- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Evet evliyim sen
bu topikte de herkes evli yaBendeeeeee
Minnoşta senle bekardı oda evli oldu ama senide evercez kuzumm benimmbu topikte de herkes evli ya
galiba canım hava baya kasvetliHavadandır belki o insan bazı şeylere çok yorulabiliyor bian
minnoş evlendi ayı bile geçti kızın maşaAllah, kuzum hayırlısı diye diye bu hale geldim evlenmem diyenler çocuk sahibi bile olduMinnoşta senle bekardı oda evli oldu ama senide evercez kuzumm benimm
Evlilikte kolay değill haa ama tabiiki eninde sonunda evlencen bana bile dediler cocuk büyütmek kolay değil gez tozz nereye kadar gezcemm 50 yaşına gelsem gene aynı gene eninde sonunda çocuk yapmayı düşünücem yanigaliba canım hava baya kasvetli
Ayyyy evettt bakk bende onu yaşadım bi arkadaşım evlendii daha çocuk erken derdii 1sene sonra anca dedi ama hiç korunmuyodu gene neoldu hamile kaldıı ben daha hamile bile değildim yaniiminnoş evlendi ayı bile geçti kızın maşaAllah, kuzum hayırlısı diye diye bu hale geldim evlenmem diyenler çocuk sahibi bile oldu
canım inanki seneden seneye tahammül edebileceğim şeyler azalıyor her şey üst üste geliyor artık yıpratıyor işe ev vs. önceden iş çıkışı bile 2-3 kapı gezen ben eve gidip pijama giyme derdindeyimEvlilikte kolay değill haa ama tabiiki eninde sonunda evlencen bana bile dediler cocuk büyütmek kolay değil gez tozz nereye kadar gezcemm 50 yaşına gelsem gene aynı gene eninde sonunda çocuk yapmayı düşünücem yani
ben yapmıcam etmiycem diyene inanmıyorum artıkAyyyy evettt bakk bende onu yaşadım bi arkadaşım evlendii daha çocuk erken derdii 1sene sonra anca dedi ama hiç korunmuyodu gene neoldu hamile kaldıı ben daha hamile bile değildim yanii
Zaman zaman seneler geçtikçe insanı dahada yoruyor bee canımm sende haklısın ama ummadığın anda evlenceksin bitsnemcanım inanki seneden seneye tahammül edebileceğim şeyler azalıyor her şey üst üste geliyor artık yıpratıyor işe ev vs. önceden iş çıkışı bile 2-3 kapı gezen ben eve gidip pijama giyme derdindeyim
Bende ondan sonra inanmadım zatennnben yapmıcam etmiycem diyene inanmıyorum artık
herkes öyle diyor birden evlenicen ne olduğunu sen bile anlamıycan diyorlarZaman zaman seneler geçtikçe insanı dahada yoruyor bee canımm sende haklısın ama ummadığın anda evlenceksin bitsnem
Aynenn bak ben hoc ummuyordum evlenceğimi bende öyleydimm amann dedim öylesine bi konuştum eşimle nelere geldim şaşırdım heptenherkes öyle diyor birden evlenicen ne olduğunu sen bile anlamıycan diyorlar
dimiAynenn bak ben hoc ummuyordum evlenceğimi bende öyleydimm amann dedim öylesine bi konuştum eşimle nelere geldim şaşırdım hepten
Yokk aksine ev is güc herşey bana kaldıdimi
naptın eski yalnızlığına geri döndün mü
işlerin acelesi yok yavaş yavaş yaparsın hepsini sıkıştırma üst üste, sen ye iç yat bak bugünleri ararsın sonraYokk aksine ev is güc herşey bana kaldıama şuanlık hamileyim hergün eşim hazırlıyo kahvaltıyı akşama eve yok diye bende kendime yapıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum kuzum
Herkes öyle diyor hamileliğin tadını çıkar diyolarişlerin acelesi yok yavaş yavaş yaparsın hepsini sıkıştırma üst üste, sen ye iç yat bak bugünleri ararsın sonra
Evlerde sokaklarda okullarda iyiyik bacım.Nerdesiniz nasılsınız ne yapmaktasınız
@kedilinick @YasnazJou @ASSOSyal @Hogwartss @Catlak-kurabiye @Migim clara @N u r @Elhan @MinnosPrenses @cevizli tarcinli kek
bencede en güzeli iş yapsanda bitmiyorHerkes öyle diyor hamileliğin tadını çıkar diyolar
Bitermiş şimdi kalkıp yemek yapmağa üşeniyombencede en güzeli iş yapsanda bitmiyor
baya hisseden olmuş ya sosyal medyada çok gördüm Allah beterinden korusun inşaAllahEvlerde sokaklarda okullarda iyiyik bacım.
Dün tam çay içeceedik, deprem oluvırdı bacım. Bir sey yok, iyiyiz. Deprem olan yer biraz uzaktaymış. Baya sallandık korkutucuydu.
Bugün rutin islere devam...
Sen de iyisin ins.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?