galiba canım hava baya kasvetli
Evlilikte kolay değill haa ama tabiiki eninde sonunda evlencen bana bile dediler cocuk büyütmek kolay değil gez tozz nereye kadar gezcemm 50 yaşına gelsem gene aynı gene eninde sonunda çocuk yapmayı düşünücem yani

minnoş evlendi ayı bile geçti kızın maşaAllah, kuzum hayırlısı diye diye bu hale geldim evlenmem diyenler çocuk sahibi bile oldu
Ayyyy evettt bakk bende onu yaşadım bi arkadaşım evlendii daha çocuk erken derdii 1sene sonra anca dedi ama hiç korunmuyodu gene neoldu hamile kaldıı ben daha hamile bile değildim yanii

canım inanki seneden seneye tahammül edebileceğim şeyler azalıyor her şey üst üste geliyor artık yıpratıyor işe ev vs. önceden iş çıkışı bile 2-3 kapı gezen ben eve gidip pijama giyme derdindeyim

Reactions: Jou
Ayyyy evettt bakk bende onu yaşadım bi arkadaşım evlendii daha çocuk erken derdii 1sene sonra anca dedi ama hiç korunmuyodu gene neoldu hamile kaldıı ben daha hamile bile değildim yanii
ben yapmıcam etmiycem diyene inanmıyorum artık

Zaman zaman seneler geçtikçe insanı dahada yoruyor bee canımm sende haklısın ama ummadığın anda evlenceksin bitsnem

Yokk aksine ev is güc herşey bana kaldı ama şuanlık hamileyim hergün eşim hazırlıyo kahvaltıyı akşama eve yok diye bende kendime yapıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum kuzum
işlerin acelesi yok yavaş yavaş yaparsın hepsini sıkıştırma üst üste, sen ye iç yat bak bugünleri ararsın sonra

baya hisseden olmuş ya sosyal medyada çok gördüm Allah beterinden korusun inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…