- 4 Nisan 2021
- 141
- 15
- 13
- 31
- Konu Sahibi Annabellaa
-
Bir adaşınızı arıyor olması muhtemel ama siz ama başkasıHayırlı geceler herkese,
Bugün beni bir fake hesap takip etmek için istek yolladi fakat kabul etmedim, profiline girince 200 kişiyi takip ediyor ve 19 kişi onu geri takıp ediyor ( hep bayan takip ediyor ) fakat en tuafima gittiği şey; benim ismim ve soy isminde bi kızı daha ekliyor, ve busuru benim soy isimle olan bayanları ekliyor vede ismimin 2 ve 3 harfindan başlayan bayanları eklemiş. Normalde.hic umursamam takip istekleri veya kim.ekledi.eklemedo.diye ama çok tuafima gitti. Acaba tanıdık kişi mi beni ekledi . Bide selâm yazdı...
Eski sevgilimden şüphelendim açıkçası...Eskilerden biri olabilir sizin isminizde kim varsa eklemiş
Ben şahsen eski erkek arkadaşım.olabilir mi diye düşündüm? Yeni hesab açılmış cunku...ama o mu değil mi bilmiyorum. En son 5 saat önce girmiş hesabaBir adaşınızı arıyor olması muhtemel ama siz ama başkası
Eski sevgilimden şüphelendim ilk başta bide yeni açmış hesabı ve 5 saat önce actiftiEgerki erkekse çocukluk aşkını arıyor olabilir. Aynısı benim başımada geldi malesef
Sordum. Cevabi bekliyorum en son 5 saat once online di. Yeni gördüğüm için yeni yazdımKimsiniz diye sorun uzatmadan kısa kesin
Engelleyin yoksa fotoğraflarınızı çalabilir.Ben şahsen eski erkek arkadaşım.olabilir mi diye düşündüm? Yeni hesab açılmış cunku...ama o mu değil mi bilmiyorum. En son 5 saat önce girmiş hesaba
Kabul etmedim zaten. Sadece mesajina yanıt verdimEngelleyin yoksa fotoğraflarınızı çalabilir.
Ben olsam yazmazdım bile.Kabul etmedim zaten. Sadece mesajina yanıt verdim
Benim eski sevgilimde böyle birşey yapmış, salak ben instagramı mı kapatınca onu engelledim zannetmiş, başka hesaptan bakmaya akıl edebilecek kapasiteye sahip olmadığı için benim adım soyadımda bir sürü kişiyi takip edip beni aramışSizcede tuaf değil mi
Valla canım Şöyle birşey var, önceden bir sevgilim vardı. Onu çok sevmiştim busuru olaylar olmustu yazsam resmen roman olur. Lakin ayrildim onun hataların yüzünde sonra benimle barışmak istedi peşimden koştu başka hesablarla yazmisti ama bı müddet sonra duruldu ses seda kesilmisti... Ama o mu emin olamıyorumBenim eski sevgilimde böyle birşey yapmış, salak ben instagramı mı kapatınca onu engelledim zannetmiş, başka hesaptan bakmaya akıl edebilecek kapasiteye sahip olmadığı için benim adım soyadımda bir sürü kişiyi takip edip beni aramış
Böyle birşey olabilir, saplantılı bir sevgiliniz var mı? Belki de sizin ad soyadınıza sahip başkasını arıyordur.
Biraz muhabbeti ilerlet bakalım (tabi sevgilin yoksa) ne diyecek. O da olabilir senin adında başka birini arayan başkası da olabilir.Valla canım Şöyle birşey var, önceden bir sevgilim vardı. Onu çok sevmiştim busuru olaylar olmustu yazsam resmen roman olur. Lakin ayrildim onun hataların yüzünde sonra benimle barışmak istedi peşimden koştu başka hesablarla yazmisti ama bı müddet sonra duruldu ses seda kesilmisti... Ama o mu emin olamıyorum
Sanmıyorum... Içimdeki ses öyle diyor ama tabi ne doğru ne gerçek onu ogrenecezBiraz muhabbeti ilerlet bakalım (tabi sevgilin yoksa) ne diyecek. O da olabilir senin adında başka birini arayan başkası da olabilir.
Sizinle aynı ad soyada sahip birini arıyor. O yüzden aynı isimdeki herkese yazıyor. Çok bilindik numaraHayırlı geceler herkese,
Bugün beni bir fake hesap takip etmek için istek yolladi fakat kabul etmedim, profiline girince 200 kişiyi takip ediyor ve 19 kişi onu geri takıp ediyor ( hep bayan takip ediyor ) fakat en tuafima gittiği şey; benim ismim ve soy isminde bi kızı daha ekliyor, ve busuru benim soy isimle olan bayanları ekliyor vede ismimin 2 ve 3 harfindan başlayan bayanları eklemiş. Normalde.hic umursamam takip istekleri veya kim.ekledi.eklemedo.diye ama çok tuafima gitti. Acaba tanıdık kişi mi beni ekledi . Bide selâm yazdı...
Ama çok tuaf.. resmim profil fotoda yani belirgin halde. Ve bio da benimle alakalı şeyler yaziyor.. bilmiyorum ama tanidik birine benziyorSizinle aynı ad soyada sahip birini arıyor. O yüzden aynı isimdeki herkese yazıyor. Çok bilindik numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?