Fake konu acmak

Cok uzun yazip insanlari sıkmak istemiyorum aslinda. Bir hikayeyi 150 sayfa falan yazsam uc hikayeyi 400 sayfa yazmaktan daha iyi diye dusundum cunku uc hikaye olmasina ragmen 400 safya insanlarin gozune cok gorunecek, diger turlu 150 ayfalik ucer hikaye olmasi toplamda 450 sayfa olsa bile insanlarin gozunde daha az gorunecek. Bilmiyorum belki bi gun yazarim :KK70:
ben az sayfalı kitapları pek sevmedim için belkide çok olsun istiyorum :)) denemeler yap belki bir gün bir yerde :)

Cok guzel, hayirli bir haber bu. Sakin kendini suclu hissetme asla, kaynananin eceli gelmis ölmüş. Yoldayim geliyorum canim helvayi da cok severim. Acaba ben de mi kizgin yag doksem, malum kaynar su sadece yarali biraktiydi kaynanami
bence yap canım. koş yemek yeniyor lahmacun sever misin?

Kızlarbenimdeçokbüyük birderdimvar.çokkötüyümdünakşamdan beriağlamaktanhelakoldumbana yardımedin lütfen.kusurabakmayınçok kötüolduğumiçinyazımbiraz karışıkoldulütfenkusurabakmayınacilcevapbekliyorumsizlerden :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

vize pasaport işlemi yaptın mı

Dünden..
Ayrıca evim burası tüm yıldız olmak isteyen bayanları bekliyorum
large.jpg

Bu da kocam ve kızlarım
large.jpg

Kızlarbenimdeçokbüyük birderdimvar.çokkötüyümdünakşamdan beriağlamaktanhelakoldumbana yardımedin lütfen.kusurabakmayınçok kötüolduğumiçinyazımbiraz karışıkoldulütfenkusurabakmayınacilcevapbekliyorumsizlerden :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
ya fake misin sen? derdin ne anlatmamışsın bacım nasıl yardımcı olmamızı bekliyorsun ki? of çok gerildim şuan. kib kib kib

ben norveçteyim senle nasıl ikiz olabilirim ben güzeliöm sen değilsin FAKESİN sen
işin aslı şu canım kardeşim
yıllar önce annem ve babam evlenmiş sonra annem babam balayına gitmiş birlikte olmuşlar, yan odadabir balayı çifti daha varmış onlara katılmışla kim kime gümgüme olmuşlar annem hamile kalmış biri babamdan biri yan odadan.aylar geçmiş ve doğmuşuz ama o kadar çok benziyormuşuz ki kimse 2 tane olduğumuzu anlayamamış ve beni alıp eve getirmişler sen orada kalmışsın.
benim çocukluğumda hep kabus görürdüm ve rüyamda konuşurmuşuz sonra beni hocaya götürmüşler. hoca okumuş üflemiş tabi adamın soyu taaaaa hocalar soyundanmış,sonra hoca demiş ki bu kızın ikizi var ama uzakta onu bulun işte canım o zaman anlaşılmış ikizim olduğu

Back
X