İyiyim bitanem çok şükürIyiyim dutum sen nasılsın bitanem
Memnun oldumHahah merhaba ben de aselarya 33.5 yaşındayım
Bugün bende edecektum amaa elim gitmediii yaptınmı bariiiNwyse ben gidem ıspanakları yıkayam
Mutfagi toparliyordum kuzum. Makineyi boşaltmaya üşeniyorum 2 günde bir bosaltiyorum
Yaaaaa bu halinle hele ben kıyamamkii bende hemen mutlaka boşaltırdımm 1 günüm geçiyor resmen boşaltmakkMutfagi toparliyordum kuzum. Makineyi boşaltmaya üşeniyorum 2 günde bir bosaltiyorum
Ben de çok memnun oldum
Ay hiç sevmiyorum makineyi boşaltmayı. Allah'tan geçenlerde robot süpürge aldım da evi süpürme derdinden kurtuldumYaaaaa bu halinle hele ben kıyamamkii bende hemen mutlaka boşaltırdımm 1 günüm geçiyor resmen boşaltmakk
Ayyy süper vallahaa herkes çok memnun amaAy hiç sevmiyorum makineyi boşaltmayı. Allah'tan geçenlerde robot süpürge aldım da evi süpürme derdinden kurtuldum
Ayy ütü deme bana bir sepet ütü oldu geneAyyy süper vallahaa herkes çok memnun ama
Bende hiç sevmiyorum ve ne ütüden ne süpürmekten ne çamaşır asmaktan
Artık başlandı baya demi odasını falanAyy ütü deme bana bir sepet ütü oldu gene
Kıza zıbın falan aldım onlar utulenip konacak
Ama heyecanlı olur yormazAyy ütü deme bana bir sepet ütü oldu gene
Kıza zıbın falan aldım onlar utulenip konacak
Hayırlı işlerrYaptımminnoşun yemek topiğine bak
EyvallahHayırlı işlerr
Bitti her şeyi. Çantası bile hazırArtık başlandı baya demi odasını falan
Ya aslında minicik utulerken yoruyor insanıAma heyecanlı olur yormaz
Daha iyi günündesin bunun her gün yıka kurula ütüle katla sı gelecrkBitti her şeyi. Çantası bile hazır
Ya aslında minicik utulerken yoruyor insanı
Sende ben gibi önceden hazırlayıp kafan rahat olcakBitti her şeyi. Çantası bile hazır
Ya aslında minicik utulerken yoruyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?