

kullandığımda cildim çok duru ve beyaz oluyor ama kendi cilt tonumu değiştirdi mi farketmedim..ben fondöten olarak kullanıyorum bunu.mat ve pürüzsüz gösterdiği için zaten beyaz sayılırım..ya da açık tenli diyelim..

17 tlmi :S ben şimdi sipariş verdim 49 tl kapıda ödeme falan diyo sitede kapıda ödeme olduğu içn ordan verdim bide multi vitamin yazıyo beyazlatıcı diye 2 güne gelir heraldee

benimde tenim açik ama ben çok açik olsun ve de çenemdeki bi kaç kuçuk sivilce lekeside geçsin diye kullaniyorum =)

17 tlmi :S ben şimdi sipariş verdim 49 tl kapıda ödeme falan diyo sitede kapıda ödeme olduğu içn ordan verdim bide multi vitamin yazıyo beyazlatıcı diye 2 güne gelir heraldee

canim ben gg de bi satici buldum ondan aldimmm. onun disinda çok pahaliya satiliyo. birde keske once antimarks ini alsaydin o daha etkiliymis...

ya krem geldi 2 gün oluyo anneme tlfnda sormuşlar 50 lik 49 100 lük 70 hangisinden gelsin diye annem 100 lük demiş krem geldi geldide üstünde multivitamin yazıo dediğiniz gibi kokusuda kötü değil arko krem kokuyo sürüncede bi beyazlık vermiyo gerçi 2 gün oldu ama bide çok kuru bi krem sahte falanmı acaba ya :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…