faizsiz kredi mümkün mü :(

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
43
Kocaeli
Merhaba. Benim 2000 tl kadar bi paraya ihtiyacım var. Ameliyat olacağım.
Ama faizli bi parayla ameliyat olmak istemiyorum :(
Bunun hiçbi çözümü yok mu?

cnm benim maaşım akbanka yatıyor öğretmenler gününe özel faizsiz kredi vardı 3000 tl çektim sadece 300 tl dosya parası verdim.Bankaların kampanyalı günleri oluyor onu takip etmen gerekiyor

Maas aldigin bankaya danisabilirsin.Cok daha uygun oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer alınan para ile sonradan verilen para aynı değilse (dosya masrafı filan varsa) 0 faiz olayının tamamen kendini kandırmak olduğunu düşünüyorum. Dini bilgisine güvendiğim kime sorduysam da benzer cevaplar verdi.
Malesef borç almaktan başka şansınız yok.

arkadaş faizsiz kredi veren banka varmı diye sormuş dinen günah mı diye sormamış :ssz:

%90 ihtimalle neden sordugu belli degil mi? Hem de faizli parayla ameliyat olmak istemiyorum cumlesine bakarsak %100 ihtimalle. İsterseniz teyit ettirelim konu sahibine?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

%90 ihtimalle neden sordugu belli degil mi? Hem de faizli parayla ameliyat olmak istemiyorum cumlesine bakarsak %100 ihtimalle. İsterseniz teyit ettirelim konu sahibine?

iyi de neden sorduğunun bi önemi yok ki ne sorduğu önemli olan..
ne duymak istiyorsa onu sormuş sonuçta..
benimde böyle bi konum vardı özellikle dine girilmeden yorum yapılmasını istedim ama ne fayda illaki girenler oluyor sonra da konu kapanıyor işte..

iyi de neden sorduğunun bi önemi yok ki ne sorduğu önemli olan..
ne duymak istiyorsa onu sormuş sonuçta..
benimde böyle bi konum vardı özellikle dine girilmeden yorum yapılmasını istedim ama ne fayda illaki girenler oluyor sonra da konu kapanıyor işte..

Bakin ben gunah veya sevap demedim. Sadece dosya masrafi aliniyorsa faizdir dedim. Sorun ne anlamadim.

Bakin ben gunah veya sevap demedim. Sadece dosya masrafi aliniyorsa faizdir dedim. Sorun ne anlamadim.

evet ne dediğinizi anladım zaten 1 lira bile fazla olsa faize girer ve bunun caiz olmadıgını demeye getirmişsiniz..
bende arkadaş bunun caiz olup olmadığını merak etse direk öyle sorar denek istedim hepsi bu
saygılar.. :42:

evet ne dediğinizi anladım zaten 1 lira bile fazla olsa faize girer ve bunun caiz olmadıgını demeye getirmişsiniz..
bende arkadaş bunun caiz olup olmadığını merak etse direk öyle sorar denek istedim hepsi bu
saygılar.. :42:

Yok ben caiz olup olmamasında değilim. Ama faizsiz bir çözüm arayan birisine 0 faizli krediler var diye çözüm önerilince onların da aslında faiz olduğunu söyledim sadece. Yoksa ister çeker ister çekmez.

Ben sizi anlıyorum. Misal biri konu açıyor sevgilimle seviştim şu oldu bu olur mu? Hani günahını sormuyor. Ama herkes konu sahibinin sorduğu soru hariç bu sevişme kısmına takılıyor. Buna ben de karşıyım. Ve kimsenin günahına sevabına yorum yapmam karışmam. Ama burda konu tam olarak böyle değil. Atıyorum konu sahibi kumpir karatay diyetini bozar mı diyor. Biri çıkıp bozmaz diyor. ben de diyorum ki içinde patates var bozar. Hepsi bu.

Banka bir ticari sirket ticaret yapıyor sizce neden 0 faizli kredi versin? Yani 0 faizli deseler reklamlar alttaki o küçük yazıları okuyun Isterseniz. Bir banka çalışanı olarak söylüyorum ki yok ole 0 faizli kredi falab
cnm benim maaşım akbanka yatıyor öğretmenler gününe özel faizsiz kredi vardı 3000 tl çektim sadece 300 tl dosya parası verdim.Bankaların kampanyalı günleri oluyor onu takip etmen gerekiyor

Bankalar kâr amaçlı kurulan işletmelerdir.hic bir sekilde para kazanmadan size borç vermezler.Bazilari bu parayi kâr payi, bazilari komisyon, bazilarida faiz adı altinda alir.Islami banka diye bişey yoktur Bir yakininizdan başka hic bir bankadan faizsiz kredi alamazsiniz

Back
X