Çok geçmiş olsun emmoş bende dün duydum 7 yükselikte olmuş allah beterinde korusun inşallahh bidaha olmazEvlerde sokaklarda okullarda iyiyik bacım.
Dün tam çay içeceedik, deprem oluvırdı bacım. Bir sey yok, iyiyiz. Deprem olan yer biraz uzaktaymış. Baya sallandık korkutucuydu.
Bugün rutin islere devam...
Sen de iyisin ins.?
kalk kız yemek yapmaya üşenme bak bebiş aç yemek beklerBitermiş şimdi kalkıp yemek yapmağa üşeniyom
Valla cikartamadim gitti kremle de denedim gene yokBenim hiç başıma gelmedi buuuu kız sne biliyorsundurrCookiie
Rabbim bununla geçmiş etsin canımEvlerde sokaklarda okullarda iyiyik bacım.
Dün tam çay içeceedik, deprem oluvırdı bacım. Bir sey yok, iyiyiz. Deprem olan yer biraz uzaktaymış. Baya sallandık korkutucuydu.
Bugün rutin islere devam...
Sen de iyisin ins.?
tek değilimdir umarımBi senmisin bekar
7 de yiycem kuzum şimdi yoğurt ve fit kurabiye yedimkalk kız yemek yapmaya üşenme bak bebiş aç yemek bekler
Internetten bak istersen ocak gözü olarakValla cikartamadim gitti kremle de denedim gene yok
Ilk buraya baktim da bi daha göz gezdirecem simdi canim7 de yiycem kuzum şimdi yoğurt ve fit kurabiye yedim
Internetten bak istersen ocak gözü olarak
Karbonatla ovalasan biraz. Telle. Hafifçe. Belki faydasi olur.Kızlar ya buraya kv yumurta pisirirken yag dokmüş sabahta görumcem çocuklarina çay yaparken burasi böyle kalmıs yanmis nasil çikarabilirim bunu uğraşıyoz yağ çözücü kir cozücü hep denedik başka bi yolu varmıdır?
Deilsindir sanıyorumtek değilimdir umarım
bekarlar el edin bakıyıımmmm
Bi deneyeyim bakayım canim saol inşallah çıkarKarbonatla ovalasan biraz. Telle. Hafifçe. Belki faydasi olur.
Savolun amin datlı bacularRabbim bununla geçmiş etsin canım
eşini mi bekliyorsun yoksa kendine saat mi koydun ben hayatta saatli yiyemem denedim bir kere alarm kurdum anca öyle oldu7 de yiycem kuzum şimdi yoğurt ve fit kurabiye yedim
Şimdi yersem 9 da gene acıkıyorum bu halimle dr düzenli beslen dedi bana öyle yapmaya çalışıyorumeşini mi bekliyorsun yoksa kendine saat mi koydun ben hayatta saatli yiyemem denedim bir kere alarm kurdum anca öyle oldu
Amiinn inşaallahhh
oda doğru gece yemek daha kötü kendi düzenini kurmuşsun böyle deam o zamanŞimdi yersem 9 da gene acıkıyorum bu halimle dr düzenli beslen dedi bana öyle yapmaya çalışıyorum
Evettt nekadar düzneli okadar iyi dedi dr saat 9da acıksamda gene bi kabak çekirdeği yerim oda faydalıymış çok eşim yaban mersini meyve duyu almış organikten onu içtim 2 buçukta böyle böyle karnındayken bile bebeğe iyi beslemeye çalışıyoruzoda doğru gece yemek daha kötü kendi düzenini kurmuşsun böyle deam o zaman
bak ne güzel dikkat ediyorsun yediklerine inşaAllah sağlıkla gelecek bebişimiz bekliyoruz hep beraberEvettt nekadar düzneli okadar iyi dedi dr saat 9da acıksamda gene bi kabak çekirdeği yerim oda faydalıymış çok eşim yaban mersini meyve duyu almış organikten onu içtim 2 buçukta böyle böyle karnındayken bile bebeğe iyi beslemeye çalışıyoruz
Sanada dua ediyorum kuzumbak ne güzel dikkat ediyorsun yediklerine inşaAllah sağlıkla gelecek bebişimiz bekliyoruz hep beraber
Canım bir beyaz sabun denesene. Ben hiç denemedim ama çok duydum güzel temizlediğini bu ocak şeyleriniKızlar ya buraya kv yumurta pisirirken yag dokmüş sabahta görumcem çocuklarina çay yaparken burasi böyle kalmıs yanmis nasil çikarabilirim bunu uğraşıyoz yağ çözücü kir cozücü hep denedik başka bi yolu varmıdır?
Benim hiç başıma gelmedi buuuu kız sne biliyorsundurrCookiie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?