Yaaaaaaa düşünmen bile yetiyor canım beniimm dün akşam fırına tavuk ettim ne iyi geldi bana pekte severimm bide ondan onceki tazefasulye yapıyordum soğanı görmeye tahammülüm kalmadı mahvetti beni o gün bak aklıma geldikçe gene başladı bulantımAh canım ya kıyamam yakın olsak bir tencere çorba getiriverirdim :)
1 tatlı kaşığı biraz belki o kadar etkilemez canım şuan mazeretşnden dolayı herzaman yicek değilsinBalı yiyemiyorum ahh ahh findık ezmesii hele nasıl canım çekiyorrr şekerli şeylerd etüketemiyorum ya ben nasıl aklımda tutuyor
Bende çok severim fırında tavuğu canım afiyet olsun seni tiksindiren şeylerden uzak dur canım aman miden bulanmasın :)Yaaaaaaa düşünmen bile yetiyor canım beniimm dün akşam fırına tavuk ettim ne iyi geldi bana pekte severimm bide ondan onceki tazefasulye yapıyordum soğanı görmeye tahammülüm kalmadı mahvetti beni o gün bak aklıma geldikçe gene başladı bulantım
Evett canım1 tatlı kaşığı biraz belki o kadar etkilemez canım şuan mazeretşnden dolayı herzaman yicek değilsin
Tiksindiren şey soğan gözüme gözükmesinBende çok severim fırında tavuğu canım afiyet olsun seni tiksindiren şeylerden uzak dur canım aman miden bulanmasın :)
Hazır kıyılmış soğanlar satılıyor canım ondan mı alsan acabaTiksindiren şey soğan gözüme gözükmesin
He donduruca falan satılıyor o muHazır kıyılmış soğanlar satılıyor canım ondan mı alsan acaba
Evet canım metro markette var soğanda sarımsakta ama böyle büyük marketlerde de gördüm ben sanki bir dene şansını canımHe donduruca falan satılıyor o mu
Gördüm migrosta var o öyle yaparım artıkEvet canım metro markette var soğanda sarımsakta ama böyle büyük marketlerde de gördüm ben sanki bir dene şansını canım
En azından hassasiyetin geçene kadar canım umarım çabucak geçerGördüm migrosta var o öyle yaparım artık
Daha yeni başladı biliyormusin hic yoktuuEn azından hassasiyetin geçene kadar canım umarım çabucak geçer
AhahahDaha yeni başladı biliyormusin hic yoktuu9 haftaya girdik allaahh dedik
Durmayyyy durmayy dün akşam bian batma oldu aklımı aldı resmennAhahahbak sen miniğe minik anneyi rahat bırak uslu dur bakayım
Rahim büyüdüğü için çok normal canım ay allah bize de nasip etsin inşallah benimde bugün başım ağrıyor yaDurmayyyy durmayy dün akşam bian batma oldu aklımı aldı resmenn
Nasip etcek kuzum benimmm benim zaten mucize gibi birşey imkansız gibii inanmıyordumdaa tüpe gitcektim yanii dedim ne çok düşünmüşüm düşünmekten olmadı bugüne kadarRahim büyüdüğü için çok normal canım ay allah bize de nasip etsin inşallah benimde bugün başım ağrıyor ya
Haklısın canım bende nasip ne zaman olursa diyorum sadece çevremde bizden sonra evlenen tüm akrabaların oldu bir biz kaldık üzülüyorum böyle olunca onlar adına tabiki çok seviniyorum orası bambaşka bir konu ama kendimi eksik hissetmeye başladımNasip etcek kuzum benimmm benim zaten mucize gibi birşey imkansız gibii inanmıyordumdaa tüpe gitcektim yanii dedim ne çok düşünmüşüm düşünmekten olmadı bugüne kadar
Inanki bende oyleydimm ben onalrdsn once evlendim onlar evlendi patır patır doğurdu şoke oldumm neokuyo laa dedimmHaklısın canım bende nasip ne zaman olursa diyorum sadece çevremde bizden sonra evlenen tüm akrabaların oldu bir biz kaldık üzülüyorum böyle olunca onlar adına tabiki çok seviniyorum orası bambaşka bir konu ama kendimi eksik hissetmeye başladım
Evet birde geçen sene ciddi problemler yaşadım annem verem tedavisi gördü kayınvalidem kanser tedavisi gördü ikiside atlattılar iyiler çok şükür ama çok yıprandım çok mücadele ettim allaha isyan etmek istemem bunda da mücadele edince üzülüyorum haliyleInanki bende oyleydimm ben onalrdsn once evlendim onlar evlendi patır patır doğurdu şoke oldumm neokuyo laa dedimm
Allah acil şifa versin kuzum geçmiş olsun üzülmee bakma bana hamilelik cok zor hayatın tadını çıkarrr eğlenmene bakk üzülmeEvet birde geçen sene ciddi problemler yaşadım annem verem tedavisi gördü kayınvalidem kanser tedavisi gördü ikiside atlattılar iyiler çok şükür ama çok yıprandım çok mücadele ettim allaha isyan etmek istemem bunda da mücadele edince üzülüyorum haliyle
Geçmiş olsun canım hepsi bizim için Allah bizleri sınıyor. Sabretmekten dua etmekten başka elimizden gelen birşey yokEvet birde geçen sene ciddi problemler yaşadım annem verem tedavisi gördü kayınvalidem kanser tedavisi gördü ikiside atlattılar iyiler çok şükür ama çok yıprandım çok mücadele ettim allaha isyan etmek istemem bunda da mücadele edince üzülüyorum haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?