- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
Onları bilmem ama özlüyorum ben hemde çokkkkkkYa ben şimdi hangisini yiyeyimgozyasim pıt, seni ozliyorlar mi acaba
Eee bu kadar kedi aşkıyla dolaniyosam tabi nickte de kedi olsun dedim
Elimde olsa kedi Cumhuriyeti kuracağım
Duruşu pek bi manyahhh hale bak yaAyyy kahkaha attım buna ben ya
İbrahim Tatlıses gibi dolaşıyor ortalıkta
Onları bilmem ama özlüyorum ben hemde çokkkkkk
KedicumhuriyetiBende değiştirecem ismimi ya ne yapsam bilemiyorum
Bugün nasil güzel kediler gördum sokakta alıp hepsini kucaklaacam valla
Topugumuza sıkacak gibiDuruşu pek bi manyahhh hale bak ya
Çok komik halleri varr admaları hiç sevmiyooo eşimle gittik geçen haftasonu dedim ya annemdeyim diye o zaman yukarı çıktık eşime bi bakışı var anlatamam hiç sevmiyo kedi kocamı yaa onun olduğu yerdede durmuyo adamları görünce hiç sevmiyomuş halam dediTopugumuza sıkacak gibi
İnşallah canim inşallahHe anladım kuzum Allah kavuştursun bebişte gelsin o zaman eşin gelince hemen
Haaa olabilir isimlerden karıştı demek
Bı ara videoya ceksene .Çok komik halleri varr admaları hiç sevmiyooo eşimle gittik geçen haftasonu dedim ya annemdeyim diye o zaman yukarı çıktık eşime bi bakışı var anlatamam hiç sevmiyo kedi kocamı yaa onun olduğu yerdede durmuyo adamları görünce hiç sevmiyomuş halam dedi
Öp ama kıpkırmızu etmeİnşallah canim inşallah
gel bi öpem seni kalbi pamuk annem benim
Aaaa halam video attı başkada burda atılmıyorki hiç atılsa atıcamBı ara videoya ceksene .
Mama yerken filan hoşuma hidiyor benim izlemek
Ahahahah
Kedicumhuriyeti
Olur etmeyimÖp ama kıpkırmızu etme
Kuzum benimAhahahahbaşka bişı buluyum ben pek uzun o
Olur etmeyim
Busaatteİş yerinden selamlar çalışıyorum
Duygusall karmaşası içindeyim kuzum bide dizi izledim tam oldu gözler balonNapion nasilsin sabahtan şimdiye canimm
Ah o hormonlar varya o hormonlar hepsi onlarin suçuDuygusall karmaşası içindeyim kuzum bide dizi izledim tam oldu gözler balon
Nasıl kayınvalidelerle yaşamak sıkılıyormusunİnşallah canim inşallah
gel bi öpem seni kalbi pamuk annem benim
Aaa yohh ben buna alismistim ama degismene gerek yokAh o hormonlar varya o hormonlar hepsi onlarin suçu
Ismimi pussy girl yapiim mi
aslında bu mecrada yeni sayılmam 2009 da kayıt olmuştum ilk aradan zaman geçti birkaç aydır da ara ara yine girer oldum kk ya ilk hesabımında şifresini unutmuşum bende yeni açtımBusaattehele sen yenisin nesin neyin nesisin
6 kışiyız canim iki çocuk görumcem gecinip gidiom işte sıkılmaya vakit bile kalmıyor yaniNasıl kayınvalidelerle yaşamak sıkılıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?