- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.359
- 23
- 34
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Sence rezil mi olmuş oldum tanışmayı kabul ettiğim içinYa ne buluyorsunuz söyle heriflerde şutla gitsin bacım
Ben devam etmek istemiyorum ama o istiyor ısrarlaSaçma bir olay yaşanmış. Ama bu adamla da devam etmeyin yani.
Siz izin vermedikçe nasıl devam edecek ? Bitti , engel , kapanış.Ben devam etmek istemiyorum ama o istiyor ısrarla
Biri yüzünden bitirmeyelim diyor.Siz izin vermedikçe nasıl devam edecek ? Bitti , engel , kapanış.
Anladığım kadarı ile siz bitirmek istemiyorsunuz. Kendinize itiraf edin önce. Gerçekten isteseniz o istiyor mu istemiyor mu , ne diyor umrunuzda olmaz. :)Biri yüzünden bitirmeyelim diyor.
Yani rezil mi oldum onu merak ediyorum.Anladığım kadarı ile siz bitirmek istemiyorsunuz. Kendinize itiraf edin önce. Gerçekten isteseniz o istiyor mu istemiyor mu , ne diyor umrunuzda olmaz. :)
Çok saolun inanın teselli arıyorum ben de zaten önemsiz biri demiş benim hakkımda ondan dolayı madem yoluma bakayım dedim. O ise benle görüşürken başkasını kabul etttin beni aldattın diyor. Ya ne yaptım biriyle mi yakaladın? Aşk ya da cinsel mesajlarımı mı gördün ne var kabul etmişsem dedim ama üste çıkıyorrezil olmamışsın. belki sen de onun gibi kim olduğunu ortaya çıkarmak için yazdın.:) ayrıca bu adamdan bi b*k olmaz, kim olduğunu anlasa nolur anlamasa nolur neden bu kadar merak edip sizi küçük düşürecek şekilde konuşuyor?
Yani saçma bir olay olmuş ama rezillik bir durum değil. Ha diyelim ki rezillik n'olacak ki ? Boşverin.Yani rezil mi oldum onu merak ediyorum.
O fake hesapla bir ilişki olabilir ümidiyle, flört amaçlı yazışmamış mı ben mi yanlış anladım? "Biri yüzünden bitirmeyelim" ne demekmiş? İlişki iki kişilik olur. Yazışmakla yolunu yapmış olabilir. Bir dahakinde sizin haberiniz olmadan yazışıp buluşmayağı ne belli? Benim için bu şekilde yazışması bitirme sebebi olurdu.Biri yüzünden bitirmeyelim diyor.
Benim hakkımda önemsiz biri diyip adresle flörtleşen o. Ben de bunu duyunca kabul ettim ne yapayımYani saçma bir olay olmuş ama rezillik bir durum değil. Ha diyelim ki rezillik n'olacak ki ? Boşverin.
Beni aldattı zaten başkalarıyla yazışmalarını gördüm.O fake hesapla bir ilişki olabilir ümidiyle yazışmamış mı ben mi yanlış anladım? "Biri yüzünden bitirmeyelim" ne demekmiş? Yazışmakla yolunu yapmış olabilir. Bir dahakinde sizin haberiniz olmadan yazışıp buluşmayağı ne belli? Benim için bu şekilde yazışması bitirme sebebi olurdu.
Anladım misilleme olmuş biraz. Ama dediğim gibi önemsiz takmayın yani. Kendi konuşuyor size gelince yükseliyor.Benim hakkımda önemsiz biri diyip adresle flörtleşen o. Ben de bunu duyunca kabul ettim ne yapayım
Ben güya hayır olmaz ben onu seviyorum diyecekmişim. Bana önemsiz biri diyen adam için böyle desem salak aşık gibi olup o fake adresin gözünde adamı daha da yükseltmek istemedimAnladım misilleme olmuş biraz. Ama dediğim gibi önemsiz takmayın yani. Kendi konuşuyor size gelince yükseliyor.
Affetmek gibi bir niyetiniz yoktur umarım. Bir kere yapan tekrar yapar. Yolverin gitsin. Elalemin sadakat yoksunu adamıyla birlikte olmak zorunda değilsiniz. İstediği kadar yazışsın şimdi.Beni aldattı zaten başkalarıyla yazışmalarını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?