Lekeler, Çiller Fair and lovely beyazlatıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ankarada aydınlıkevler de çevreli yolunda ve mamak ta boğaziçi mah. bulabilirsiniz canlarım sifagarden com a girerseniz ordada var tam adres

gülşehri cim bu eşler hep böyle nedense eşleri güzel olsun istemiyolar ve daha da tuhafı kakışıyolar hiçbir konuda bizden geri kalmak istemiyolar.bir aralar benim peeling tonik ve güneş koruyucu hızla bitiyordu.bir gece eşimi suç üstü yakaladım.benim peeling ve tonikler boşuna bitmiyormuş.anam meğerse benim adam beni genç kalacak da kendisi yaşlanacak diye benim kremleri kullanıyomuş.ortak olduk artık ruj far allık fondöten ve rimel hariç herşeye.kendime yeni gözlük alırım bizim herif benden önce takar valla.sonra da yakıştı mı diye sorar.yakıştı desem hemen konacak valla.daha neler neler...

ben güvendiim bi aktardan aynısefa dıye bi krem duydum arkadaslar beyazlatıyomus kullandınızmı bılgınız varmı acaba lekeleri de acar dediler

women 25 fair and lovly kullanıyormusun cildinde bir farklılık gördünmü birde ankara dışındakiler bu kremi nasıl alabilir bilgilendirirsen sevinirim

verdiğim adreste iletişim bilgileri var tatlım.ben ankarada değilim onların hesap no larına yatırdım parayı.onlar da kargoyla gönderdiler.alacak olursanız benden size öneri ya eft yapın yada btm den yatırın.banka para istiyo yoksa.

bu arada arkadaşlar yüzümde sanki renk olarak açılma göremedim fakat güneş lekelerimde açılmalar başladı ve sivilce izlerinde.yarın 1 hafta dolacak.

ben güvendiim bi aktardan aynısefa dıye bi krem duydum arkadaslar beyazlatıyomus kullandınızmı bılgınız varmı acaba lekeleri de acar dediler

Aynisefayi bende duymustum,calendula adiyla satiliyor buralarda ama bir defa tesaduf bulup almistim bir dahada bulamadim,aldigimida bir arkadsa verdim,yani deneyemedim ama lekeleri acici ozelligi oldugunu biliyorum,cok pahali birsey degildir alip kullan ve sonucunu bizede yaz,tr ye geldigimde bende alirim...

Kizlar ben bu kremi bir hint marketinde buldum bugun ve aldim,dusenebiliyormusunuz bir markette,ve fiyatida son derece uygun 5 euro,deneyeyim bakalim,faydasini gorursem yazarim size...

ya bole seylerle ugrasmayın ne demek cildinizin rengini acmak saglıklı olouktan sonra esmer tenli olun nolcakki yaf bende beyaz ten seviyorum ama bugday tenliyim napim allahta beni bole yaratmıs babam esmer bende bembeyaz olamam yani:)) poliswomen cokmu esmersin ki sen?

Cilt rengimi acmak icin degil,cildimde olusan lekeleri gecirmek icin kullaniyorum,bilgilendireyim dedim,ayrica esmer olmayida seviyorum,su lekelerim olmasa aslada ugrasmam,surerim nemlendiricimi cikarim,te te iste o kayerimseniben yerimseniben yerimseniben

Kizlar ben bu kremi bir hint marketinde buldum bugun ve aldim,dusenebiliyormusunuz bir markette,ve fiyatida son derece uygun 5 euro,deneyeyim bakalim,faydasini gorursem yazarim size...

fair lovely mi 5 euro??? ben zaten inananılmaz beyazlıkta bi insanım beyaz ötesiyim zombi diolar bana da,bıktım herkesin ay ne kadar beyazsın,hayatımda böle beyaz bi insan görmedm demesinden tmm çok güzel duruyo ve kadın-erkek farketmez herkes gözünü ayırmıyo ama beyaz ten çok hassas oluo,hemen kızarıo morarıyo,bi sivilce çıksa çok belli oluyo,ve de uzmanlar cilt rengiyle oynamanın cilt kanseri yapabileceğini sölüo dikkat edin

Son düzenleme:
evet rhanna'da cilt rengini açmak için kullandığı krem yüzünden kanser tehlikesiyle karşı karşıyaymış :s ben de beyaz tenliyim ama süt beyaz olmak için bu kremi kullanmayı düşünüodum ama korktum açıkçası..

bakın haber de burda;

Müzik dünyasında iyi bir çıkış yakalayan gen yıldız Rihanna kanser olma tehlikesiyle karşı karşıya...

İnternetteki mediatateout.com sitesinin haberine göre Barbados kökenli Rihanna koyu olan ten rengini açmak için özel bir krem kullanıyor. Küçükken annesinin derisini ağartmak için yüzüne sürdüğü kremi Rihanna şimdi de kendisi kullanıyor.

Son dönemde cildindeki beyazlaşma dikkat çeken Rihanna uzun süredir güneşe çıkmadığı için böyle göründüğünü söylemişti.

arkadaslar aynısefa dıye bıtkısel krem var denedıızmı leke acıyo bıde expıgmeny var lekelerın rengını acan bılgısı olan deneyen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…