Fake hesaptan sevdiğim cocuga mesaj atmak aptalca ve delice mi?

Bence en basta sorumlu bir yetiskin olarak arkadasinizidan ozur dilemeniz lazim, yuz yuze.
Eger arkadasliginiz bir sekilde tamir olursa belki bir umut dogabilir.
Ama fake hesapla baslatacaginiz her sey ( zaten size olan guveninizi yerle bir etmissiniz), sonsuza kadar size kapilari kapatmasina neden olur.
Kendinizi onun yerine koyun: size birisi boyle davranir, ozur dilemeyip arkadasligi mahveder sonra da yalanci hesaptan sevgili olmaya kalkisirsa igrenmez miydiniz? Ne cirkin bir davranis, ne sorumsuz ve guvenilmez insan demez miydiniz? Uzak durmaz miydiniz.

Seviyorsan konus :)
Bence konus cunkuu bu yarim kalmislik duygusunu ilerde de hissedebilirsin gibi geliyo. Ama normal bi arkadasmis gibi konus. Ekle uzun bir aradan sonra merhaba nasilsin neler yapiyosun dee kibarligina kibarlikla cevap verirse ne ala yoksaaa o is yas kendinir kandirma.

Zaten fake hesap açarsan iyice oyun peşinde oldugunu senin gizli iş çevirmeye çok fazla meyilli oldugunu düşünecek aöa ufkunu geniş tut arkadaş olarak bile bu kadar yıl arayıp sormadığına göre o altı aya bel baglama derim..

Evet çok haklısın derdim ve güvenmezdim işte artık ne yapacağımı şaşırdım ve sizlerden de yardım almak istedim sağol fikrin için haklısın yapmaktan vazgeçtim

Evet isteseydi kendisi bir şekilde bana ulaşırdı ki ben bunu hiç düşünemedim kafamda bitirmeye çalışcam sağol görüş için.

Sanırım şuan da yaptığım kendini kandırmaktan başka bir şey değil.Aklımı kaçırdım herhalde kızlar ama yapmayacağım vazgeçtim.Allahtan önce sizlere sordum yoksa yapardım ve rezil olurdum.

Bence kendi hesabından onu ekle.
Kabul ederse de yazarsın "teşekkür ederim, eklememin sebebi geçmişte kimsenin bana kırgın kalmaması. Yıllar önceki o olayda hatam vardı ama o zaman gerekeni yapmamıştım, o gün için kusura bakma (veya özür dilerim) bunu söylediğime göre artık içim rahat :)"
Bunu yazıp bırakırsın.
Ha isteğini kabul etmezse en azından o kadar sarsılmazsın. Ben olsam böyle yapardım içimde acaba bırakmazdım. Sonuçta hakaretlerle bitirilen bir arkadaşlığınız olmamış ki yani ulaşman abes değil neticede asılmayacaksın :)
Yapacaksan da kendi hesabından yap bunu. Hakkında hayırlısı. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…