- Konu Sahibi police_woman25
-
ben güvendiim bi aktardan aynısefa dıye bi krem duydum arkadaslar beyazlatıyomus kullandınızmı bılgınız varmı acaba lekeleri de acar dediler
ya bole seylerle ugrasmayın ne demek cildinizin rengini acmak saglıklı olouktan sonra esmer tenli olun nolcakki yaf bende beyaz ten seviyorum ama bugday tenliyim napim allahta beni bole yaratmıs babam esmer bende bembeyaz olamam yani:)) poliswomen cokmu esmersin ki sen?
Kizlar ben bu kremi bir hint marketinde buldum bugun ve aldim,dusenebiliyormusunuz bir markette,ve fiyatida son derece uygun 5 euro,deneyeyim bakalim,faydasini gorursem yazarim size...
evet rhanna'da cilt rengini açmak için kullandığı krem yüzünden kanser tehlikesiyle karşı karşıyaymış :s ben de beyaz tenliyim ama süt beyaz olmak için bu kremi kullanmayı düşünüodum ama korktum açıkçası..fair lovely mi 5 euro??? ben zaten inananılmaz beyazlıkta bi insanım beyaz ötesiyim zombi diolar bana da,bıktım herkesin ay ne kadar beyazsın,hayatımda böle beyaz bi insan görmedm demesindentmm çok güzel duruyo ve kadın-erkek farketmez herkes gözünü ayırmıyo ama beyaz ten çok hassas oluo,hemen kızarıo morarıyo,bi sivilce çıksa çok belli oluyo,ve de uzmanlar cilt rengiyle oynamanın cilt kanseri yapabileceğini sölüo dikkat edin
Cilt rengimi acmak icin degil,cildimde olusan lekeleri gecirmek icin kullaniyorum,bilgilendireyim dedim,ayrica esmer olmayida seviyorum,su lekelerim olmasa aslada ugrasmam,surerim nemlendiricimi cikarim,te te iste o kayerimseniben yerimseniben yerimseniben[/
hımm iyi bakalım canım ınsallah bi sorun cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?