FAKE HESAP VE ilginç bir mahkeme SONUCU

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
olay 1 yıl öncesine dayanıyor şubeden bir bayan iş arkadaşım ismine AYŞE diyeceğim çok güzel ve alımlı bir kız sosyal medya dada oldukça faal. geçen sene kendisine bir telefon geliyor
- yaklaşık 6 aydır ben sizinle konuştuğumu düşünerek bir ilişki yaşıyordum
hatta aynı şehirlerdeymişiz ve siz nişanlıymışsınız eğer bu dönem sizi tesadüfen yolda nişanlınızla görsem kavga bile çıkartırdım
büyük bir aşkı sizden habersiz yaşamışım

ayşe duruma şok olmuş ve bir anlam verememiş. ancak olayın iç yüzü ortaya çıktığında aşağıdaki detaylar gün yüzüne çıkıyor

-ayşenin teyzesinin eski görümcesi (teyzesi eşinden ayrılmış) olacak 3 çocuk annesi 42 yaşındaki bayan aynı zamanda ayşe ile facebooktan arkadaş çünki kadının kızlarından biri(üniversite öğrencisi) ayşeninde bir arkadaşı.
-bu kadın ayşe profilinde ne paylaştı ise aynı gün kendi açtığı sahte hesabında paylaşıyor örn : bugün arkadaşlarla sinemadaydık ...(tabi fotolar ayşeye ait ) isminide zerrin... olarak açtığı bu fake hesapta çeşitli erkeklerle belden aşağı muhabbetler yapıyor.
bu durum ayşenin bilgisi haricinde 1 sene kadar devam ediyor.
erkeklerle telefonlaşarak ayşenin kimliğinde çeşitli şekillerde kendisini tatmin ediyor . ve bu rolu o kadar güzel oynuyorki kimsede şüphelenmiyor olay buluşma aşamasına geldiğinde ise bir bahane ile erkekleri başından defediyor.

-ayşe ye telefon eden genç adam. çok ama çok büyük bir tesadüfle nette konuştuğu kadının ayşe olmadığını öğreniyor şöyleki:
bu çocuğun kız kardeşi ile bu terbiyesiz kadının kızı aynı üniversitede okuyan ve ev arkadaşlığı yapan iki kız. (sonradan ortaya çıkıyorki zaten bu kadın bu çocuğu kızının arkadaşının abisi olarak tanıyıp gözkoymuş çocuk 27 yaşında)
o gün çocuğun kız kardeşi kadının kızına mustakbel yengesinin güzelliğini göstermek için bir fotoğraf gösteriyor tabiki bu ayşenin fotoğrafı ama adı zerrin olarak biliniyor
kadının kızı da nasıl yani diyor
bu benim ayşe ablamın fotoğrafı (yeniden belirtiyim ayşe ile bu kız hem arkadaş hemde ayşenin teyzesinin eski görümcesinin kızı)
arkadaşı durumu direk abisine söylüyor
abi böyle böyle zerrin ablanın asıl adı ayşe imiş ve bursada yaşıyormuş üstelik nişanlıymış!!!!!!!!!!!!!!!
çocuk bunu duyar duymaz kadını arıyor hesap sorucak kavga çıkarıcak filan
kadın telefonu açmayınca kardeşine diyorki sor bakayım arkadaşına ayşenin başka bir telefonu varmı ?

ve gümmmmm.

çocuk arayıpta farklı bir sesle karşılaşınca önce yanlış numara diyerek kapatıyor sonra olayı araştırdığındada
ilk cimlemde anlattığım telefon görüşmesi ile durumdan ayşeyi haberdar ediyor

bu kadının kim olduğunu bulmak için normalde çocukla konuştukları telefonu bizim işyerimiz sistemleri aracılığı ile sorguladık ve bu hattın ayşenin bahsettiğim akrabasına ait olduğunu öğrendik.

kadının kızı olaydan sonra utancından okulu bırakmak zorunda kaldı ayşeye yalvardı olayı kimse duymasın ben kimselerin yüzüne bakamam diye
ancak örtbas edilecek bir suç da değil neyse mahkeme açıldı

bugün mahkeme sonucu ilam edildi

ilk 2 madde 1 senelik hapisten bahsederken
son madde diyorki eğer 5 sene içinde aynı suçtan yargılanmazsa o zaman ilk 2 madde yürürlüğe girer
yani anlayacağınız hiç bir ceza almadı

sonuç:

bir gençkızın namusu haberi dahi olmadan dillere düştü
bir üniversite öğrencisi genç kız annesinin ayıbı nedeni ile okulunu bıraktı
olaydan haberdar olan kadının eşi biraz kavga gürültüden sonra yeniden eşi ile barıştı hatta mahkemede eşinin depresyonda olduğu yönünde ifade verdi
olaydaki aklı bir karış havadaki genç delikanlıda sahte aşkının peşinden acı çekmeye devam etti
hatta bu olaydan sonra bile ayşe ile gerçekten tanışmak istediğini söyleyebildi
..........

arkadaşlar biliyorum uzun oldu bende biraz hikaye vari anlattım çünki gerçekten trajikomik bir hikaye
sizlerle paylaşmak istedim
gerçi bazı arkadaşların benim konularımın sıklığı konusunda kafası karışıyor acaba gerçekmi? diye
ama bu da dahil her açtığım konu gerçektir
ben bu kadar olaya şahit olmamı iş koluma ve çevremin genişliğine bağlıyorum
herkesin bir ucundan tutup ibretle okuyacağı bir konu olduğunu düşünerek
sıkılmadan okuyan herkese teşekkürederim

inanılmaz. ben sahte olduğunu düşünmüyorum ki olsa bile gayet sağla bir elden çıkmış ancak tebrik edilir. gerçek gibi ve film gibi.
koskoca kadın nasıl olur böyle bir şey anlaşıllır gibi değil ve eminim kimse de onunyapacağını zerre kadar düşünmemiştir.
işte bu yüzden faceye falan foto koymuyorum. ne olacağı bellimi ya gerçekten o adam yolda kızı nişanlısıylla görse ne olacaktı.
cinayete kadar varırdı Allah korusun

inanılmaz. ben sahte olduğunu düşünmüyorum ki olsa bile gayet sağla bir elden çıkmış ancak tebrik edilir. gerçek gibi ve film gibi.
koskoca kadın nasıl olur böyle bir şey anlaşıllır gibi değil ve eminim kimse de onunyapacağını zerre kadar düşünmemiştir.
işte bu yüzden faceye falan foto koymuyorum. ne olacağı bellimi ya gerçekten o adam yolda kızı nişanlısıylla görse ne olacaktı.

aynen dediğin gibi üstelik nişanlısıda çevikkuvvet o da zaten yapı olarak sinirli biri
42 yaşındaki kadın sen git kızının arkadaşının 27 yaşındaki abisine göz koy
ve çocuğu tavlamak
daha doğrusu kendisini tatmin etmek için böyle işlere giriş
bazı insanların yatacak yeri yok gerçekten
evlatlarına çok üzüldüm

Tamam da bir erkek nasıl oluyor da BÜYÜK BİR AŞK yaşıyor.Hiç görmemiş etmemiş.Sadece sosyal paylaşım,telefon muhabbeti.Bir de görmediği insanı yolda nişanlısıyla görse kavga çıkartacakmış.Hangi hakla.

Tamam da bir erkek nasıl oluyor da BÜYÜK BİR AŞK yaşıyor.Hiç görmemiş etmemiş.Sadece sosyal paylaşım,telefon muhabbeti.Bir de görmediği insanı yolda nişanlısıyla görse kavga çıkartacakmış.Hangi hakla.

ah be kuzum malesef öyle
saçma sapan bir dönemde yaşıyoruz aşklar sanallaştı
hatta facebookta dün gördüğüm bir espiri geldi aklıma diyorki

-FACEBOOK A ARTIK BİR İMAM LAZIM MİLLET NİKAHSIZ İLİŞKİ YAŞIYOR

:46:

Allah akıl fikir versin..
Mahkemenin verdiği sonucu bilmem ama , olayı yaşayanların ve tanıklık edenlerin , özellikle de olayda kandırılan ve saf yerine konulan kişilerin bu dakikadan sonra her tanıştığı ve arkadaş olduğu kişilerle akrabalarıyla sürekli bir ön yargı içerisinde bulunacağı , güvensizlik yaşayacağı kesin..

Ceza davaları böyle
Ayşe'nin yüklü bir tazminat davası açma hakkı var
En azından biraz içi soğur

İnternette yapılan suçlar neden bu kadar hafife alınıyor? Nasıl bir adalet sistemimiz varsa.

Bizimde bir tanıdığımız twiterdan hocasına küfür etmiş adamda tesadüfen okumuş çocuğu avukatmış dava etmişler mahkeme sonucu bu verilen sonuçla aynıydı. Sanırım tazminat davası açma hakkı var. İnsanlar şaşırmış gerçekten. Kişiliği oturmamış belirli bir yaştan sonra internetle teknolojiyle tanışan insanlar teknolojiyi doğru kullanmakta zorlanıyor çevredende sık sık görüyoruz bunları

benzer olayı tanıdığın kızı yaşadı,birgün kızın işyerinde yanına bir delikanlı gelir ve derki ne o geliyorum gidiyorum pas vermiyorsun ama msn de çok güzel muhabbet ediyordun diye çıkışır.kız tabii şok olmuş.ne diyorsun,sen kimsin ben seninle hiç konuşmadım der.delikanlı bir türlü ikna olmaz ve zorla güvenliklerle çıkarırlar tabii kız da çok korkmuş.akşam eve gider bakar halası msn de ve profil resmi de kendis.idurumu anlamış tabii epey kavga gürültü,olay ailelere yansımış,üstelik bu halanın da 3 çocuğu var:50:

eğer doğruysa ki öyle gözüküyor. hakikaten Allah'a (cc) emanetiz. her şeyimizle...

benzer olayı tanıdığın kızı yaşadı,birgün kızın işyerinde yanına bir delikanlı gelir ve derki ne o geliyorum gidiyorum pas vermiyorsun ama msn de çok güzel muhabbet ediyordun diye çıkışır.kız tabii şok olmuş.ne diyorsun,sen kimsin ben seninle hiç konuşmadım der.delikanlı bir türlü ikna olmaz ve zorla güvenliklerle çıkarırlar tabii kız da çok korkmuş.akşam eve gider bakar halası msn de ve profil resmi de kendis.idurumu anlamış tabii epey kavga gürültü,olay ailelere yansımış,üstelik bu halanın da 3 çocuğu var:50:

Ay çok güldüm yaaa :) Halaya bak sen.Pek hayırlıymış maşallah.Ne azgın kadınlar var yaw.

Ne kadar saplantılı ve hasta ruhlu insanlar var. Hiç işleri, güçleri,dertleri yok sanırım bunların…

Valla sana katiliyorum k7zin durumunu dusunsenize Allah korusun benim basima gelse dusunemiyorum ne yaparim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayse o kadına dava acmalı !
fotograflarının kullanılması nasıl ıgrenclıktır

Yuh artık ! Burada onca şey okuyoruz ama bu kadarına da pes..

olay 1 yıl öncesine dayanıyor

-ayşenin teyzesinin eski görümcesi (teyzesi eşinden ayrılmış) olacak 3 çocuk annesi 42 yaşındaki bayan aynı zamanda ayşe ile facebooktan arkadaş çünki kadının kızlarından biri(üniversite öğrencisi) ayşeninde bir arkadaşı.

bir gençkızın namusu haberi dahi olmadan dillere düştü
bir üniversite öğrencisi genç kız annesinin ayıbı nedeni ile okulunu bıraktı

Merhaba ,

bu olayda en büyük zarara üniversitede okuyan kız uğramış. Umarım kaydını dondurmuş veya yatay geçiş gibi seçenekleri değerlendirmiştir. Hatayı yapan öz anne dahi olsa evlat annenin vebalini çekmemeli. Keşke o kız okuluna devam edebilse okulunu bitirse idi.

Ayşe nin namusu dillere düşmedi bence , düşemez de. Ayşe çok şanslıymış ki olay bir şekilde patlak vermiş. Açığa çıkmış.

Back
X