Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
arkadaşlar benm de genital bölgem vücuduma oranla çok daha koyu renkte napıcam hiç bilmiyorum böyle bi sorunu olup da çözüm bulan varsa lütfen yazsın limon suyu ya da maden suyunun ii geldiğini okudum bir de expigment diye bi krem varmış sanırım napıcam karar veremedm bu konuda yardım edebilecek biri olursa çok mutlu olucam

Ben avonun 50 faktörlük çocuklar için olan güneş kremni kullamıyorum ve beyazlattığını hissediyorum. Bazen yatarken de sürüyorum sabah yüzümü yıkadığımda yüzüm bembeyaz oluyor.

Police women duy bizi. ben şahsen sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi. lütfen bizi aydınlat hala kremi kullanıyorsan. çünkü biraz bilgi göz çıkarmaz. daha geniş bilgilenmek isteyenler video paylaşım sitelerine kremin adını yazın. reklamları falan geliyo. bu kadar insan kullanıyosa bu kremi bi bildikleri vardır dimi. hem sağlık bakanlığından onay da almış. ama police women in anlatması başka. lütfeeeeeeeeeeeeeeeeensüprizzzzz

slm ben aradıza yenı katıldım ve fair & lovely kremını 1 aya yakındır kullanıyorum toplam 6 yaftada etkısını gosterıyor dedıler. su anda hala kullanmaya devam edıyorum buğday tenliyim açıkçası faydasını görüyor gıbıyım ancak kutusu çok kuçuk duzenlı kullanmak gerektıgı içinde tek kutu butun vucudunuza yetmeyecek.bırde 6 hafta yeterlı deil ideal beyazlıga ulastıktan sonra solaryum ve gunesten kaçınmak lazım bayanlar

ben baska bir beyazlatıcı karışım daha duydum fair lovelyi kullanıyorum ama bu karısımı daha denemedım. eşit miktarda limon suyu ve balı karıstırıp maske haine getiriliyor.haftada 1 yada 2 kez yüz dahil vücudunuzun her yerine suruyorsunuz 15-20 dk bekleyım duşunuzu alıyorsunuz.kızlar dogal bır beyazlatıcı tarıf bence ama daha deneme fırsatı bulamadım.limon ve bal dogal beyazlatıcıymıs limon aynı zamanda cildi geriyormus balda limondakı kurulastırıcı özellıgı yok edıp yumusatıcı etkı yapıyormus.denemekte fayda var.sizinlede paylaşmak istedım

evet kızlar deneyenler sonucu yazsaydın bizde alırdık yawww

işe yaradıgını dusunuyorum 6 haftanın dolmasına 1 hafta kaldı sadece yuzum için kullandım butun vucuduna kullanmak istıyosan tatlım 20 kutu falan alman gerek.ten rengım bugdaydı şimdi açık buğday oldu ben ce bi altı hafta daha kullanmam lazım sanırım ayrıca bal ve limon suyu karısımındaki maskeyi uygulayan varsa yazsın lütfen fikirlerini

Bu kremi kullananlar acaba doktorlarına sordular mı zaraRLIMI DEĞİL Mİ DİYE? ya zararlıysa? sağlığınız daha önemli değil mi? Ünlü Şarkıcı Rihanna bu beyazlatma kremleri yüzünden kanser olma tehlikesiyle karşı karşıyaymış..

koyu bir esmer olmamama, makyajla sırıtmadan beyaz olmama rağmen esmer tenliyim. limon suyu +bal, sade limon suyu, yoğurt+kabartma tozu maskelerini deniyorum. daha çok limonu. ama yaklaşık 6 haftadır. rengim bir ton açıldı. daha da açılıyor. beyazlık harika bişiy. ben de fair and lovely siparişi vereceğim. araştırıyorum burdan.
bu arada zararlarına gelince, asyalı kadınların yüzyıllardır tutkusu beyaz ten. eğer öyle çok zararlı olsa onlar kullanmaz değilmi, ayrıca sağlık bakanlığından onaylı krem olunca sorun olmaz. Rhanna olayı biraz abartmış diye duymuştum ben de .sevgiler

selam arkadaşlar ben vitiligo hastasıyım tenin bazı bölgelerinde pigment kaybı bunun için çok sevindirici ve güzel ama eğer böyle bi probleminiz yoksa lütfen cilt renginizle oynamayın çünkü inanın bu sizin için en uygun renk ben bu hastalıktan sonra cilt renginin ne büyük bir hazine olduğunu öğrendim eminim sizin cilt renginiz size en yakışanıdır sevgilerimle

ayrıca bende plice womenın aldıgı yerden aldım sifa garden dıye bı yer ankarada ama sayfayı inceleyıp baska ihtıyaçlarınız varsa onlarıda alın çunku bu ay 30n ytl lık alıverıs yaptım 10 ytl kargo parası verdım anlamadım bu nasıl iş valla

bırde fair lovely kullanan bayanlara bı sorum daha olucak ben ayurvedık olanını kullanıyorum ikinci sıparıstede aynısı geldı butun yuzume onu suruyorum.bı çeşidi daha var adı aklıma gelmedı ama adam bu goz altları için dedi bende ben renk açıcı olarak yuze ve vucuda uygulanandan istıyorum dedım bana ayurvedık olanını gonderdı. yanlış bılmıyorumdur ınsallah eger faklı bılen ve dusunen varsa aydınlatsın lutfennnnn

peki faydasını gördünüzmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…