D
deruş
Ziyaretçi
- Konu Sahibi police_woman25
-
benim tenimin rengi ne kizlar biliyomusunuz
sut rengi
ben napcam peki
canım nerdenn duydunn asyalı kadunlarr çokk kullanıoo diee biliyorumm bu türr kremlerii birde skin white die bi krem warmış youtubeda izledm sizce hangisi dahaa iyidirr ??:uhm:sm_confused:
canım hintlilerin şu meşhur kremi fair lovely anti marks olanından
gizemsel biliyormusun benim gözlerim koyu kahvedir esasında lens almıştım gerçi pek memnun değilim şu an kullandığım markadan. biliyormusun eşim onu bile kıskanıyor geçenlerde takmak için lensin kutusunu açtım.bir de ne göreyim lenslerim yerinde yok lenslerimin nereye gittiğini eşimi akşam kapıda görünce anladım bizimki takmış gözüne lensleri işe giderken
evet canım kremler elimize geçti arkadaşım da güneş lekelerini geçirmek için aldı.ürün sağlık bakanlığı onaylı.sitenin adresini verebilirim isterseniz.bu arada bugün 3.günümüz arkadaşımla aynı anda kullanmaya başladık birbirimizdeki farkı görebilmek için.bu arada kremin kokusu biraz tuhaf pek beğenmedim.ama ciltte parlak falan durmuyor cilt tarafından çabuk emiliyor ve mat duruyor.iki çeşiti var birisi tamamen renk açmak için.diğeri güneş koruyucu içeren bakım kremi biri antimarks diğeri ayurvedic.ürünü satan kişiler dediler ki her haftada 1 ton açılacak cildiniz.istediğiniz beyazlığa kavuşana kadar kullanın dediler.vücudun diğer yerlerinde de kullanılabiliyormuş.bu arada bu kremin reklamı kremin zararlı olmasından değil.kremin zencileri aşağılamasından dolayı kaldırılmış reklamları.araştırdım.şu an krem kapış kapış kapışılıyor.ben kremi kullandıkça size bilgi veririm.
ten rengini beyazlatmak isteyen arkadaşlar müjde o çokistediğimiz 4 haftada ten rengini 4 ton açan krem geldi.fair and lovely artık türkiyede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?