Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya birde bunlar tamm iyi beyazlatıyorda birde güneşe çıkınca acaba leke meke yaparmı?? türkiyede satılmaya başlandımı bu krem?? ya biraz düşününce pek parlak fikir gibi gelmedi bana.. arapkızı den,len olayla aynı etkiye sahip ozaman hani birileri bahsetmişti yüzü beyazlatıyo falan.. ben kullanmadım bilmiyorum ama.. cildide hassaslaştırırsa... yani ten rengiyle direk oynamak cok feci sonuçlara sebep olmasın.. alan kullanan varsa içeriğinide yazarsa sevinirim...

limon hassas ciltleri tahriş edebilir ama ve eger yüz akneliyse yada hassassa yanmada yapabilir kızarıklıklarada neden olabilir.. lüman iyi hoş bişeyde okadar asitli bişeyin yüze sürülmesine anlam veremiyorum.. ama eger yüzüm dayanıklı cildime bişi olmaz diyen varsa sürsün ben tavsiye etmiyorum çünkü denedim biliyorum..!!

canım nerdenn duydunn asyalı kadunlarr çokk kullanıoo diee biliyorumm bu türr kremlerii birde skin white die bi krem warmış youtubeda izledm sizce hangisi dahaa iyidirr ??:uhm:sm_confused:

cnm arastırma yaptım dediim gibi uzmanlar sölüorlar bunu bu tars kremelrin oldundan aha fasla beyaslatma yapmayacabnı sende bi arastır aynı sonucu bulursun cnm

evet canım kremler elimize geçti arkadaşım da güneş lekelerini geçirmek için aldı.ürün sağlık bakanlığı onaylı.sitenin adresini verebilirim isterseniz.bu arada bugün 3.günümüz arkadaşımla aynı anda kullanmaya başladık birbirimizdeki farkı görebilmek için.bu arada kremin kokusu biraz tuhaf pek beğenmedim.ama ciltte parlak falan durmuyor cilt tarafından çabuk emiliyor ve mat duruyor.iki çeşiti var birisi tamamen renk açmak için.diğeri güneş koruyucu içeren bakım kremi biri antimarks diğeri ayurvedic.ürünü satan kişiler dediler ki her haftada 1 ton açılacak cildiniz.istediğiniz beyazlığa kavuşana kadar kullanın dediler.vücudun diğer yerlerinde de kullanılabiliyormuş.bu arada bu kremin reklamı kremin zararlı olmasından değil.kremin zencileri aşağılamasından dolayı kaldırılmış reklamları.araştırdım.şu an krem kapış kapış kapışılıyor.ben kremi kullandıkça size bilgi veririm.

bu arada kremi satan kişiler kesinlikle güneş koruyucu kullanmamızı söyledi.bizim aldığımız antimarks.ben artık beyazlamak için fondöten kullanmaktan bıktım.bu yüzden bu yollara başvuruyorum denemediğim şey kalmadı. ama şu ana kadar sonuç veren olmadı inşallah bu kez olacak

evet canım haklısın eşim bile yüz hatları güzel olmasa da beyaz tenli bir bayana bakmadan geçmez.ben de öyle beyaz tenli birini görünce dayanamam baktıkça bakarım çok masum gelir.hele o beyaz tene düşen siyah saçlar bele kadar uzanan.

aman canım sen inanma erkekler yanındaki kadın güzel olsun istemez benim eşim ne yapar biliyomusun yazın beni zorlas denize götürür bronzlaş diye.sonra da memlekette ne kadar beyaz tenli var gözünü ayırmaz.ne bileyim beyaz ten çok dikkat çekiyor.bu yüzden benden sana tavsiye sakın bronzlaşma erkekler beyaz ten hastası her ne kadar bronz ten sevdiklerini söyleseler de.sen doğuştan beyazsın biz ne yapalım kremlerle geçiyo ömrümüz.

ya insanın rengi doguştandır nasil kalıcı olarak degişirki
polıce woman hangi kremi kullanıyorsun rengini açmak için

gizemsel biliyormusun benim gözlerim koyu kahvedir esasında lens almıştım gerçi pek memnun değilim şu an kullandığım markadan. biliyormusun eşim onu bile kıskanıyor geçenlerde takmak için lensin kutusunu açtım.bir de ne göreyim lenslerim yerinde yok lenslerimin nereye gittiğini eşimi akşam kapıda görünce anladım bizimki takmış gözüne lensleri işe giderken

Mesajina cok guldum biliyormusun,allah iyiliginizi versin emi,benim esimde lenslerimi takar,gozlerine uysada uymasada...

Canim sitenin adresini ozelden yazabilirmisin acaba rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…