Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusunEvlerde sokaklarda okullarda iyiyik bacım.
Dün tam çay içeceedik, deprem oluvırdı bacım. Bir sey yok, iyiyiz. Deprem olan yer biraz uzaktaymış. Baya sallandık korkutucuydu.
Bugün rutin islere devam...
Sen de iyisin ins.?
Teşekkur ederim balim nasilsın iyimisin napion ne ediyonCanım bir beyaz sabun denesene. Ben hiç denemedim ama çok duydum güzel temizlediğini bu ocak şeylerini
İyiyim canım benim çok şükür sofrayı kurdum bekliyorumTeşekkur ederim balim nasilsın iyimisin napion ne ediyon
Valla napayim bi çay koyduk çay icecemİyiyim canım benim çok şükür sofrayı kurdum bekliyorum
sen neler yapıyorsun nasılsın nasıl gidiyorr
Bana da birtane çayValla napayim bi çay koyduk çay icecem
Gün sayiyorum iste
Bende şimdi koyıyımValla napayim bi çay koyduk çay icecem
Gün sayiyorum iste
Canım çukur bi kaba koy üstüne karbonat serp iyice üstüne sirke dök biraz bekle sonra telleKızlar ya buraya kv yumurta pisirirken yag dokmüş sabahta görumcem çocuklarina çay yaparken burasi böyle kalmıs yanmis nasil çikarabilirim bunu uğraşıyoz yağ çözücü kir cozücü hep denedik başka bi yolu varmıdır?
Aaa Mavera gebe mıymışBende şimdi koyıyım
Hamilelik nasıl gidiyor canım bir sıkıntı yok dimi bebiş iyibebişemi gün sayıyorsun
Sana söz dizisi varmış ona bakıyorum nickomm güzelmiş beğendim sen napiiyin heleJou jouuumm napiyosun
Çamaşır işi bitmiyor ki camasirla ugrasiyorum prensesSana söz dizisi varmış ona bakıyorum nickomm güzelmiş beğendim sen napiiyin hele
Aa bilmiyorum ben o diziyi deSana söz dizisi varmış ona bakıyorum nickomm güzelmiş beğendim sen napiiyin hele
O çamasırr benim küçük odada doldu taştı hic halim yok midem tavann başım dönüyor sanırım başladım busefer gerçektenÇamaşır işi bitmiyor ki camasirla ugrasiyorum prenses
Severmisin bilmiyorum ama bakk bunlar başrollAa bilmiyorum ben o diziyi de
Kim başrolü, bilindik mi
Severmisin bilmiyorum ama bakk bunlar başroll
Sana söz
SANA SÖZ DİZİSİNİN KONUSU Suçu ve suçları işleyen bir programın sunucu olan Elif ile Ömer Komiser'in verdiği mücadeleyi anlatıyor. Dizinin tanıtımındaki program Müge Anlı'nın programını anımsattı. ERKAN PETEKKAYA Erken Petekkaya, Sana Söz dizisinde Ömer Komiser karakterine hayat vermektedir...www.kadinlarkulubu.com
Evetttt bende o adam sayesinde izliyorumm kırmızı oda da mesela efsaneydii her salı günü var bu diziAy ben Erkan oetekkayaya bayilirimmmmmm.
Dün mu ne biyerde bu adamın biyerde bı kızı kurtarmaya çalışırken ki sahnesini gördüm de bu dizi neymiş izleyeyim bu adam var madem diye içimden geçirmiştim
Bu attığın diziymis demeeek
Ayy heyecanlandimEvetttt bende o adam sayesinde izliyorumm kırmızı oda da mesela efsaneydii her salı günü var bu diziebett o kız kurtarma işi olay oldu
Oda bugün o dizi ama benim de psikolojimi bozmaya başladıı artıkAyy heyecanlandim
Ay bu kırmızı oda demisken masumlar apartmanında ki safiye beni çıldırtacak ya boğup atmak istiyorumcanıma yetti
Bende dislerimi sika Sika bir hal oldumOda bugün o dizi ama benim de psikolojimi bozmaya başladıı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?