- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi samanyolu11
-
Benim yaptığım da mıTa
Tamam anladım ben gerçekte biri var sandım :)Onun yaptığı da yanlış
Aynen öyle oldu . Benim hatam da var mı pekiHem ilk kendi başlatıp sizi de suçlu göstermek için arkadan iş mi çevirmiş vahee bu olgunlaşmamış insanlardan korkulur... Ne kadar uzak o kadar iyi boşverin.
1-1 yapacak. Seni suçlu çıkaracak ki devam edesin mahcup olup.Aldatmadım. Çünkü öyle biri yok. Ama bu herif diyor ki benle beraberken başkası ile görüşmeyi kabul edeceksin demek, bana yanlış yaptın
Ama olayı anlayıp ben tekmeyi bastım. Ama hala devam edelim diyor1-1 yapacak. Seni suçlu çıkaracak ki devam edesin mahcup olup.
Siz erkek arkadaşınıza kızıp ondan ayrılmayı kafaniza koymuşsunuz.Bu nedenle yeni birine şans vermek istemişsiniz anlık refleks gibi olmuş bu nedenle yanlış diyemem.Sadece acele etmişsinizBenim yaptığım da mı
Yok kendileri çok ısrar etti ben de olur dedim ama adamın mesajına cevap veremedimSiz erkek arkadaşınıza kızıp ondan ayrılmayı kafaniza koymuşsunuz.Bu nedenle yeni birine şans vermek istemişsiniz anlık refleks gibi olmuş bu nedenle yanlış diyemem.Sadece acele etmişsiniz
Bence erkek arkadaşınız gitsin tedavi olsun normal bir psikoloji değil çünküDüzgün gittiğini düşündüğüm bir ilişkim vardı. Sonra erkek arkadaşım bi fake adresin kendisine yazdığını söyledi. Bigün benim hakkımda fake adrese ‘ öylesine biri hayatımda biri olsun diye görüşüyorum’ yazınca kan beynime sıçradı. Yalvar yakar ikna etti ‘ben sana değer veriyorum, ortaya çıkarmak için yazdım’ diye ama kalbim kırıldı.
Sonra başka bir fake adres bana yazdı (kız) ben de hazır bu böyle yapmışken üzüntüyle isim vermeden ona olan nefretimi vs yazdım. (Şöyle salak sadece acıyorum vs) Meğer bu kişi yine sevgilime yazan kişinin açtığı fake adresmiş.
Seni başka biriyle tanıştıralım biri var seni çok beğendi vs bırak bu herifi dedi ben de olabilir dedim.Sonra bana bi adam yazdı ama ben cevap vermedim ( meğer o adam da benim sevgilimmiş beraber arkamdan iş çevirmeye çalışmışlar ).
Sonra erkek arkadaş kişisi ‘ sen nasıl başkaları ile tanışmayı kabul edersin?, beni aldattın vs’ dedi. Ben de ‘sen benim hakkımda öylesine görüştüğüm biri demişsin, benim için bu ilişki bitti’ dedim.
sonra adam yalvarmaya başladı barışalım vs diye ‘kesin bitti’ dedim bu sefer o fake adres adam hakkında asılsız iftiralar attı. Bende savcılığa vereceğim vs diyince konu kapandı.
Şimdi adam hala benimle devam etmek istiyor ama benim kalbim kırıldı bu durumda sizce rezil olmuş mu oldum,?
O zaman boşver onların ayıbı çok sacma yaptıklarıYok kendileri çok ısrar etti ben de olur dedim ama adamın mesajına cevap veremedim
Evet çok saçma arkamdan iş çevirmeleri. Ama suçlu ben oldum demek ki daha iyisini bulsam gidecekmişim vs vsO zaman boşver onların ayıbı çok sacma yaptıkları
E tamam. Onun demesi ile mi olacak?Ama olayı anlayıp ben tekmeyi bastım. Ama hala devam edelim diyor
Seni suçlu çıkarmaya çalışmış kendi hatasını örtmek içinEvet çok saçma arkamdan iş çevirmeleri. Ama suçlu ben oldum demek ki daha iyisini bulsam gidecekmişim vs vs
Yani rezil mi oldum onu merak ediyorum.
Hatanız farkettiğiniz de ayrılmamak yüz bulmuş devamı gelmiş...Aynen öyle oldu . Benim hatam da var mı peki
Cok basitleşmiş bu ilişki, boyle seylerle muhatap bile olmayın.. Fake hesaplarla devam etsin o boşverin. Önünüze bakın.Düzgün gittiğini düşündüğüm bir ilişkim vardı. Sonra erkek arkadaşım bi fake adresin kendisine yazdığını söyledi. Bigün benim hakkımda fake adrese ‘ öylesine biri hayatımda biri olsun diye görüşüyorum’ yazınca kan beynime sıçradı. Yalvar yakar ikna etti ‘ben sana değer veriyorum, ortaya çıkarmak için yazdım’ diye ama kalbim kırıldı.
Sonra başka bir fake adres bana yazdı (kız) ben de hazır bu böyle yapmışken üzüntüyle isim vermeden ona olan nefretimi vs yazdım. (Şöyle salak sadece acıyorum vs) Meğer bu kişi yine sevgilime yazan kişinin açtığı fake adresmiş.
Seni başka biriyle tanıştıralım biri var seni çok beğendi vs bırak bu herifi dedi ben de olabilir dedim.Sonra bana bi adam yazdı ama ben cevap vermedim ( meğer o adam da benim sevgilimmiş beraber arkamdan iş çevirmeye çalışmışlar ).
Sonra erkek arkadaş kişisi ‘ sen nasıl başkaları ile tanışmayı kabul edersin?, beni aldattın vs’ dedi. Ben de ‘sen benim hakkımda öylesine görüştüğüm biri demişsin, benim için bu ilişki bitti’ dedim.
sonra adam yalvarmaya başladı barışalım vs diye ‘kesin bitti’ dedim bu sefer o fake adres adam hakkında asılsız iftiralar attı. Bende savcılığa vereceğim vs diyince konu kapandı.
Şimdi adam hala benimle devam etmek istiyor ama benim kalbim kırıldı bu durumda sizce rezil olmuş mu oldum,?
Evet rezil oldu çünkü benim güya onun peşinde olduğunu söyleyerek fake adrese imaj veriyordu. Ama ben de peşinde olmadığımı gösterdim bozuldu ama bu seferde bana hata yaptın benle görüşürken başkasıyla görüşmeyi kabul ettin demek ki gerçek olsa görüşecektin diyorAksine koçyiğit gibi postanı koymuşsun
Ben onunla takılıyorum yeaa diyen adamı anında bitirmişsin
Rezil olan karşı taraf, çapkınlık yapayım deren gtü kalkmış onu da eline yuzune bulaştırıp tekmeyi yemiş
Aldatmadım. Çünkü öyle biri yok. Ama bu herif diyor ki benle beraberken başkası ile görüşmeyi kabul edeceksin demek, bana yanlış yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?