Fake konu acmak

Canm böyle seyler için canını sıkmaya değermi? Bundan sonra 4'lü takılırsınız olur biter yani ne var bunda.
Ama dikkat et herkes ben kadar xl değil birazdan seni linç ederler burada bu kk hatunlarını bilmezsin sen:cool:
cnm çk tşk :( bilmez miyim bana bulaşan ağzının payını alır merak etme. bende öyle bi teklif sunmayı düşünüyorum zaten :KK53: kabul ederler umarım :(

kızlar çk ktym. neler oldu bi bilseniz. kendimi o kadar kötü hissediyorum bütün sorunlu insanlar beni buluyor. öncelikle uzun vekarışık olursa kusura bakmayın.
ben 5 yıllık evliyim eşimle tanıdıgımız bi çift var genelde beraber taklıyoruz. benim eşimin şehir dışına gidip gelmesi gerekiyor iş için. neyse ben bu ara yalnızım her anlamda.. eşim beni yalnız bırakıyor. neyse işte beraber takıldıgımız çift var demiştim ya kadın memleketine gitti bi hafta yok. benim eşimde yok yanımda bende gece evde tek kalmaya korka biriyim yani asla tek uyuyamam. neyse madem adamında karısı yanında değil gelsin bize beraber kalalım dedim adamda sağolsun kabul etti geldi beraber kaldık bi kaç gün.
dünde gece saat 2 film falan izliyoruz biraz müstehcen sahneler vardı bianda ne oldugunu anlamadan beni öptü ama ben asla o niyette değildim kızlar. e madem öptü olan oldu diyerek bende karşılık verdim. iki dk sonra kapı açıldı eşimle adamın karısı gelmesin mi :KK57: meğer bizden şüphelenmişler de ne kadın memelekete ne kocam iş için şehir dışına gitmiş beraber bi denemek için bi otelde kalmışlar kızlar inanabiliyor musunuz? ben bu muameleyi hakedecek naptım? kadın beni dövdü saç baş kavga ettik o sırada eşim kadına yapma hayatım dedi. dikkatimi şimdi çekiyor. ben pek bişey anlamadım ama ne oluyor? kızlar çok yorgun ve üzgünüm ben şimdi napayım. resmen kocam benden şüphelenmiş. tamam daha önce böyle başka bi olay daha olmuştu ama ben töbe etmiştim. kızlar napayım yardım edin. kafam çok karışık :KK61::KK61::KK61:
sen o kadından daha güzelsin.seni yalnız bırakırken düşünecekti kocan olacak adam.senin suçun yok bu durumda üzülme ne olur.

sen o kadından daha güzelsin.seni yalnız bırakırken düşünecekti kocan olacak adam.senin suçun yok bu durumda üzülme ne olur.
o kadar kötüyüm ki her yerim yara bere içinde :KK61::KK61: kendimi çok yalnız hissediyorum ne olur ne olmaz diye yedeklediğim bi kaç erkek vardı onlar bile sırtını döndü bana. ben şimdi napıcam :KK61:

ne yapacağımı bilemiyorum kızlar ne olur yardım edin
sevgilimle 6 gündüz birlikteyiz ciddi bir ilişki yaşıyoruz biliyorsunuz ama bu gün eski sevgilim aradı.beni özlemiş, benden ayrıldığına pişmanmış.aslında o beni arayınca anladım ki bende onu özlüyormuşum :KK43:(
çok güzel günlerimiz olmuştu onunla, tam 17 gün deli gibi aşıktık birbirimize evlilik planları yapıyorduk.ailesiyle tanışacaktım beni evine davet etmişti ama benim o gün ani bir uçuşum oldu ve gidemedim o'da bana küfürler etti bende sinirle ona küfür ettim ne yazık ki ayrıldık ondan ayrıldıktan 13 saat sonra şimdi ki sevgilimle tanıştım daha önce söylemiştim ilk görüşte aşk bizim ki.
eski sevgilimi özlüyorum ama yeni sevgilime haksızlık yapmak istemiyorum.üstelik mor oda hala ilgimi çekiyor.eski sevgilim hiç bana süpriz yapmazdı, yeni sevgilimle bu gece yine görüşeceğim ona eski sevgilimin aradığın söylemeli miyim bilmiyorum..... sizce ne yapmalıyım?
mor odada üçünüz görüşün bence. sen orda değerlendirmeye al. :)

adam seni ne kadar sevdiğini anlayacak,hem ilişkilere bu tarz heyecanlar katmak lazım.eşinede yolla video elinde olanıda kaçırma, kadın senin saçını falan yoldu ya çok sinirim bozuldu onun elinde ki tüm erkekleri al :KK62:
canım fazlasını bile alırım ama acıdım yani kadına yazık günah. bir iki tane kalsın onada. Eşimle şuan aram çok iyi tatlım o kadınla birlikte olmuş ama benim kıymatimi daha çok anlamış seni seviyorum dedi affettim. Sıra diğer adama geldi mesaj atmasını bekliyırum. bnm içn dua edn ltfn .s.s.s..s.s.

Kızlar merhaba.
Siteye yeni üye oldum bana bir akıl verin
Evliyim. Bizim uzun zamandır beraber gorustugumuz bir çift var. Neyse ben bu kadından suphelenmeye basladım sanki kocama sulanıyor gibiydi. Bir gün eşiyle karsılastım laf lafı açtı meğersem bu adamda benim kocamla eşi arasında bir sey oldugundan süpheleniyormuş.
Napalım diye konusurken bir plan yaptık. Sehir dısına cıkıyoruz dedik ve birlikte gidip bir otele yerlestik gece gunduz bunları izledik. Tabi bu arada aynı otelde kalınca aramızda bişeyler oldu:KK30:
Sonra birgün bunları basmaya karar verdik ve çat diye eve girdik. Birde baktık bunlar öpüşüyorlar birde tvden erotik film izliyorlar:KK57: Sonra tabi ben bu kadını bir güzel dövdüm terbiyesiz şeyyy.
Şimdi eşime hala msj atmaya devam ediyor ne yapmalıyım ?
Birde utanmadan 'dün gecenin devamını istiyorum' diye msj atmış resim fln gondermiş erotikli:KK61:

canım fazlasını bile alırım ama acıdım yani kadına yazık günah. bir iki tane kalsın onada. Eşimle şuan aram çok iyi tatlım o kadınla birlikte olmuş ama benim kıymatimi daha çok anlamış seni seviyorum dedi affettim. Sıra diğer adama geldi mesaj atmasını bekliyırum. bnm içn dua edn ltfn .s.s.s..s.s.
dualarım seninle canım, tabi eşin fark etmiş senin gibisi yok.

Kızlar merhaba.
Siteye yeni üye oldum bana bir akıl verin
Evliyim. Bizim uzun zamandır beraber gorustugumuz bir çift var. Neyse ben bu kadından suphelenmeye basladım sanki kocama sulanıyor gibiydi. Bir gün eşiyle karsılastım laf lafı açtı meğersem bu adamda benim kocamla eşi arasında bir sey oldugundan süpheleniyormuş.
Napalım diye konusurken bir plan yaptık. Sehir dısına cıkıyoruz dedik ve birlikte gidip bir otele yerlestik gece gunduz bunları izledik. Tabi bu arada aynı otelde kalınca aramızda bişeyler oldu:KK30:
Sonra birgün bunları basmaya karar verdik ve çat diye eve girdik. Birde baktık bunlar öpüşüyorlar birde tvden erotik film izliyorlar:KK57: Sonra tabi ben bu kadını bir güzel dövdüm terbiyesiz şeyyy.
Şimdi eşime hala msj atmaya devam ediyor ne yapmalıyım ?
Birde utanmadan 'dün gecenin devamını istiyorum' diye msj atmış resim fln gondermiş erotikli:KK61:
yaaa çok kötü olmuş, peki sen kocanı mı seviyorsun, yoksa o kadınının kocasını mı? sende onun kocasına çıplak foto gönder

Back
X