Fake konu acmak

ne yazıkki herkes senin kadar şanslı değil adama bak ne güzel jestler yapmış sana. yanlış anlama ama kıskandım. tabiiki hiç bahsetme bencede bu adamı kaçırma tatlım darısı bizlere olsun :KK66:
teşekkürler canım :)) bende çok mutluyum ara sıra tokat atıp beni kendime getirdiği ona minnettarım :) darısı başına

kızlar aklıma takılan bir şey var
sevgilimle bugün 1. haftamıza giricez ilişkimiz ciddi ama henüz benimle birlikte olmadı acaba beni beğenmiyor mu? her gece evine gidiyorum mor odaya götürüyor ama şey yapmıyor, benden soğudumu diye düşünüyorum moralim çok bozuluyor,

kızlar aklıma takılan bir şey var
sevgilimle bugün 1. haftamıza giricez ilişkimiz ciddi ama henüz benimle birikte olmadı acaba beni beğenmiyor mu? her gece evine gidiyorum mor odaya götürüyor ama şey yapmıyor, benden soğudumu diye düşünüyorum moralim çok bozuluyor,
sen ciddi misiiiiiiiiin :KK57: bi problem var belliki

eski konularımı bilenler bilir.yeni sevgilime eski sevgilimin aradığını söyleme konusunda kararsızdım.çünkü yeni sevgilimi kaybetmek istemiyorum
dün gece yine sevgilimin evine gittim beni kapıda eskimiş kot pantolonu ile karşıladı.vakit kaybetmeyelim dedi ve elimden tutup mor odaya götürdü.bu sefer ışıklar daha netti ve ben sevgilimin sırtında yara izleri gördüm bunlar nasıl oldu diye elimi uzatınca, elime vurdu dokunma bana, sakın dokunma pişman olursun dedi
gözlerinde acıyı gördüm çok üzüldüm kızlar, bunu sana kim yaptı diye sorunca, seni ilgilendirmez diyip ağzımın üstüne bir tokat attı.
sonra özür dilerim beni affet dedi, bende affettim tabi, odanın ortasında mor yatağı gösterip hemen yat dedi bende yattım
ellerimi ayaklarımı bağladı sonra müzik setini açtı duyduğum şarkı tüylerimi diken diken yaptı.ruhuma dokunuyordu resmen
''karabiberim vur kadehlere, hadi içelim, içelim bu gece, seyfi sefa .......'' sevgilim eğilip göbeğimi açtı ve göbek deliğime siyah zeytin koydu, inanılmaz heyecan vericiydi
yatağın altından bir kutu çıkardı içerisinde ne olduğunu göremiyordum meraktan ölüyordum.elinde yumurtaları gördüm yüzünde ise mutlu bir ifade vardı.
omlet severim diye fısıldadı, yumurtaları göbeğimin üstüne kırdı ve işte en güzel omletim bu dedi.sonra kutudan ütü çıkardı fişe taktı ütü ısınınca göbeğimin üstünde ki yumurtalara bastırdı.yumurtalar 3 dakikada pişmişti aldığım zevki tarif bile edemem
eski sevgilimden bahsedip tadımızı kaçırmak istemedim.sizce konuyu açmamakla doğru mu yaptım.

sevgilin gay bence sırtındaki izleride sevgilisi kamçılarken yapmış

Ahhahahahah..:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Acaba ağzın soğan kokuyor da adam senden soğudumu?
Benim eşimde gelip bana ben artık erkeklerden hoşlanıyorum hollanda ya gidicem biriyle tanıştım dedi.Ne yapmam lazım?:110::110:o_O:mad:
cnm bnm sakın sıkma canını olabilecek bişey bu. benide aranıza alın de eşine

bu kimin fikri? ne kadar dahiceee :KK57: bunu buraya dert olarak yazıyorsun bide ne güzel film yıldızı olacaksın. adresimi versem imzanı gönderir misin bana lütfeeeeeeeeeeeeeeeen

Gel seni de yıldız yapayım. Hem grubumuz ne kadar genişlerse o kadar iyi. Nihahahh.:KK30::KK30:

Gel seni de yıldız yapayım. Hem grubumuz ne kadar genişlerse o kadar iyi. Nihahahh.:KK30::KK30:
canım ben pek rol yapamıyorum ama beni eğitebilecek misiniz? eğitirsiniz eğitirsiniz bu fırsatı kaçıramam.2438653819 numaram bu mutlaka ulaş bana bende film yıldızı olmak istiyorum

Back
X