Fake konu acmak

hayır az önce çekildim nasıl bir iftira bu
yönetime ulaşıp seni dava edicem sen kime bulaştın daha bilmiyorsun kuzum
savcılığa vericem ipini ipin ipin ipleyecekler seni
ay ver yaa resmen bilgisayarıma girip almışsın fotomu rezil kadın
al bak tarihli ispatı utan
VS-1_2800288a.webp

tek bir hikaye üzerinden gitme kitabında 3 farklı hikaye olabilir her birini ayrıntılarla genişletebilirsen 300 sayfa civarı bir kitaba sahip olabilirsin hatta diyogları fazlalaştırsan 50 sayfa daha olur birazda geçmişe dönersin bir elli sayfada böyle çıksa ortaya 400 sayfalık kitabın hazır :)) ben kendimi bu şekilde motive ediyorum.
Cok uzun yazip insanlari sıkmak istemiyorum aslinda. Bir hikayeyi 150 sayfa falan yazsam uc hikayeyi 400 sayfa yazmaktan daha iyi diye dusundum cunku uc hikaye olmasina ragmen 400 safya insanlarin gozune cok gorunecek, diger turlu 150 ayfalik ucer hikaye olmasi toplamda 450 sayfa olsa bile insanlarin gozunde daha az gorunecek. Bilmiyorum belki bi gun yazarim :D

canım sana ne kadar teşekkür etsem az kızgın yağı döktüm üzerine ama tek fark var ben tamanen kurtuldum kaynanam öldü!! çook mutluyum canım cenazedeyiz şuan helva yiyorum gelsene :kk77:
Cok guzel, hayirli bir haber bu. Sakin kendini suclu hissetme asla, kaynananin eceli gelmis ölmüş. Yoldayim geliyorum canim helvayi da cok severim. Acaba ben de mi kizgin yag doksem, malum kaynar su sadece yarali biraktiydi kaynanami

Back
X