Fake adresle yazışan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem ilk kendi başlatıp sizi de suçlu göstermek için arkadan iş mi çevirmiş vahee bu olgunlaşmamış insanlardan korkulur... Ne kadar uzak o kadar iyi boşverin.

Hem ilk kendi başlatıp sizi de suçlu göstermek için arkadan iş mi çevirmiş vahee bu olgunlaşmamış insanlardan korkulur... Ne kadar uzak o kadar iyi boşverin.
Aynen öyle oldu . Benim hatam da var mı peki

Siz erkek arkadaşınıza kızıp ondan ayrılmayı kafaniza koymuşsunuz.Bu nedenle yeni birine şans vermek istemişsiniz anlık refleks gibi olmuş bu nedenle yanlış diyemem.Sadece acele etmişsiniz
Yok kendileri çok ısrar etti ben de olur dedim ama adamın mesajına cevap veremedim

Bence erkek arkadaşınız gitsin tedavi olsun normal bir psikoloji değil çünkü

Cok basitleşmiş bu ilişki, boyle seylerle muhatap bile olmayın.. Fake hesaplarla devam etsin o boşverin. Önünüze bakın.

Evet rezil oldu çünkü benim güya onun peşinde olduğunu söyleyerek fake adrese imaj veriyordu. Ama ben de peşinde olmadığımı gösterdim bozuldu ama bu seferde bana hata yaptın benle görüşürken başkasıyla görüşmeyi kabul ettin demek ki gerçek olsa görüşecektin diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…